Home » , » Αντε και καλό βόλι! και σήμερα και αύριο και πάντα! Ψηφίζοντας, απέχοντας, αλλά πάντα μάχιμα δρώντας!

Αντε και καλό βόλι! και σήμερα και αύριο και πάντα! Ψηφίζοντας, απέχοντας, αλλά πάντα μάχιμα δρώντας!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 18 Μαΐου 2014 | 1:54 μ.μ.


Της Αλέκας Ζορμπαλά

άντε και καλό βόλι!
και σήμερα και αύριο και πάντα!
ψηφίζοντας, απέχοντας, αλλά πάντα μάχιμα δρώντας!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

18 Μαΐου 2014 στις 2:11 μ.μ.

Μου έφτιαξες την μέρα συντρόφισσα Αλέκα. Αραγε ανάλογες απόψεις έχουν και άλλοι/ες συνυποψήφιοι σου στο ευρωψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ;

Ανώνυμος
18 Μαΐου 2014 στις 4:31 μ.μ.

O Eυρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης:

«Προσωπικά νιώθω υπερήφανος και συγκινημένος που συμμετέχω στη γιορτή της Δημοκρατίας στην Ελλάδα» δήλωσε ο πρόεδρος των Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών και υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο στο Κάτω Χωριό Ιεράπετρας στην Κρήτη..
«Οι πολίτες πιστεύω πως επιλέγουν τους ικανότερους για να τους εκπροσωπήσουν στις τοπικές υποθέσεις» πρόσθεσε.!! KAI EMEIΣ ΠPΩΣΘETOYMAI KAI PΩTAMAI: ..."ΓIATI ΣOY AΦAIPEΣAN TO ΔIΔAKTOPIKO (Dr.) TITΛO ;;; EEEE ;;; ΓIATI ;;;; ETΣI KANOYMAI KAI EMEIΣ 10, 20, 30 ΔIΔAKTOPIKA !!! ...." ... επιλέγουν τους ικανότερους !!!" OYΣT !!!

Ανώνυμος
18 Μαΐου 2014 στις 4:35 μ.μ.

Απ' τις 3 τοποθετήσεις που διάβασα εδώ σχετικά με τις εκλογές, του Γ.Γ, του Αλεξάτου και της Ζορμπαλά, εγώ ψηφίζω την θέση της Αλέκας. Είναι νηφάλια, ενωτική, και ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των καιρών.

Σωτηρης
18 Μαΐου 2014 στις 8:39 μ.μ.

Για την οικτρη εκλογικη επιδοση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΑΜΙΑ αυτοκριτικη;
Που ειναι οι μακροσκελεις αναλυσεις που ευκολα κανετε για αντιπαλους πολιτικους σχηματισμους;
Γιατι να μην διαλυθουν οι οργανωσεις τις ΑΝΤΑΡΣΥΑ και να ενταχθουν ειτε στον ΣΥΡΙΖΑ ειτε στο ΚΚΕ;
Γιατι δεν ειστε σεχταριστες;

Ανώνυμος
18 Μαΐου 2014 στις 10:03 μ.μ.

Αντώνη, να ξαναπείς στον κόσμο ποιό να ψηφίσουν. Όλοι όσοι καιγόσουν να βγουν (Αττική, Αθήνα, Περιφέρεια Μακεδονίας), φάγανε μαύρο. Καταλαβαίνεις με τι "αέρα" θα πάει ο κόσμος τη β' Κυριακή. Πριν μόλις λίγες ώρες, η ΝΔ θεωρούσε ότι θα έπαιρνε όλες τις περιφέρειες μαζί με το ΠΑΣΟΚ, αντισταθμίζοντας την επερχόμενη ήττα στις Ευρωεκλογές. Εκεί όπου το μήνυμα ήταν σαφέστατα πολιτικό, πάτωσε. Όχι ότι οι άλλες περιφέρειες δεν έχουν πολιτικό μήνυμα: Η ΝΔ το 2010 σε όλες σχεδόν τις περιφέρειες είχε ποσοστά 45% - 40% και το ΠΑΣΟΚ αντίστοιχα. Μόνο σε 2 (Ήπειρο - Θεσσαλία - και λόγω υποψηφίων -, συγκράτησε δυνάμεις) Συνολικά το ποσοστό της είναι στα τάρταρα: Κάτω από 20% μαζί με το ΠΑΣΟΚ!!!
Δυστυχώς θα κρατήσει περιφέρειες επομένως και την ικανότητα να κάνει ρουσφέτια. Αλλά εκεί που κατέβηκαν τα κόμματα της κυβέρνησης καθαρά μόνα τους, χωρίς το κόλπο των δήθεν ανεξάρτητων, έπαθαν καταστροφή.
Τα θετικά:
Ήττα των δημοσκόπων ΜΜΕ: ήθελαν 13 στις 13 για την κυβέρνηση (ΝΔ ΠΑΣΟΚ) εκτός β' γύρου Δούρου - Σακελλαρίδη, άνετη επικράτηση Μιχαλολιάκου κλπ. Τώρα τι λένε;
Ήττα της κυβέρνησης: Με τα ποσοστά της να πέφτουν ραγδαία. Η ΝΔ μόνη της είναι δεύτερη με μεγάλη διαφορά από τον πρώτο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θέλει ο κόσμος άλλες θυσίες. Όσο για το ΠΑΣΟΚ, εξαφανίστηκε.
Τρίτη ήττα: Των καραγκιόζηδων. Που πήγε ο μπουμπούκος; Θα φύγεις Πάγκαλε στις 26;
Ούτε αρνητικό ούτε θετικό: Η "ισοπαλία" δηλ. Το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ.
Ναι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μεγάλη νίκη στην Αττική. Όμως οι παλινωδίες και οι αστοχίες σε άλλες περιοχές του στέρησαν ένα θρίαμβο. Τα αποτελέσματα εκτός Αττικής ας τον προβληματίσουν. Τη β Κυριακή θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει για νίκη στις Ευρωεκλογές ίσως με διψήφιο ποσοστό. Θα έχει επιτυχίες και στις Περιφερειακές αλλά όχι αντίστοιχες με το ποσοστό του.
Τα αρνητικά:
Τα μαξιλάρια. Οι δήθεν ανεξάρτητοι απορρόφησαν κραδασμούς. Μετά πέταξαν το ακομμάτιστο προσωπείο και ζητούν αυτό που έλεγαν ότι δε θα κάνουν: Βάφουν το χάρτη τα χρώματα των κομμάτων που κρύβονταν πίσω τους.
Η Χρυσή Αυγή. Στην Αττική και την Θεσσαλονίκη πήραν μεγάλο ποσοστό. Ας δούμε ψύχραιμα γιατί. Δεν είναι μόνο γιατί έφυγαν ψηφοφόροι από τη ΝΔ. Η φαγωμάρα της Αριστεράς στέλνει κόσμο στο ναζισμό. Προσοχή λοιπόν.
Την άλλη εβδομάδα θα έχουμε εντελώς νέα δεδομένα. Η κυβέρνηση μετρά πλέον μέρες.
mitsos175.

19 Μαΐου 2014 στις 11:26 π.μ.

ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ

Το ότι υπήρξαν ουκ ολίγοι συμπολίτες μας, που χωρίς ντροπή και χωρίς συναίσθηση στοιχειώδους εθνικής αξιοπρέπειας, λειτούργησαν ως κομιστές των ψηφοδελτίων του αίσχους και του ισλαμοφασισμού των Καμινομπουτάρηδων...

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2014/05/blog-post_2327.html

Αποτυπώνει κατ αρχήν ένα στίγμα ξεφτίλας απόλυτης, στις δυο μεγάλες πόλεις της χώρας. Και από αυτό το γεγονός, ηττημένη δε βγαίνει μονάχα η τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και η ίδια η αξιοπρέπειά μας.

Καλό θα είναι θα είναι λοιπόν να αναλογιστούν οι φερόμενοι ως ψηφοφόροι που επιμένουν ν ακολουθούν το τσίρκο του αρχιδηλωσία, τι εντολή θα τους δώσει ο "ευπατρίδης" πρωθυπουργός για το δεύτερο γύρο των εκλογών.

Να υπερψηφίσουν ή να καταψηφίσουν επιδεικτικά τον ισλαμοφασισμό και τον Κεμαλοναζισμό στο δεύτερο γύρο???

Ας προσγειωθούμε λοιπόν και κυρίως ας αποφασίσουμε. Ποιος κέρδισε τελικά από την αναμέτρηση του α’ γύρου??? Η τοπική αυτοδιοίκηση??? Οι κομματικοί στρατηγικοί σχεδιασμοί??? Η χειραφέτηση μιας κοινωνίας που βολοδέρνει αμήχανη και άβουλη, χρησιμοποιούμενη ως...
καταλύτης νομιμοποίησης των πολιτικών εθνοκτονίας???

Το βέβαιο είναι, πως όποιος οραματίζεται την αφύπνιση της παρκαρισμένης αξιοπρέπειας στην Ελλάδα της θλίψης, δε μπορεί να...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2014/05/blog-post_2327.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger