Home » » Άλλο ένα στέλεχος και πολιτευτής της Ν.Δ συνελήφθη γιατί επιδιδόταν στο σπορ …. της μίζας το ανάγνωσμα.

Άλλο ένα στέλεχος και πολιτευτής της Ν.Δ συνελήφθη γιατί επιδιδόταν στο σπορ …. της μίζας το ανάγνωσμα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013 | 4:19 μ.μ.

Άλλο ένα στέλεχος και πολιτευτής της Ν.Δ συνελήφθη γιατί επιδιδόταν στο σπορ …. της μίζας το ανάγνωσμα.

Πρόκειται για τον πρόεδρο του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, Χάρη Τομπούλογλου,  ο οποίος συνελήφθη από το τμήμα Εκβιαστών γιατί απαιτούσε 25.000 ευρώ  για να συνεχίσει σύμβαση που είχε υπογράψει το νοσοκομείο με ιδιωτική εταιρεία.

Η ανακοίνωση των μπάτσων αναφέρει: «Συνελήφθη πριν από λίγο από το τμήμα Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, ο πρόεδρος του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού με προσημειωμένο ποσό 25.000 ευρώ το οποίο απαιτούσε εκβιαστικά για τη συνέχιση σύμβασης που είχε συνάψει το νοσοκομείο με ιδιωτική εταιρεία».

Τα αλληλοκαρφώματα υπάρχουν και ... στις καλύτερες συμμορίες γι' αυτό κάποια πράγματα, όπως σ' αυτή την περίπτωση βλέπουν την δημοσιότητα.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
24 Δεκεμβρίου 2013 στις 8:34 μ.μ.

Μερικές παρατηρήσεις: 1. Άλλο ένα γαλάζιο λαμόγιο που επάξια παίρνει την σκυτάλη της αρπαχτής από τα πράσινα τρωκτικά.
2. Πιο γελοίους από τους νεοδημοκράτες δεν υπάρχουν. Τι είναι αυτό το "ο Σαμαράς έδωσε το πράσινο φως" ή "ο Σαμαράς ήταν ενήμερος"; Δηλαδή, γαλάζια ζώα, οι μπάτσοι ζητάνε πρώτα τη γνώμη του κομματικού αρχηγού και μετά προχωρούν στα αυτονόητα; Κι αν επρόκειτο για κάποιον, που δεν θα ήθελε ο σαμαράς, τότε οι αστυνομικοί θα είχαν την τύχη της δασκάλας, που έπιασε το γιο να αντιγράφει, κι η υπόθεση δεν θα έβγαινε ποτέ; Να το ξέρουμε λοιπόν, αν κουκουλωθεί καμιά παρόμοια λαμογιά, ότι αυτό θα είναι δουλειά του ίδιου ενήμερου "παντογνώστη" πρωθυπουργού.
3. Βγήκαν τα μαχαίρια στη ΝΔ - ΠΟΛΑ. Είναι ολοφάνερα μερικά πράγματα: Το πρώτο, ότι το χειρότερο έγκλημα είναι η ίδια η άσκηση της πολιτικής, που μας αναγκάζει να είμαστε άνεργοι, άστεγοι, πεινασμένοι και έρμαιο στις καιρικές συνθήκες. Γι αυτό το διαρκές έγκλημα όχι μόνο δεν τιμωρούνται, αλλά συνεχίζουν τη λεηλασία. Το δεύτερο, ο φύρερ, όπως κάθε δικτατορίσκος που αισθάνεται το τέλος του, καθαρίζει τους εσωκομματικούς του αντιπάλους. Αυτό υποστηρίζουν με άλλα λόγια οι ηλίθιοι νεοδημοκράτες, ότι τάχα δεν ήταν του Σαμαρά αλλά της Ντόρας, λες κι η κόρη είναι κάπου αλλού. Όλοι αυτοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ παραβίασαν το ίδιο το αστικό σύνταγμα στο οποίο οι ίδιοι ορκίστηκαν. Είναι όλοι ένοχοι αρπαγής των κόπων των εργαζομένων εκτός των κλοπών που κάνουν στη ζούλα. Όμως, πράγματι, βγαίνουν τ' άπλυτα μόνο μερικών. Η σπουδή με την οποία έγινε η διαγραφή μπορεί να δίνει το μήνυμα του σαμαρά στους αντιπάλους του: Έχω ράμματα για τις γούνες σας. Εκτός κι αν λένε ψέματα, οπότε, για να σωθεί ο αρχηγός από το φιάσκο της επιλογής βγάζουν τέτοιες ιστορίες. Δεν είναι η πρώτη φορά που θυσιάζουν πιόνια για να σωθεί ο βασιλιάς. Το πρόβλημα για τη ΝΔ είναι πως, αν διαγραφούν όλοι όσοι έχουν λερωμένη φωλιά δε θα μείνει απολύτως κανένας.
4. Για μένα και τον κάθε θύμα της κυβέρνησης δεν με αφορά σε πιο υποσύνολο, ποιά υποομάδα της ΝΔ είναι το τεφαρίκι που πιάστηκε στα πράσα, είναι ΝΔ, τον επέλεξαν να ασκεί την πολιτική τους, τον στήριζαν σε δημοτικές και εθνικές εκλογές. Στηρίζει Μνημόνιο και κυβέρνηση. Για ένα (όντως) ηθικό και όχι ποινικό θέμα στο ΣΥΡΙΖΑ, έγινε χαμός με την προπαγάνδα, ενώ με αυτό πάνε να διαστρέψουν και να αποσύρουν τις βαρύτατες και αυταπόδεικτες πολιτικές ευθύνες τους. Ποιος τον διόρισε; Ο Σαμαράς. Με ποια κριτήρια; Ήταν ΝΔ. Κι ο δήθεν "παντογνώστης" μας τον παρουσίαζε πως; Σαν άκακο ερίφιο. Ζητούσαν την ψήφο σε δημοτικές και εθνικές με αυτά τα πρόσωπα, ακριβώς για να στηρίξουν την άδικη και καταστροφική πολιτική τους. Γιατί μόνον οι σάπιοι, οι ανήθικοι θα εφάρμοζαν αυτά τα αίσχη. Μόνο οι ανάλγητοι θα έκοβαν το ρεύμα. Μόνο λαμόγια θα έκλεβαν συντάξεις και θα απολύανε κόσμο. Μόνο καθάρματα θα μας στερούσαν την υγεία και την περίθαλψη. Δε θα τα καταφέρουν λοιπόν να κοροϊδέψουν. Ο λαός καταδικάζει τους κλέφτες και περισσότερο απ’ όλα καταδικάζει τους δοσίλογους. Η ΝΔ είναι η μάνα της διαφθοράς, το ΠΑΣΟΚ ο πατέρας κι όλοι αυτοί τα δικά τους μπάσταρδα. mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger