Home » , » Ρεπούση: Οι μύγες πάνε στο γάλα, οι αρουραίοι στο τυρί- Βρε, μανία με τους συνωστισμούς, αυτή η γυναίκα!

Ρεπούση: Οι μύγες πάνε στο γάλα, οι αρουραίοι στο τυρί- Βρε, μανία με τους συνωστισμούς, αυτή η γυναίκα!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 | 11:32 μ.μ.

Για πρόταση σχετικά με τη συγκρότηση ενός μεγάλου κοινού ψηφοδελτίου της Αριστεράς με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ, των Οικολόγων Πράσινων και κομμάτι του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο, μιλώντας στο Κόκκινο, η Μαρία Ρεπούση, βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.



Πηγή: 105,5 στο Κόκκινο

Γράφει ο mitsos175

Βλέποντας ορισμένους της ΔΗΜΑΡ μου έρχεται στο νου η ατάκα της μιας διαφήμισης: Να φύγετε, να πάτε αλλού. Είδε κι έπαθε ο ΣΥΡΙΖΑ να απαλλαγεί από τον Κουβέλη που είχε τον ανθρωποδιώκτη. Μόλις έφυγε αυτή η πολιτική σαβούρα, ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε τα πάνω του κι από ένα μονοψήφιο ποσοστό, διεκδίκησε στα ίσα την πρωτιά και τώρα πηγαίνει για αυτοδυναμία. Βέβαια βοήθησε και η πολιτική της ΝΔ με τα σκάνδαλα, τα χαράτσια, το φασισμό κοκ.

Ξέρουμε όλοι γιατί κόπτονται από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ για συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ. Οι μύγες πάνε στο γάλα, οι αρουραίοι στο τυρί και τα ψωμιά του σαμαρά τελειώνουν. Όλοι αυτοί που ψήφισαν νεοναζιστικές πολιτικές, νόμους που ούτε καν διάβασαν, όλοι αυτοί που προκάλεσαν, που έβριζαν κάθε φωνή αντίθετη με τους τοκογλύφους, όλοι αυτοί οι αλαζόνες, φιλάνε τώρα κατουρημένες ποδιές, παρακαλάνε για το πολιτικό τους τομάρι.

Ειδικά η Ρεπούση δεν μπορεί να πάει ΝΔ. Είχε πει βέβαια και τη σαχλαμάρα περί συνωστισμού για αποπροσανατολισμό, αλλά ο πραγματικός λόγος, είναι πως οι νεοδημοκράτες έχουν μοιράσει την πίτα για τη μετά σαμαρά εποχή. Δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν θέση σε όσους προέρχονται από το μισητό γι αυτούς ΠΑΣΟΚ, ή πολύ περισσότερο τη ΔΗΜΑΡ. Όταν μάλιστα το πολιτικό κόστος θα είναι τεράστιο, για όποιον τους δεχθεί, οι δε προσωπικοί τους ψήφοι είναι απειροελάχιστοι. Τώρα θέλει να πάει στο ΣΥΡΙΖΑ αφού δεν τη δέχεται η ΝΔ. Το πλέον πιθανό είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα της πει: Να φύγετε, κυρία μου, να πάτε αλλού, στο σπίτι σας ίσως, να κάτσετε να σκεφτείτε τι κακό κάνατε.

Δεν είμαι σίγουρος ότι θα το πει τόσο ξεκάθαρα. Αυτό γιατί υπάρχει ο παράγων "εκλογή προέδρου".

Η ξευτίλα της μεταπολίτευσης είναι πως άνθρωποι εντελώς απαξιωμένοι από τον κόσμο, αποτυχημένοι πολιτικά, περιφρονημένοι έως μισητοί, έχουν στα χέρια τους δύναμη να επηρεάσουν η όχι τη διεξαγωγή εκλογών (μεταξύ αλλών). Και σ' αυτό το χαρτί ποντάρουν παίζοντας τα ρέστα τους.

Σίγουρα όμως ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα αυτοκτονήσει με το να πάρει όλα τα σκουπίδια πίσω, για να κάνει σύντομα εκλογές.
Για δυο πολύ βασικούς λόγους:

1. Αν πάνε οι κηφήνες στο ΣΥΡΙΖΑ ή όπου αλλού, θα φύγει πολύς κόσμος. Το να δεχθεί, όσους ψήφισαν τις αισχρές διαταγές του ΔΝΤ - ΕΕ, θα σημαίνει πολιτική τούμπα πρώτου μεγέθους και το θάνατό του στις εκλογές. Θα ερμηνευτεί ως προσπάθεια υπόγειας συνεννόησης με τους δανειστές. Τι σόι πολιτική θα κάνει, αν έχει αυτούς που ασέλγησαν στη δημοκρατία και την αξιοπρέπεια; Επίσης θα θεωρηθεί ότι τα σκάνδαλα και τα εγκλήματα θα μείνουν ατιμώρητα. Δεν αξίζει λοιπόν τέτοιο ρίσκο.

2. Ο χρόνος ούτως ή άλλως κυλάει υπέρ του. Κι αν ακόμα ψηφίσουν πρόεδρο θα μείνουν το πολύ ένα χρόνο στην εξουσία. Μετά ο ΣΥΡΙΖΑ όχι απλά θα βγει αυτοδύναμος αλλά με απόλυτη πλειοψηφία, αφού θα συνεχιστεί η καταστροφική πολιτική αλλά και η διάλυση των ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. Δυστυχώς ο κόσμος θα υποφέρει για ένα χρόνο τα πάνδεινα, αλλά δεν αποκλείεται, αν ξεσηκωθεί, να ρίξει πιο γρήγορα τους δοσίλογους.

Επομένως όλοι αυτοί που έχουν συνηθίσει στην καλοπέραση και το πολύ φαί, δημοσία δαπάνη, ας αρχίσουν τη δίαιτα. Αν ήθελαν κάποιοι δήθεν "Αριστεροί αλα καρτ" να συνεργαστούν με οποιοδήποτε κόμμα κατά του μνημονίου, να μην ψήφιζαν τα ακροδεξιά αίσχη που ψήφισαν. Δυστυχώς γι αυτούς το έγκλημα τους είναι πολύ σοβαρό για να ξεχαστεί. Ο κόσμος τους έστειλε σπίτι τους, ας το δεχτούν επιτέλους και μην προκαλούν, γιατί η επόμενη στάση που θα τους στείλουν τα θύματα τους θα είναι στο διάολο. Γιατί τα κόμματα θέλουν τον απλό κόσμο, την πλειοψηφία, κι όχι τον κάθε απίθανο τυχοδιώκτη.
______________________

Βρε, μανία με τους συνωστισμούς, αυτή η γυναίκα! 

Πηγή: vathikokkino.gr

Για συγκρότηση ενός μεγάλου κοινού ψηφοδελτίου της Αριστεράς με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ, των Οικολόγων Πράσινων και κομμάτι του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο, μιλώντας στο “Κόκκινο”, η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση, ενόψει του Συνεδρίου του κόμματός της που αρχίζει τις εργασίες του την Πέμπτη.

Αν όντως συμμαχήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με τους εκπροσώπους του 1% ή έστω του 2%, τύφλα να “χει το λιμάνι της Σμύρνης το 1922. Ο πολύς κόσμος θα μιλάει, βέβαια, για καταστροφή, καθώς θα τρέχει πανικόβλητος να γλυτώσει από τη συμμαχία με τους πρόθυμους των μνημονιακών συγκυβερνήσεων. Μόνο η Ρεπούση θα φαντασιώνεται συνωστισμό.

Αλλά και πάλι, λίγο δύσκολο να την πτοήσει η βέβαιη συντριβή ενός τέτοιου απίθανου εκλογικού μετώπου. Πώς το είπε τότε αυτό για τους απολυμένους εκπαιδευτικούς;

Α, ναι! «Και τι θέλετε τώρα; Να κλάψω;»
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger