Home » , , » Φασιστικό παραλήρημα Χρυσαυγιτών (Βίντεο) - Αποκάλυψη για χρηματοδότηση της Χ.Α. από Ελληνες μεγαλοεπιχειρηματίες και εφοπλιστές,

Φασιστικό παραλήρημα Χρυσαυγιτών (Βίντεο) - Αποκάλυψη για χρηματοδότηση της Χ.Α. από Ελληνες μεγαλοεπιχειρηματίες και εφοπλιστές,

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014 | 7:10 μ.μ.

Δεν αιφνιδίασε κανέναν το φασιστικό παραλήρημα των νεοναζιστών βουλευτών σήμερα στο κοινοβούλιο τους. Ο φασισμός, σήμερα βρίσκεται σε νέο στάδιο, όπως έγραφε σε ένα πολύ κατατοπιστικό άρθρο του στο «Πριν» ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος, και το δημιούργημα του καθεστώτος, σαν μακρύ χέρι του συστήματος, η Χ.Α έχει καταντήσει τέρας του Φραγκεστάιν.

Δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε τα όσα ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε με το παραλήρημα Μιχαλολιάκου, Παπά, Λαγού στην βουλή κατά την συζήτηση στην οποία άρθηκε η ασυλία τους.
Ετσι κι αλλιώς οι χρυσαυγίτες το ψέμα το έχουν κάνει επιστήμη και θα ήταν χάσιμο χρόνου να προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε αν υπάρχουν ψήγματα αλήθειας για τις σχέσεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και υπουργών της κυβέρνησης Σαμαρά, με στελέχη της Χ.Α, όπως ισχυρίστηκαν οι προφυλακισμένοι χρυσαυγίτες βουλευτές.

Τα όσα αποκαλύφθηκαν με το περιβόητο βίντεο Μπαλτάκου τα λένε όλα. Οι αποκαλύψεις των νεοναζιστών για σχέσεις με κρατικούς μηχανισμούς διαδέχονται η μια την άλλη ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το δημοσίευμα του Unfollow –το υπογράφει ο Λευτέρης Χαραλαμπούπουλος- που φέρνει στην επιφάνεια την χρηματοδότηση της Χ.Α. από Ελληνες μεγαλοεπιχειρηματίες και εφοπλιστές, με ρόλο μεσολαβητή σ’ αυτό τον γνωστό ποινικολόγο Τάκη Μιχαλόλια, αδελφό του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Διαβάστε επίσης: Π. Τατσόπουλος για το ναζιστικο παραλήρημα Χρυσαυγιτών βουλευτών στην βουλή (Βίντεο)
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger