Home » » «Λαϊκή Συσπείρωση» Περιφέρειας Αττικής: Καταγγέλλει τη στάση της Ρ. Δούρου για διευκολύνσεις προς τη Χρυσή Αυγή

«Λαϊκή Συσπείρωση» Περιφέρειας Αττικής: Καταγγέλλει τη στάση της Ρ. Δούρου για διευκολύνσεις προς τη Χρυσή Αυγή

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014 | 2:28 μ.μ.

Πηγή: 902.gr

Τη στάση της Ρ. Δούρου, που προχώρησε σε παροχές και διευκολύνσεις προς το συνδυασμό της Χρυσής Αυγής, απορρίπτοντας την πρόταση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» να αρνηθεί οποιαδήποτε διευκόλυνση, καταγγέλλουν οι περιφερειακοί σύμβουλοι του ΚΚΕ, εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο «Λαϊκή Συσπείρωση» Αττικής, Γιάννης Μανουσογιαννάκης, Γιώργος Μαυρίκος, Αλεξάνδρα Μπαλού, Θανάσης Παφίλης και Γιάννης Πρωτούλης.

Συγκεκριμένα αναφέρουν: «Η περιφερειάρχης Αττικής κ. Δούρου υλοποίησε την απόφασή της να προχωρήσει σε παροχές και διευκολύνσεις (παραχώρηση γραφείων κ.ά.) προς το συνδυασμό της Χρυσής Αυγής στην Περιφέρεια, απορρίπτοντας την πρόταση της "Λαϊκής Συσπείρωσης" να αρνηθεί οποιαδήποτε διευκόλυνση και παροχή στη ναζιστική εγκληματική οργάνωση.

Αποδεικνύει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι τα μεγάλα λόγια για την καταδίκη και απομόνωση της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης είναι για το "θεαθήναι", όταν ακόμα και η Βουλή έχει αποφασίσει την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης, την ανάκληση αδειών οπλοφορίας των βουλευτών της κ.ά.

Η "Λαϊκή Συσπείρωση" καταγγέλλει στους εργαζόμενους της Αττικής τη στάση της κ. Δούρου και τους καλεί να απομονώσουν τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

Ανώνυμος
25 Σεπτεμβρίου 2014 στις 2:48 μ.μ.

αυτος ειναι ο αντιφασισμος των οπορτουνιστων. στα λογια μπλα μπλα και στην πραξη στοργη και αγαπη στο διδυμο αδελφακι τους. ολα στην υπηρεσια του καπιταλισμου για να υπαρχει για παντα

Ανώνυμος
25 Σεπτεμβρίου 2014 στις 3:46 μ.μ.

Αλλα λογια να αγαπιομαστε η κα Δουρου και το κομμα της.

Ανώνυμος
25 Σεπτεμβρίου 2014 στις 5:32 μ.μ.

Αφού δεν την θέτεις εκτός νόμου πάντα θα την έχεις στα πόδια σου και στη βουλή και στους Δήμους και στις περιφέρειες και ίσως και σε κάποια συνδικάτα (ταξί κλπ.) δεν καταλαβαίνω την κριτική, άλλη γραμμή έχει η Λαίκή Συσπείρωση από το κόμμα;

Το να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας.
Σχετικά με το θέμα της «προσβολής του Συντάγματος» επανέλαβε ότι δεν πρέπει να διώκεται η άποψη, ενώ σε ό,τι αφορά τη Χρυσή Αυγή, είπε ότι οδηγείται σε εγκληματικές ενέργειες και πράξεις και αυτές πρέπει να διώκονται.
Είπε ότι η θέση της Χρυσής Αυγής εκτός νόμου, δεν λύνει κανένα πρόβλημα και υπογράμμισε ότι «εκτός νόμου» η Χρυσή Αυγή και ο φασισμός- ναζισμός πρέπει να τεθεί στη συνείδηση του λαού.
Ο κ. Κουτσούμπας ανέφερε ότι όλοι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν είναι φασίστες, έχουν όμως προσωπική ευθύνη, ενώ πρόσθεσε ότι υπάρχουν και σημαντικά τμήματα του κρατικού μηχανισμού που έχουν τέτοιους θύλακες.

Ανώνυμος
25 Σεπτεμβρίου 2014 στις 5:45 μ.μ.

ρε κκεδες, μην κάνετε φτηνό συνδικαλισμό. Οι παρατάξεις που εκπροσωπούνται στο περιφερειακό συμβούλιο, έχουμε αυτοδίκαια δικαίωμα στο να τους χορηγηθεί κάποιο γραφείο. Οπως ισχύει και στα κοινοβουλευτικά κόμματα. Εκεί η χρυσή αυγή έχει γραφείο! ΓΙΑΤΙ δεν σηκώνετε θέμα στη Βουλή να κλείσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο κοινοβούλιο;;; Μην λέτε βλακείες! Αυτά ορίζονται από τον κανονισμό.

Συνήθως το γραφείο αυτό είναι μικρό, ίσα-ίσα για να χωρά κάποια υλικά. Αν θέλετε, κάντε αγώνα να τα κλείσει η γειτονιά εντός της οποίας θα υπάρχουν τα γραφεία (αν δεν είναι στο κτήριο της περιφέρειας). Μη χυνεται χολή εκεί όπου δεν υπάρχει λόγος μόνο και μόνο για δημιουργία κάποιων εντυπώσεων, που και φτηνές είναι, και άμεσης κατανάλωσης και χωρίς ουσία.

Κοιτάξτε να αναλάβετε δράση μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ, όπως κάνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ κλπ και αφήστε τις συνδικαλιές.

Ανώνυμος
25 Σεπτεμβρίου 2014 στις 8:46 μ.μ.

5.32 5.49 Την χρυση αυγη γεννημα θρεμμα του καπιταλιστικου συστηματος την χρειαζονται για τον ρολο του μπαμπουλα ωστε να εχει περασει και το εργο με τις αυταπατες και τα φουμαρα του οπορτουνισμου. ειναι υποκροτικο να το παιζεις αντιφασιστας οταν δεν εχεις να πεις τιποτα για την ανατροπη του καπιταλισμου. το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ παντα εχουνε δραση για ολα τα ζητηματα που αφορουνε τον λαο. Με στοχο αλλαγη ταξης στην εξουσια και οχι συμμετοχη σε κυβερνηση με τους καπιταλιστες στην εξουσια οπως κανει ο συριζα και η ανταρσυα

Ανώνυμος
29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 4:30 μ.μ.

Ο δήμαρχος Πάτρας Πελετίδης, άφησε τους κατοίκους της πόλης στο έλεος των ΜΑΤ και της αστυνομίας. Υπάρχει και σε είδηση εδω μέσα. Σιγά την κριτική ικανότητα που έχει το ΚΚΕ για την πορεια της κοινωνίας και τις δράσεις που αναλαμβάνει. Όλα με εντολή και απο τα κάτω μηδεν πρωτοβουλίες. Αυτό μαθαίνει και το σύστημα με την ευρεία έννοια του. Ας λυθούν αυτά και πάμε και στα επόμενα, την κριτική σε οποιονδήποτε άλλο χώρο. Οι πραγματικοί αντιφασίστες είναι στους δρόμους της φωτιάς και δεν κάνουν κριτική στις οπορτούνες απο καναπέ περιμένοντας εντολή για δράση. Δεν αναιρούνται ανθρωποι που είναι σε χώρους. Αναιρούνται πρακτικές χώρων και η έλλειψη οργάνωσης απο τα κάτω. Το φασιστικό κράτος και το ναζιστικό παρακράτος δεν αφήνει χώρο,στραγγαλίζει την κοινωνία. Σκατά στις ηγεσίες των ενταγμένων, στο σύστημα των ανδρείκελων.Πρωτοβουλίες-Συντονισμός απο τα κάτω (ΚΚΕΔΕΣ κυρίως) και άμμεσες δράσεις για την πορεία προς την κοινωνική επανάσταση.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger