Home » , » Το ναζιστικό πρόσωπο της Χ.Α. (2 Βίντεο)

Το ναζιστικό πρόσωπο της Χ.Α. (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013 | 7:23 μ.μ.

Νέα στοιχεία –όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Αλφα, που παραθέτουμε σε βίντεο- προκύπτουν για την λειτουργία της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής.

Δεκάδες βίντεο και εκατοντάδες φωτογραφίες καθώς και έντυπο υλικό τα οποία έχουν οι ανακριτικές αρχές φανερώνουν την δραστηριότητα της Χ.Α και τον ναζιστικό της προσανατολισμό.

Δεν γνωρίζουμε αν μπορεί να αποδοθούν κατηγορίες και να διωχθούν ποινικά ο Μιχαλολιάκος και οι συν αυτό για τα κηρύγματα μίσους που κάνουν, για τις γενικές απειλές για «κρέμασμα» των αντιπάλων της Χ.Α. που εκτοξεύουν και για τα φασιστικά παραληρήματα που επιδίδονται οι νεοναζί.

Πάντως πληροφορίες που μεταδίδει η Ιωάννα Μάνδρου επικαλούμενη «δικαστικές πηγές» αναφέρουν ότι οι ανακριτικές αρχές «αποδίδουν σ’ αυτό το υλικό μέγιστη σημασία». Ο λόγος, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες είναι ότι με τα με τα στοιχεία που βρέθηκαν σε προσωπικούς υπολογιστές βουλευτών της Χρυσής Αυγής δεν αποκλείεται να τους αποδοθεί η πολύ βαριά κατηγορία που υπάρχει στον ποινικό κώδικα «προπαρασκευαστικές πράξεις για την κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος»
Αν αυτή η κατηγορία μπορέσει να θεμελιωθεί με αυτό το υλικό, όπως και επίσης και με βίντεο που υπάρχουν και δείχνουν εκπαίδευση χρυσαυγιτών με πραγματικά όπλα –πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα της Ι. Μάνδρου- θα δώσει νέα διάσταση στις έρευνες.  
 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger