Home » , » Άδειο το ΟΑΚΑ. Πολλή φασαρία για το τίποτα με τη Γκάγκα

Άδειο το ΟΑΚΑ. Πολλή φασαρία για το τίποτα με τη Γκάγκα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014 | 7:53 μ.μ.

Πηγή: vathikokkino.gr

Παρά τον θόρυβο και τη διαφήμιση για τη συναυλία της Lady Gaga, άδειες έμειναν οι περισσότερες θέσεις στο ΟΑΚΑ, όπου εμφανίστηκε χθες βράδυ.

Βέβαια, ανάμεσα σ΄ αυτούς που προσήλθαν στη «μεγάλη καλλιτεχνική εκδήλωση» ήταν και η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Το ότι τραγούδησε με την ελληνική σημαία και είπε τόσο ωραία πράγματα για την Ελλάδα και τους Έλληνες, νομίζω ότι είναι μοναδικό από μία τόσο μεγάλη σταρ». Δίνοντας έτσι και το στίγμα του πολιτισμού που προωθεί η κυβέρνηση της κοινωνικής καταστροφής, καθώς και το πολιτιστικό επίπεδο της κυρίαρχης τάξης απ” την οποία προέρχεται η ίδια.

Πάντως, η μη συμμετοχή του αναμενόμενου πλήθους πρέπει να βάλει σε σκέψεις και όσους με καταπληκτική ευκολία ελεεινολογούν συνολικά τον λαό μας και ιδιαίτερα τη νεολαία. Δεν είναι και τόσο γκαγκά όλος ο κόσμος, με εξαίρεση εμάς που κατέχουμε τις Μεγάλες Αλήθειες και τη Σωστή Αισθητική.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

21 Σεπτεμβρίου 2014 στις 3:01 π.μ.

Δεν έχει ο κόσμος λεφτά να πάει σε μια συναυλία και εσείς το βαφτίσατε «ένδειξη αισθητικής» για να κρύψετε την φτώχεια και την λιτότητα...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger