Home » , » Ελεύθερο το ζεύγος των μεγαλοαπατεώνων!

Ελεύθερο το ζεύγος των μεγαλοαπατεώνων!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014 | 7:52 μ.μ.

Πηγή: vathikokkino.gr

Πιάστηκαν μετά από εννιάμηνη αναζήτηση, αλλά… αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ο επιχειρηματίας Κυριάκος Γριβέας και η σύζυγός του Αναστασία Βάτσικα, που κατηγορούνται για την υπόθεση των «επισφαλών δανείων» του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. To ζευγάρι κατηγορείται για άμεση συνέργεια σε απιστία και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Στον Γριβέα επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, υποχρέωση εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα δύο φορές τον μήνα και χρηματική εγγύηση 500.000 ευρώ. Η σύζυγός του αφέθηκε ελεύθερη με χρηματική εγγύηση 100.000 ευρώ και υποχρέωση εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα δύο φορές τον μήνα.

Το ζεύγος πήρε επιχειρηματικά δάνεια 17 εκατομμυρίων ευρώ που έλαβαν από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, τα οποία κατά την κατηγορία δεν διατέθηκαν για τους σκοπούς που χορηγήθηκαν. Σύμφωνα με την εισαγγελέα που ερεύνησε την υπόθεση, η ζημιά του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου από τα επίμαχα δάνεια υπερβαίνει τα 300 εκατομμύρια ευρώ.

Ηθικό δίδαγμα: Αν είσαι απατεώνας μεγάλης οικονομικής επιφάνειας και υψηλής κοινωνικής θέσης, κλέβεις όσο περισσότερα μπορείς και κυκλοφορείς και πάλι ελεύθερος, δίνοντας ένα ελάχιστο μέρος από τα κλεμμένα!…

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
23 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9:54 π.μ.

Ζευγαρι Γριβεα-Βατσικα!! Μια φωτογραφι, χιλιες λεξεις,και πολλοι ηχοι! Μπραβο και για την επιλογη που κανατε παιδια!! Ετσι,ωραια πραγματα!! Προσοχη......στο βλεμμα!!! Το χερι σου,να δωσεις ,για χειραψια......και μετα να το ψαχνεις!!!! Σωστοι!!!! Η δε κυρια,..""..σιγα,μην και ειναι κανενα βλαχαδερο,που δεν " γνωριζει" απο επιχειρησεις!! Και ο καλος της,δεν λεω,φαινεται να ξερει και αυτος,μα......λιγο μπουνταλας;;;; Γι'αυτο,και απο κοντα τον εχει,στις μπιζνες,αλλα.....ξερει να κρατα και την θεση της!! Πισω του,προχωρει!!! Αντε να δουμε,τι καμωματα ειναι αυτα με τις δικαιοσυνες,τις δικες,και ταχα μου ,τις απατες!! Βρε κοροιδα,εχουμε πλατες λεμε!! Ονοματα μεγαλα...ανοητοι!! Και αν γινει και η στραβη;......Θα τους παρουμε ...μαζι μας,στον πατο!! Τι,θα παμε σαν τον Τζοχατζοπουλεικο; Που δεν εμεινε ανθρωπος εξω απο την φυλακη να μεγαλωσει τα παιδια; Χα,χα!! Ας γελασω!! Ελα,προχωρα τωρα μπροστα,και μην μιλας πολυ!! Εχουμε δρομο μπροστα μας...θα δουμε.""Και εγω....αυτα ακουω,η γυναικα,και τα βαζω με την διαπαιδαγωγιση μου,και ......Δεν γνωριζω,πως θα ληξει η υποθεση αυτη!! Ομως, ενα συνθημα γεννιεται!!!! Μπρος στον δρομο,που χαραξε η Αθοινη!!
Ναι-ναι,φυσικα και η υποθεση ειναι στα χερια της δικαιοσυνης, φυσικα και σας φαινομαι "λαλημενη",δικαιο εχει και ο Βεγγος μας...."μπας σε καλο μου,...φωνες ακουω''.....ολα σωστα!! Μα και εγω,μεσα στον λαο ζω,μια δικαιοσυνη με το χερι μου,.....ναι-ναι πολυ την ονειρευομαι!! Να ησυχασω η γυναικα, να δω ,και πως θα μαζεψω τον Εμφια!! Δεν ειν'αστεια ετουτα!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger