Home » , » Ο θεοσεβούμενος καπιταλιστής Μαρινάκης σε δικαστικές περιπέτειες.Καλείται να απολογηθεί για το κακούργημα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.

Ο θεοσεβούμενος καπιταλιστής Μαρινάκης σε δικαστικές περιπέτειες.Καλείται να απολογηθεί για το κακούργημα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014 | 10:03 μ.μ.

Τζάμπα φαίνεται ότι πήγαν οι υμνολογίες που έκανε η «Αυτού Θειοτάτη Παναγιότητα, Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως, Νέας Ρώμης και Οικουμενικός Πατριάρχης, κ. κ. Βαρθολομαίος» με αποδέκτη τον πρόεδρο, του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως διαβάζουμε από ενημερωτική ιστοσελίδα ο Μαρινάκης καλείτε από εισαγγελέα να απολογηθεί για το κακούργημα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.

Η συγκεκριμένη είδηση αναφέρει ότι ο αθλητικός εισαγγελέας Αριστείδης Κορέας διενεργεί προκαταρκτική εξέταση για το ενδεχόμενο τέλεσης αξιόποινων πράξεων όπως σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση, παραβάσεις του νόμου περί εκρηκτικών, δωροδοκία κ.α. 
Σύμφωνα με το βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών της Αθήνας ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και στενοί συνεργάτες του «προσεγγίζουν και επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους, αστυνομικούς, δικαστικούς, πολιτικούς και άλλους ισχυρούς παράγοντες της χώρας, κάποιους από τους οποίους και προσλαμβάνουν σε καίριες θέσεις της ΠΑΕ, μετά την αποχώρησή τους από νευραλγικές θέσεις που κατείχαν στο Δημόσιο».

Μα είναι δυνατόν ένας τόσο θεοσεβούμενος καπιταλιστής, όπως ο Μαρινάκης, ο οποίος προσέρχεται σε θρησκευτικούς λατρευτικούς χώρους ανάβει κεριά και προσκυνάει  «μέσα σε πνεύμα γαλήνης και κατάνυξης», να κατηγορείται για τόσο ατιμωτικά αδικήματα; 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
22 Αυγούστου 2014 στις 1:08 π.μ.

Ελα μου ντε!! Ειναι δυνατον ο Μαρινακης!! Πρωτα-πρωτα εχει ενα αναστημα......λεβεντικο!! Απο αυτο το κρητικο βρε παιδι μου....δεν σηκωνει μυγα στο σπαθι του!! Μετα ειναι και το βλεμμα.....νερο καθαριο ενα πραγμα!!! Ασε που τον θελει και ο κληρος......αυτο και αν ειναι αποδειξη ηθους!! Μεταξυ τους,ολοι οι "σωστοι" αναγνωριζονται! Δεν ξερει ο Παναγιοτατος !!! Τωρα τι να λεμε!! ..............Ρε κατι μπατσες που πρεπει να αρχισουν να πεφτουν στην χωρα αυτη!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger