Home » , » Μας δουλεύει .. υποφέροντας .. ο Θ. Πάγκαλος (Βίντεο)

Μας δουλεύει .. υποφέροντας .. ο Θ. Πάγκαλος (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 24 Ιουνίου 2014 | 7:08 μ.μ.

Ξαναχτύπησε ο ανεκδιήγητος Θ. Πάγκαλος, τούτη την φορά για να μας πει πόσο .. υποφέρει με την πενιχρή σύνταξη των 1.800 ευρώ που παίρνει.
Δεν ξέρουμε πόσο αληθεύει αυτό –σε βδομαδιάτικη εφημερίδα έχουμε διαβάσει ότι τσεπώνει 2.500 ευρώ τον μήνα- αλλά ο τύπος που τώρα βρίσκεται στα αζήτητα της κεντρικής πολιτικής σκηνής, και σαν πρεζόνι της δημοσιότητας που είναι, πάλι μας λέει την μισή αλήθεια, ακόμα και να δεχθούμε τους ισχυρισμούς του για το ύψος της σύνταξη του.

 Οι απολαβές που έχει είναι πολύ περισσότερες, κάτι που ακούμε και στο βίντεο που παραθέτουμε. Το πολιτικό σύστημα τον «ανταμείβει» για την «προσφορά» του στην εκτέλεση κάθε βρόμικης δουλειάς , που είχε αναλάβει και που την πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία. Από την παράδοση του Οτσαλάν στους Τούρκους, μέχρι τον ρόλο του καθεστωτικού τραμπούκου σε κάθε εργατική κινητοποίηση. 

Δεν νομίζουμε απαραίτητο να προσθέσουμε τίποτα παραπάνω απ’ αυτά που ακούμε στο παρακάτω βίντεο που αναφέρεται στην … ζωή χαρισάμενη … του Θ. Πάγκαλου δαπάνες του ληστρικά φορολογούμενου λαού.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger