Home » , , » Α, Γεωργιάδης: Από γραφικός τηλέμπορας, πολιτικός τραμπούκος (Βίντεο)

Α, Γεωργιάδης: Από γραφικός τηλέμπορας, πολιτικός τραμπούκος (Βίντεο)

Από giorgis , Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014 | 8:51 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Ο Α. Γεωργιάδης αφού συνέβαλε τα μέγιστα στην διάλυση της δημόσιας υγείας, εξυπηρετώντας μια βάρβαρη ταξική πολιτική αφού και ο ίδιος «παρκάρει σταθερά δίπλα σε συμφέροντα. Είτε τα προσωπικά του, είτε μιας κάστας ευνοουμένων» τώρα που του στέρησαν την υπουργική καρέκλα και του έλειψε η υπουργική μπουρδολογία που έφτανε σε σημεία παροξυσμού, επιδόθηκε στα γνωστά του σπορ.

Αρχικά σ’ αυτό του βιβλιοπώλη-τηλέμπορα. Και εδώ πρέπει να το παραδεχτούμε. Εχει ταλέντο, να κάνει ένα χαρμάνι τον εγκεφαλικό πεοβασανισμό που τον δέρνει με αρχαιοπληξία, αρχαιοκαπηλία, μεγαλοϊδεατισμό διανθισμένο με ισχυρές δόσεις ρατσισμού και ξενοφοβίας διαλαλώντας την πραμάτεια του. Και τις περισσότερες φορές προκαλεί αβίαστα το γέλιο, όπως ακριβώς συμβαίνει κάθε φορά που πάει να δικαιολογήσει τις πολιτικές κωλοτούμπες του.


Παρακολουθώντας επίσης το βίντεο που παραθέτουμε θεωρήσαμε ενδιαφέρον να αναπαράγουμε την ανάρτηση που υπογράφει ο Δ. Μηλάκας στην ιστοσελίδα «Ημεροδρόμος»

Ο πολιτικός τραμπούκος Άδωνης Γεωργιάδης

Όσο μια μειοψηφία δύο αναξιόπιστων κομμάτων  γαντζώνεται στην εξουσία όσο καταρρέουν οι θεσμοί, όσο η χώρα  διοικείται  με προεδρικά διατάγματα, τόσο πιο «φυσιολογική» γίνεται η παρουσία των τραμπούκων. Ο Αδωνης Γεωργιάδης,  είναι ακριβώς αυτό: το υπερφίαλο υποπροϊόν της σήψης των δύο κομμάτων εξουσίας. Είναι το πολιτικό κατακάθι πάνω στο οποίο προσπαθούν οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος να στηρίξουν τις καρέκλες τους.

Ο Αδωνης Γεωργιάδης την ξέρει τη δουλειά. Γνωρίζει τους κανόνες των τηλεοπτικών εμφανίσεων, ξέρει που και πως απευθύνεται: Ξερνάει φόβο για να «συνετίσει» τους απελπισμένους…

Το «επιχείρημα» του Αδωνη είναι απλό και συμπυκνώνει την κυβερνητική «στρατηγική»: «αν πέσουμε θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή η καταστροφή». Ως γνήσιο πολιτικός τραμπούκος ο Γεωργιάδης προχωρά ένα βήμα πιο πέρα και διατυπώνει  συγκεκριμένες απειλές και εκβιασμούς με μόνο στόχο τον εκφοβισμό:

«Η κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η δραχμή γι’ αυτό και δεν θα μείνει ευρώ στις τράπεζες αν πέσει η κυβέρνηση», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA και ολοκλήρωσε τον εκφοβισμό λέγοντας  ότι αν πέσει η κυβέρνηση  «θα πάρουμε τα λεφτά μας από τις τράπεζες.Το plan b είναι η στάση πληρωμών; Θα μας το πείτε ή θα μας το κρύψετε;», συμπλήρωσε.

Ο Αδωνης Γεωργιάδης εκλεγμένος εκπρόσωπος του λαού, προφανώς έχει δικαίωμα να λέει αυτά που πιστεύει. Δεν έχει δικαίωμα ωστόσο να λέει ψέματα. Αν, τώρα,  πιστεύει αυτά που λέει, ότι δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κρυφή ατζέντα την επανάσταση κατά της ΕΕ , τότε  εκτός από πολιτικός τραμπούκος είναι και πολιτικά ηλίθιος…

Πράγμα που εμείς τουλάχιστον δεν πιστεύουμε…

Μια φώτο που κυκλοφορεί στο facebook

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
24 Σεπτεμβρίου 2014 στις 3:36 π.μ.

Μια αγωνια την εχω!! Τωρα ,θα ασχολουνται ολοι με την βλακεια που ξεστομισε,ο τραμπουκος!! Θαβγαλει τα λεφτα στο εξωτερικο!! Κανενας δεν προκειται να ασχοληθει ,και να του κανει την συσταση...να μεινει και αυτος,εξω.με τα λεφτα!! Αυτα ειναι τα δραματα!! Δεν τον κατακρινουμε λεμε!! Θελει τα λεφτα του,να τα βγαλει εξω;; Βεβαιως!! Γιατι οχι;; Και τα λεφτα του,και ο ιδιος,και ολο του το σοι,αν γινεται!! Ριζικες λυσεις!! Αντε να κατσει και η πιεση μας,στα κανονικα της!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger