Home » , , » Οταν τα μπατσάδικα παραμύθια ... γίνονται είδηση

Οταν τα μπατσάδικα παραμύθια ... γίνονται είδηση

Από giorgis , Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 | 9:15 μ.μ.

Toυ Γ. Γ.

Είναι εντυπωσιακό ότι τα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια των μπάτσων δεν κρατούν κανένα πρόσχημα και συμβάλουν όσο μπορούν στο να δημιουργηθεί το κλίμα τρομοϋστερίας που επιθυμεί η συγκυβέρνηση, για ευνόητους λόγους.

Ο λόγος αυτή την φορά για τον γνωστό φερέφωνο των μπάτσων, δημοσιογράφο του «Βήματος», Βασίλη Λαμπρόπουλο που επικαλούμενος «πηγές» της ΕΛΑΣ μας γράφει σαν είδηση ένα … αστυνομικό μυθιστόρημα. Σύμφωνα μ’ αυτό, τα τελευταία 24ωρα έχουν συναντηθεί Χριστόδουλος Ξηρός και Νίκος Μαζιώτης για να σχεδιάσουν μια «μια εντυπωσιακή επίθεση» για να κάνουν «επίδειξη ισχύος» μπλα μπλα ..

Καλά, ρε, δημοσιογραφικό … αστροπελέκι … χρειάζεται ιδιαίτερη αντίληψη για να καταλάβεις ότι αυτό είναι ένα εγκεφαλικό κατασκεύασμα των μπάτσων, για τις δικές τους σκοπιμότητες;

Ρητορική φυσικά η ερώτηση, Μόνο από χαρτορίχτρα μπορεί να είχαν αυτή την πληροφορία οι μπάτσοι …κι αυτό ο Β.Λ το ξέρει πολύ καλά; Απλώς εφαρμόζει κι αυτός, όπως οι περισσότεροι δημοσιογράφοι του αστυνομικού ρεπορτάζ την τακτική «έτσι μου παν να σας πω».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

27 Ιανουαρίου 2014 στις 10:10 π.μ.

Απόρρητη έκθεση αναλυτών του State Department για την διαφυγή Ξυρού και την τρομοκρατία.
Προς κ. Δένδια υπ. ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ κλπ.
Μετά από ανάλυση σε βάθος του DVD που μας στείλατε έχουμε να κάνουμε τις εξής παρατηρήσεις.
1. Το μαύρο φόντο δεν παραπέμπει στο «μαύρη ειν’ η νύχτα στα βουνά» όπως λανθασμένα πιστεύετε αλλά απλώς κάνει καλή αντίθεση (contrast) στην κόκκινη φόρμα του Πανιώνιου.
2. Η φόρμα δεν επιλέχτηκε τυχαία. Συμβολίζει τις αλύτρωτες πατρίδες της Μ. Ασίας, τα δε χρώματα, είναι αυτά της Ελλάδας και της Επανάστασης.
3. Οι φωτογραφίες των ηρώων του 21 δεν ταυτίζουν τον Ξυρό με την επανάσταση του έθνους σας πριν δυο περίπου αιώνες ,αλλά αντίθετα με το δίκτυο 21 που τον βοηθά και τον κρύβει. Αυτοί άλλωστε του έδωσαν και τη φόρμα του Πανιώνιου.
4. Μετά από αυτά απαιτούμε. α) Να γίνουν έρευνες στα σπίτια των μελών του δικτύου (Λαζαρίδης, Κρανιδιώτης, Γιαλουρίδης κλπ.) β) Η ερεύνα να επεκταθεί και σε φορείς του δημόσιου που ελέγχουν οι εν λόγω και γ) Η κ. Μισέλ Ασημακόπουλου να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των ερευνών στον τύπο.

Υ. Γ. Τα χρήματα της αμοιβής, αφού κρατήσετε τους νόμιμους φόρους να σταλούν στο γνωστό λογαριασμό της C.I.A.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger