Home » , » Συγκινητική παρουσία της Κωνσταντίνας Κούνεβα στο διαδίκτυο

Συγκινητική παρουσία της Κωνσταντίνας Κούνεβα στο διαδίκτυο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 31 Μαΐου 2014 | 3:12 π.μ.

Είναι συγκινητική η παρουσία που κάνει στο διαδίκτυο η Κωνσταντίνα Κούνεβα που θεώρησε υποχρέωση της από την στιγμή που εκλέχτηκε ευρωβουλευτίνα με τον Σύριζα να μας δώσει το στίγμα της για τον τρόπο που θα πολιτευτεί. «Εσείς είστε το πρόγραμμα μου. Οι εργαζόμενοι, οι μετανάστες, οι μονογονεϊκές οικογένεις, οι ανάπηροι» μας λέει. Και συμπληρώνει: «Η μόνη φιλοδοξία μου είναι να μεταφέρω το Ευρωκοινοβούλιο την κραυγή σας, την απελπισία σας και την ελπίδα σας» συμπληρώνει.

Η αγωνίστρια, συνδικαλίστρια, απευθύνει το παρακάτω μήνυμα σε όσους την στήριξαν.

Ευχαριστώ όλους όσοι πίστεψαν στην υποψηφιότητά μου με το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και με στήριξαν στην προσπάθειά να συνεχίζω τον αγώνα μου σε ένα άλλο επίπεδο, από το οποίο θα μπορώ να βοηθήσω περισσότερο κόσμο! Έχω συγκινηθεί βαθιά! Είναι άλλο πράγμα να υποψιάζεσαι ότι σε αγαπάνε, ότι σε έχουν ανάγκη κι ότι πιστεύουν ότι μπορείς να προσφέρεις, κι άλλο να το διαπιστώνεις.
Και με βοηθήσατε να το διαπιστώσω με τον καλύτερο τρόπο, με την αγάπη και την εμπιστοσύνη
σας. Κάνατε το αδύνατο δυνατό!

Νομίζω ότι εσείς που με υποστηρίξατε από την πρώτη στιγμή κι εγώ δώσαμε πάλι ένα καλό παράδειγμα σε όλη την κοινωνία, κάνοντας μια προεκλογική καμπάνια χωρίς να ξοδέψουμε ούτε ένα ευρώ!

Ελπίζω να σας έχω δίπλα μου σε όλη τη θητεία μου στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Εσείς μπορείτε να είστε τα μάτια μου και τ’ αυτιά μου στον πραγματικό κόσμο της δουλειάς και της επιβίωσης, κι εγώ, μαζί με τους άλλους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της ευρωπαϊκής Αριστεράς, οφείλουμε να γίνουμε η φωνή σας στον αστραφτερό, περίπλοκο, αλλά και ψυχρό κόσμο του ευρωκοινοβουλίου.

Μακάρι αυτή η αγάπη που δημιουργήθηκε και εκδηλώθηκε αυτές τις μέρες να απλώνεται και να δυναμώνει όλο και περισσότερο την κοινωνία μας!

Κωνσταντίνα Κούνεβα
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 17 σχόλια

Ανώνυμος
31 Μαΐου 2014 στις 8:17 π.μ.

Μόνο ως λυπηρή μπορεί να χαρακτηριστεί η κατάληξη της Κουνεβα στο νεοΠΑΣΟΚ της εποχής μας.

Πραγματικά κρίμα για αυτήν που «γεύτηκε» τον πιο άγριο και βίαιο καπιταλισμό να συναγελάζεται τώρα με τον ΣΕΒ και τους «υγιείς» καπιταλίστες.....

Ανώνυμος
31 Μαΐου 2014 στις 11:16 π.μ.

ΜΑΛΙΣΤΑ. θα βοηθηση τους εργαζομενους μεσα απο τον συριζα και το ΚΕΑ σε συναντησεις με τον ΟΜΠΑΜΑ τον προεδρο του ΣΕΒ και ολη την αφροκρεμα του καπιταλισμου. τη να πει κανεις θα γινω ξανα χριστιανος να πιστεψω στην δευτερα παρουσια ΠΑΝ

Ανώνυμος
31 Μαΐου 2014 στις 12:02 μ.μ.

Τι εννοεί "προεκλογική καμπανια χωρις να ξοδέψουμε ούτε ένα ευρώ"?

Ανώνυμος
31 Μαΐου 2014 στις 6:47 μ.μ.

ρε ηλιθιε παν γιατι δεν εκανε προταση το κκε στην κουνεβα

Ανώνυμος
31 Μαΐου 2014 στις 7:57 μ.μ.

6.47 οποιος θελει να αγωνιστει με το ΚΚΕ ως συνεργαζομενος ειναι καλοδεχουμενος ΠΑΝ

Ανώνυμος
1 Ιουνίου 2014 στις 1:10 π.μ.

εννοεις παν δελαστικ και λαφαζανη μηπως;

Ανώνυμος
1 Ιουνίου 2014 στις 9:11 π.μ.

1.10 οχι βεβαια ΠΑΝ

Ανώνυμος
1 Ιουνίου 2014 στις 12:41 μ.μ.

Έλεος πια! Τόση μικροψυχία και κακία για μιά γυναίκα ηρωϊδα, εργαζόμενη, αλλοδαπή, τσακισμένη από το σύστημα και τα σκυλιά του; Επειδή κατέβηκε με το ΣΥΡΙΖΑ; Ούτε εγώ είμαι ούτε συμφωνώ με αυτόν, αλλά δεν τα βάζω και στα τυφλά με όποιον πάει μαζύ του.... Ας περιμένουμε τα έργα της Κούνεβα και μετά ας την (ξανα) "κατακρεουργήσουμε". Στοιχειώδης καλή θέληση και ευγένεια απέναντι της.
ΔημήτρηςΖ.

Ανώνυμος
1 Ιουνίου 2014 στις 2:53 μ.μ.

το γεγονός ότι μερικοί κομμουνισταραδες δεν έχουν καμια ντροπή να φτάνουν να μειώνουν προσωπικότητες όπως η Kούνεβα, επειδή εκείνη επέλεξε να ενταχθεί σε άλλο κόμμα αντί να υποκληθει στην απόλυτη αλήθεια του ΚΚΕ, δείχνει το κατάντημα και την νοσηρή νοοτροπία που επικρατεί στο κόμμα.

Τέτοιους ανθρώπους της εργατικής τάξης που μένουν αλύγιστοι στη βια του συστήματος, θα έπρεπε τουλάχιστον να τους σέβεστε και να τους εχετε σαν παράδειγμα, σε οποιο κόμμα και εάν ανήκουν.

ντροπή σας, που θέλετε να λέγεστε και υπερασπιστές της εργατικής τάξης.

Ανώνυμος
1 Ιουνίου 2014 στις 3:06 μ.μ.

Εαν η Κουνεβα ειχε κατεβει με το ΚΚΕ:
"Η θαρραλεα μεταναστρια που τολμησε να σηκωσει το αναστημα της στο συστημα, συντασσεται με την πρωτοπορια του εργατικου κινηματος, το τιμημενο ΚΚΕ, για τον αγώνα για ανατροπή .ΠΑΝ"

Τωρα που η Κουνεβα κατεβηκε με το ΣΥΡΙΖΑ:
"...ελα μωρε τωρα..ποια Κουνεβα; σιγα την αγωνιστρια .ΠΑΝ"




Ανώνυμος
1 Ιουνίου 2014 στις 3:39 μ.μ.

Eύχομαι κυρία Κούνεβα μετά από λίγο καιρό να μην ψάχνετε πώς να κατεβάσετε αυτό το μήνυμα που μας στέλνετε τώρα ώστε να μην υπάρχει ως σύγκριση με αυτά που θα κάνει ο Σύριζα στην ευρωβουλή -την απαστράπτουσα και ψυχρή- μαζί με τους υπόλοιπους της ευρωπαϊκής αριστεράς (δηλαδή Γάλλους, Δανούς και δε συμμαζεύεται).

Ανώνυμος
1 Ιουνίου 2014 στις 4:56 μ.μ.

Γιατί; οι Δελαστίκ και Λαφαζάνης εκδήλωσαν την επιθυμία να συνεργαστούν με το ΚΚΕ; Ελπίζω να έχει τον καθαρό νου το ΚΚΕ και να μην τους δεχτεί.

Ανώνυμος
1 Ιουνίου 2014 στις 7:27 μ.μ.

1 Ιουνίου 2014 - 3:06 μ.μ
το δεύτερο που αναφέρεις ότι έγραψε ο Παν πού το έγραψε; Γιατί διάβασα καλά τα σχόλια όλα και δεν το βρήκα. Το έβγαλαν απ' την διαχειριση του μπλογκ;
2.53 Δηλαδή τι είναι η κα Κούνεβα; Ιερό πρόσωπο που δεν επιτρέπεται να την κρίνουμε; Σέβομαι την περιπέτειά της και μπράβο της για τους αγώνες της αυτό όμως δεν την καθιστά υπεράνω όλων. Εκτός αν βρεθήκατε γενικά σε δύσκολη θέση για την κριτική απέναντι στο Σύριζα για τις αγκαλίτσες του με τον Ομπάμα και τον ΣΕΒ και προσπαθείτε μέσω της κας Κούνεβα να ξεφύγετε.

Ανώνυμος
1 Ιουνίου 2014 στις 8:35 μ.μ.

4.56 καθαροτατο. Δεν συνεργαζομαστε με ανθρωπους που ητανε στελεχη του κομματος επιχειρησανε να το διαλυσουνε και μετα φυγανε. η κυρια κουνεβα ειχε μια μεγαλη περιπετεια με τον ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ που δουλευε και προσπαθησε να την σκοτωσει. Για αυτον τον αγωνα ειναι αξια τιμης. οταν ομως συμμετεχει σε ενα κομμα που ετοιμαζεται να κυβερνησει με τους καπιταλιστες στην εξουσια αυτο εχω δικαιωμα να το σχολιασω ΠΑΝ

Ανώνυμος
1 Ιουνίου 2014 στις 9:54 μ.μ.

1 Ιουνίου 2014 - 8:35 μ.μ. ΠΑΝ
Δε σου ζήτησα να απολογηθείς για την κριτική σου απέναντι στην κα Κούνεβα. Αλλωστε κι εγώ έγραψα την κριτική μου για τις επιλογές της. Ούτε βρίσκω πουθενά στα σχόλιά σου κάτι που την μειώνει ως προσωπικότητα. Τώρα γιατί κάποιοι μπήκαν και κάνανε ότι παρεξηγήθηκαν; Προφανώς γιατί από δω και μπρος όταν θα κάνουμε κριτική στον Σύριζα θα μας λένε ότι με αυτό τον τρόπο κριτικάρουμε και άτομα όπως η κα Κούνεβα ή ο κος Γλέζος. Παλιό κόλπο. Πασοκικό πέρα ως πέρα. Αν δεν τη θεωρούσα μωρία αυτή την τακτική θα την αποκαλούσα ανανδρία να κρύβονται πίσω από γυναίκες ή υπερήλικες.

Ανώνυμος
1 Ιουνίου 2014 στις 11:23 μ.μ.

9.54 Συμφωνω απολυτα. Στον αλλον απαντησα που παει να κρυψει το ξεβρακωμα του συριζα πισω απο την κουνεβα. Αλλα ετσι γινετε παντα με τους οπορτουνιστες μη σε παραξενευει τιποτα ΠΑΝ

Ανώνυμος
3 Ιουνίου 2014 στις 10:03 π.μ.

Προς την αγωνίστρια Κούνεβα και τις ηρωικές καθαρίστριες του Υπ. Οικονομικών

Τα συνεργεία καθαρισμού είναι η πιο άθλια, η πιο σιχαμένη μορφή εκμετάλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.
Έρχεται ένας τύπος, που βαφτίζει τον ευατό του εργολάβο, αγοράζει ένα κουβά και μιά σφουγγαρίστρα και πάει στο δημοσιο η άλλου και λέει εγώ θα σας καθαρίζω τα γραφεία.
Το "ΕΓΩ" σημαίνει ότι πάνω στο πόνο, την ανέχεια, την ανεργία, την πείνα και την εξαθλίωση αγοράζω (μέσω μισθού) σύγχρονους δούλους, σκλάβους (περι αυτού πρόκειται) και τους βάζω και καθαρίζουν και ΕΓΩ απολαμβάνω τον κόπο των άλλων δηλαδή αυτές καθαρίζουν και εγώ εισπράττω.
Αυτή η "σύγχρονη" μορφή εκμετάλευσης στηρίζεται αποκλειστικά στην ανεργία και την δυστυχία διότι αν δεν υπήρχαν αυτά και θα υπήρχαν συνεργεία καθαρισμού γιατί δεν θα έβρισκαν καθαρίστριες τότε ίσως θεσμοθετούσαν εκ νέου την δουλεία με την κλασσική της μορφή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ που παριστάνει το αριστερό κόμμα δεν έχει πει ούτε μία κουβεντούλα για αυτό. Η μέλλουσα κυβέρνηση της αριστεράς του δεν έχει διακηρύξει έστω και φραστικά την κατάργηση των συνεργείων τουλάχιστον στο δημόσιο

Ρωτάω λοιπόν τις συντρόφισσες Κούνεβα και καθαρίστριες, που μέσω της Δέσποινας Μανώλη στόλισαν το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ δεν έπρεπε να καταγγείλουν τα συνεργεία; Για αυτές είναι αρκετό δίκην φιλανθρωπίας η συμπαράσταση του ΣΥΡΙΖΑ; Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολιτικό κόμμα και όπως λέει της αριστεράς δεν όφειλε να διακηρύξει την κατάργηση των συνεργείων απο το δημόσιο;

ΥΓ. Οι όροι "συντρόφισσες" και "στόλισαν" είναι κυριολεκτικοί διότι για έναν αριστερό είναι ούτως η άλλως συντρόφισσες οι εργάτριες και ειδικά οι καθαρίστριες και πράγματι στολίζουν (ανεξάρτητα απο τις προθεσεις) τα ψηφοδέλτια οι εργάτριες και δη αγωνίστριες.

Κολοκοτρώνης

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger