Home » , , , » Το "Πρωτο Θέμα" αναμασάει την κυβερνητική προπαγάνδα της κινδυνολογίας

Το "Πρωτο Θέμα" αναμασάει την κυβερνητική προπαγάνδα της κινδυνολογίας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014 | 11:46 μ.μ.

«Ξαφνικά φεύγουν λεφτά στο εξωτερικό», μας γράφει πρωτοσέλιδα η φυλλάδα του κομιστή. Σε ένα κρεσέντο κινδυνολογίας και ταυτιζόμενη πλήρως με την κυβερνητική προπαγάνδα θέλει να επιβεβαιώσει αυτά που είπε ο Σαμαρά σε βουλευτές του  ότι «και μόνο με την πιθανότητα της προκήρυξης εκλογών με αυτά που έχει πει ο κ. Τσίπρας θα φύγουν τα λεφτά από τις τράπεζες, δεν θα μείνει ούτε ένα ευρώ»

Στο σχετικό ρεπορτάζ, λοιπόν, η φυλλάδα του Θ. Αναστασιάδη κάνει αναγορά σε κοράκια ξένων τραπεζών που βέποντας την "πολιτική αβεβαιότητα" πλησιάζουν «παλαιούς και νέους εγχώριους πελάτες για να κανονίσουν μεταφορές των κεφαλαίων τους στην ασφάλεια των ξένων τραπεζών».

Πραγματικά αναρωτιέσαι αν έχουν την εντύπωση τα άτομα του κυβερνητικού επικοινωνιακού επιτελείου ότι με τέτοιες αστειότητες θα τρομοκρατήσουν έναν λαό που τον έχουν εξαθλιώσει, τον έχουν οδηγήσει στην μιζέρια και την φτώχεια. Αλλά μάλλον και αν πάρεις υπόψιν σου τα όσα λέει η Σ. Βούλτεψη, αυτοί δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα, όπως και τα δημοσιοκαφρικά τους φερέφωνα.

Πέρα απ’ αυτό όμως πολύ εύστοχα το «Ποντίκι» σχολίαζε ότι σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου αν έβγαινε ο πρωθυπουργός της και έλεγε ότι αν κερδίσει τις εκλογές το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης την άλλη μέρα δεν θα μείνει ευρώ στις τράπεζες, θα είχαν ξεσηκωθεί και οι πέτρες...
Πρώτες οι τράπεζες, οι επιχειρηματίες, οι εργαζόμενοι, όλα τα κόμματα, όλοι οι κοινωνικοί φορείς, για να μην πούμε τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, και φυσικά οι βουλευτές - με πρώτους του κόμματός του.

Αλλά στην Ελλάδα βρισκόμαστε και ο Σαμαράς μπορεί να λέει ό,τι θέλει, ακόμη και να καταστρέφει το τραπεζικό σύστημα προκειμένου να μην ηττηθεί.

Και δεν φθάνει αυτό. Υπάρχουν και διάφοροι κόλακες στο κόμμα του- στιλ Άδωνι -, οι οποίοι ως ξερόλες προσπαθούν να πείσουν ότι είπε και σημαντικά πράγματα.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
22 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:27 π.μ.

Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω, η μεγάλη πλειοψηφία και θα τους πιστέψει και θα τους ψηφίσει όπως έκανε το 2012, στις ευρωεκλογές και τοπικές εκλογές του 2014, όπως πιστεύει ότι μας ...ψεκάζουν, όπως πίστεψε ότι θα γίνει πλούσιος στο Χρηματιστήριο και μετά την καταστροφή υποκρινόταν τον ανήξερο από ντροπή, όταν έγινε εθελοντής στην Ολυμπιάδα 2004 της κυρα Γιάννας, όταν πιστεύει ότι ο Τσίπρας που κατεβάζει διαρκώσ τον πήχυ "θα κάνει κάτι ...", όπως θεωρεί ότι θα γίνει ...θαύμα και ...γλυτώσει (!), όταν είναι άνεργος και άφραγκος και φοβάται μην φύγει η Ελλάδα από την ΕΕ και το ευρώ (!). Θα τους πιστέψουν φίλτατε, το παπανδρεϊκό και σαμαρικό παραμύθιασμα είναι πλέον στο DNA της πλειοψηφίας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger