Home » , » Παρασκηνιακά αλισβερίσια Σαμαρά-Καρατζαφέρη. Οι "εθνικόφρονες" είναι πάνω απ' όλα "στομαχόφρονες"

Παρασκηνιακά αλισβερίσια Σαμαρά-Καρατζαφέρη. Οι "εθνικόφρονες" είναι πάνω απ' όλα "στομαχόφρονες"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 16 Αυγούστου 2014 | 7:05 μ.μ.

Ηταν μέσα Μάη του 2013 όταν είχαμε ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε«Αγκαλιά πάλι ο Καρατζαφέρης με τα "φίδια", "αποστάτες" πρώην βουλευτές του. - Ενδεχόμενη σύμπραξη ΛΑΟΣ με τον "Τρελαντώνη" "Προδότη" Σαμαρά».

Από τότε κύλισε αρκετό νερό στα αυλάκι, και απ’ ότι φαίνεται τα παρασκηνιακά αλισβερίσια μεταξύ Ν.Δ-ΛΑΟΣ συνεχίστηκαν και μένει σύντομα να δούμε το αποτέλεσμα τους. Αν δηλαδή Καρατζαφέρης και Σαμαράς διαπραγματεύτηκαν στο παρασκήνιο σαν κοινοί μαφιόζοι να υψώνουν  τοίχος σε ενδεχόμενη κυβερνητική αλλαγή με τον Σύριζα στην εξουσία.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο μεγάλος κερδισμένος είναι ο Καρατζαφέρης. Βγαίνει από την πολιτική αφάνεια και μάλιστα ακόμα ποιο ..πλούσιος.   
Ας μην ξεχνάμε ότι πριν δούμε (;) τακίμια τους αρχηγούς Ν.Δ και ΛΑΟΣ είχε προηγηθεί  ένα τεράστιο «δωράκι» που πήρε σήμερα ο Καρατζαφέρης, από την κυβέρνησή.. Όπως είχαμε μάθει από την «Ελευθεροτυπία», το τηλεοπτικό του κανάλι με «μια πρωτόγνωρη για τα χρονικά απόφαση», του ΕΡΣ η οποία «εγείρει ποικίλα ερωτήματα και για τη νομιμότητα, αλλά και για το υπόβαθρό της, το μετατρέπει από κανάλι τοπικής εμβέλειας σε κανάλι εθνικής εμβέλειας»

«Μήπως η συγκεκριμένη άδεια σ' αυτή τη συγκυρία είναι ένα "δώρο" της κυβέρνησης στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, την ώρα που στο παρασκήνιο οργιάζουν οι φήμες περί "επιστροφής του ασώτου" στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας;» αναρωτιόταν η συντάκτρια του ρεπορτάζ που αναφέραμε και πιθανόν να δικαιωθεί στην εκτίμησή της.

Όπως θα έγραφε και ο Βασίλης Ραφαηλίδης οι «εθνικόφρονες» είναι πρώτα απ’ όλα «στομαχόφρονες».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger