Home » » Οι ομοτράπεζοι «λιντσάρουν» τον Λιάπη

Οι ομοτράπεζοι «λιντσάρουν» τον Λιάπη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 | 2:00 μ.μ.

Πηγή: Α. Ψ - "Εφημερίδα των Συντακτών"

Με αφορμή την περίπτωση του Μιχάλη Λιάπη, ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή στον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, να επεξεργαστεί διάταξη σύμφωνα με την οποία βουλευτές (εν ενεργεία ή σε σύνταξη)  που θα υποπίπτουν σε συγκεκριμένα αδικήματα μείζονος κοινωνικής απαξίας θα στερούνται όλων των προβλεπομένων ατελειών και προνομίων τους που συνδέονται με τη βουλευτική τους ιδιότητα. Μεταξύ των αδικημάτων περιλαμβάνονται πλαστογραφία, ψευδή βεβαίωση, εκβίαση, απάτη κ.λπ.

Αλήθεια, τώρα ξύπνησε ο κ. Σαμαράς και αποφάσισε να βάλει τάξη σε ποινικά αδικήματα των βουλευτών; Με τα υπόλοιπα τι θα κάνει; Πώς την εννοεί ο κ. Σαμαράς την κοινωνική απαξία; Τι είναι σοβαρότερο γι” αυτόν; Στημένοι διαγωνισμοί, ρουσφέτια, μίζες και προώθηση συγγενών και ημετέρων γαλάζιων παιδιών ή μια παράβαση του ΚΟΚ;

Το απίστευτο λιντσάρισμα του Μιχάλη Λιάπη για την απάτη με τις πινακίδες από τους ομοτράπεζούς του υπουργούς και βουλευτές, που την εποχή της διασπάθισης του δημόσιου χρήματος -και επί υπουργίας του- κάνανε την «κορόιδα» και «κατάπιναν» σκάνδαλα με προμήθειες, διαφθορά, διαπλοκή, μίζες και ό,τι άλλο άνθησε και ανθεί στη χώρα, είναι ενδεικτικό του πολιτικού μας πολιτισμού. Ενας πολιτισμός που ποδοπατάει για το έλασσον και θαυμάζει ως καπατσοσύνη το μείζον.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger