Home » , » Ο ψεκασμός τώρα δικαιώνεται!

Ο ψεκασμός τώρα δικαιώνεται!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014 | 1:49 π.μ.

Γράφει ο  mitsos175
Ο ψεκασμός τώρα δικαιώνεται! Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η μαστούρα! Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ κάνοντας αυνανισμό! Σήκω Ανδρέα για να δεις έχει γίνει της τρελής! Ο λαός δεν ξεχνά βλάπτουν τα ναρκωτικά! Ληγμένα εδώ και τώρα! Αλλαγή! Όχι το τελευταίο σύνθημα ήταν παλιό, του 80, δεν ταιριάζει στα νέα δεδομένα.

Τελικά το ΠΑΣΟΚ πάντα εκπλήσσει. Εκεί που λες ότι έχουν φτάσει στον πάτο, έχουν εξαντλήσει κάθε γελοιότητα, πάντα κάτι κάνουν και κατεξευτελίζονται. Βρε Πασόκοι αυτό που έχετε, χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης. Είναι κλινική περίπτωση κι από τις βαριές. Προσέξτε το.
Από τη μια χειροκροτείτε το Γιωργάκη που κατέστρεψε όχι μόνο το κόμμα σας (αυτό είναι το μόνο καλό που έκανε) αλλά και τη χώρα. Χρεοκοπήσαμε χάρη στις πολιτικές του ΠΑΣΟΚ ιδιαίτερα χάρη στις ενέργειες του να φέρει το μνημόσυνο της οικονομίας και τα Τροϊκανά κοράκια.

Από την άλλη γιουχάρετε τον αρχηγό σας! Καλά κάνετε και τον γιουχάρετε το Βενιζέλο, αξίζει όχι μόνο αποδοκιμασίες αλλά φυλακή για να μην πω κρέμασμα, όμως θα σας πω κάτι συγκλονιστικό: Είναι ο αρχηγός σας! Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ! Σας ορκίζομαι, λέω αλήθεια! Πείτε μου τώρα, ποιός έκανε το Μπένυ αρχηγό; Ποιός τον ψηφίζει; Άμα δεν τον γουστάρετε γιατί ψηφίζετε το κόμμα του;

Ψηφίζετε πρώτα και μετά γιουχάρετε! Εντάξει, το έπαθαν πολλοί με τα δυο πάλαι ποτέ "κόμματα εξουσίας". Αλλά εσείς μετά ξαναψηφίζετε! Βλακεία; Μαζοχισμός; Αν είναι έτσι, πείτε το να σας αρχίσουμε κι εμείς στα κόλπα τα σαδομαζοχιστικά. Να σας βουτήξουμε να σας κάνουμε... ότι ο Μπένυ στην εξωτερική πολιτική. Για να το ευχαριστηθείτε το λέω.

Δεν υπάρχει λόγος για πολιτικά επιχειρήματα όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ. Μόνο γέλιο ή κλάμα. Σαν ένα σατυρικό δράμα που έφθασε στο τέλος του και σε λίγο θα πέσει η αυλαία.

ΥΓ: Μήπως η κουταμάρα είναι κολητική; Μήπως κόλησαν από τη ΝΔ; Γιατί εκεί έγινε κάτι παρόμοιο: Πρώτα έλλεγαν αλήτη και προδότη το σαμαρά και μετά τον έβγαλαν αρχηγό! Τι να πω; Η TV φταίει.

Με τόσα σκοπίδια που μας ταίζει, λαλήσαμε...
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 3:10 π.μ.

Χα..χα ..Επιτέλους ήρθες...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger