Home » , , » Πολιτεύτηκε με ΛΑΟΣ και Ν.Δ, καταδικάστηκε για ψευδορκία και τώρα ανέλαβε Ιατροδικαστής για να συντάξει την νεκροψία-νεκροτομή για τον θάνατο του Β. Μάγγου

Πολιτεύτηκε με ΛΑΟΣ και Ν.Δ, καταδικάστηκε για ψευδορκία και τώρα ανέλαβε Ιατροδικαστής για να συντάξει την νεκροψία-νεκροτομή για τον θάνατο του Β. Μάγγου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 14 Ιουλίου 2020 | 10:17 μ.μ.


Ε, αυτό που ήρθε στην δημοσιότητα μόλις τώρα δυσκολεύεσαι να βρεις λέξεις να το σχολιάσεις.
Η υπόθεση που έχει συνταράξει το πανελλήνιο ανατέθηκε στο πιο ... κατάλληλο πρόσωπο για να την διερευνήσει. Και αυτό ονομάζεται Ιατροδικαστής Ρουμπινή Λεοντάρη.

Η "κυρία" αυτή έχει όνειρο να γίνει "εθνομητέρα".
Το πάλεψε με όλους τους τρόπους αλλά το ακροδεξιό και συντηρητικό εκλογικό σώμα -από το μόρφωμα του Καρατζαφέρη, μέχρι την Ν.Δ- την αποδοκίμασε.

Αυτό όμως είναι το ελάχιστο. Οπως πληροφορούμαστε από το διαδίκτυο η "επιστήμονας" αυτή έχει καταδικαστεί σε επτά μήνες φυλάκιση για το αδίκημα της ψευδορκίας. Σύμφωνα με το καταδικαστικό σκεπτικό, η ποινή που της υπεβλήθη ήταν γιατί παραποίησε το.πιστοποιητικό της έκθεσης που η ίδια συνέταξε σχετικά με τον θάνατο ενός ατόμου  για να «καλύψει» τέσσερις ιατρούς, φέρονται να ευθύνονται για τον θάνατο του.

Ε, μην μας πείτε ότι η πολιτευτής του ΛΑΟΣ και της Ν. Δ. δεν ήταν το κατάλληλο πρόσωπο να αναλάβει αυτή την υπόθεση, συντάσσοντας την νεκροψία-νεκροτομή για τον θάνατο του Β. Μάγγου  ... πόσο μάλλον που εμπλέκονται και μπάτσοι ...

Υ.Γ: Μιά αναζήτηση στο διαδίκτυο μας έκανε γνώστες μιας καταγγελίας που έχει κάνει γ' αυτή την Ιατροδικαστή ο ςικηγόρος Λάρισας Γιώργος Μπαρτζώκης.
Η Λεονταρή Ρουμπίνη είναι πανελληνίως γνωστή για τις ατασθαλίες που έκανε στην υπηρεσία της ως ιατροδικαστής, τα παραποιημένα πορίσματα της, την μήνυση που της έχει υποβάλει η άλλη ιατροδικαστής η κα.Ακριβούση για την υπόθεση πτώσης του ΣΙΝΟΥΚ με το θάνατο του Πατριάρχη Αλεξανδρείας, την απόκρυψη στοιχείων στον πνιγμό μικρού Λαρισαίου τσιγγανόπουλου, την παράνομη διαδικασία ταριχεύσεων που έκανε, την αλλαγή των πορισμάτων της στο δικαστήριο για να αθωωθούν ιατροί συνάδελφοι της και έχει  φτάσει σε σημείο να χορηγήσει πιστοποιητικό θανάτου για ζωντανό συμπολίτη μας.

Όλα αυτά έχουν  δημοσιευτεί σε εφημερίδες σε ιστοσελίδες και έχουν προβληθεί σε τηλεοπτικές εκπομπές  της ZOYGKLA.GR χωρίς να έχουν αποκρουστεί.

Εξοχα!

Υ.Γ: Αναγκαία συμπλήρωση. Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε η νεκροψία ανατέθηκε στην ιατροδικαστή Ελένη Καλύβα
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

14 Ιουλίου 2020 στις 10:39 μ.μ.

Η ευθυνη δεν ανηκει στη κυβερνηση.
Υπευθυνοι για ολα αυτα που συμβαινουν ειναι αυτοι που τους εφεραν στην εξουσια. δηλ:οι ψηφησαντες αυτους κσι οι συριζα ανελ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger