Home » , » Συμμορία δολοφόνων χαρακτηρίζει την Χ.Α πρώην στέλεχος του ναζιστικού μορφώματος (Βίντεο)

Συμμορία δολοφόνων χαρακτηρίζει την Χ.Α πρώην στέλεχος του ναζιστικού μορφώματος (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014 | 10:01 μ.μ.

 Όπως συμβαίνει σε κάθε συμμορία, όταν σταματάει να υπάρχει η «προστασία» που εξασφάλιζε από διάφορους μηχανισμούς, έτσι και στο ναζιστικό μόρφωμα του Μιχαλολιάκου, τα αλληλομαχαιρώματα μεταξύ των μελών της βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη.

Συμμορία δολοφόνων η οποία παριστάνει το πολιτικό κόμμα χαρακτηρίζει την Χρυσή Αυγή το πρώην στέλεχος  υποψήφιος βουλευτής της Ηλίας Σταύρου.
Κατέθεσε μάλιστα  μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος, Νίκου Μιχαλολιάκου, του βουλευτή του κόμματος Ηλία Κασιδιάρη και των διαχειριστών της επίσημης ιστοσελίδας της Χ.Α γιατί οι πρώην ομοϊδεάτες του τον χαρακτήρισαν σε δημοσίευμα του ιστότοπου τους ψυχασθενή ξεχνώντας ότι οι ίδιοι τον είχαν διορίσει έμμισθο επιστημονικό συνεργάτη του βουλευτή τους Π. Ζησιμόπουλου.

Καταπέλτης στην συνέντευξη που έδωσε στην τηλεόραση του Alpha «καίει» ναζιστικό μόρφωμα με τις αποκαλύψεις του –για δέκα χρόνια στέλεχος της Χ.Α. γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα- ενώ πέρα απ’ όσα τον ακούμε να λέει στο βίντεο που παραθέτουμε, ο Η. Σταύρου, δεσμεύτηκε ότι στην δίκη για την υπόθεση της Χ. Αυγής θα κάνει νέες αποκαλύψεις σε βάρος του ναζιστικού μορφώματος που δεν θα μπορεί να αμφισβητηθούν.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger