Home » , » Οταν η ¨κυρία" «φως-νερό-τηλέφωνο» μετατρέπεται σε Βούλτεψη

Οταν η ¨κυρία" «φως-νερό-τηλέφωνο» μετατρέπεται σε Βούλτεψη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014 | 8:24 μ.μ.

«Αστραψε» και «βρόντηξε» η Ιωάννα Μάνδου σε τηλεοπτική εκπομπή κατά των πέντε δημάρχων (οι 4 εκλέχτηκαν και με την υποστήριξη του Σύριζα και 1 του ΚΚΕ) που αρνήθηκαν την  δήθεν αξιολόγηση και επανέλεγχος των συμβάσεων των εργαζομένων στους δήμους τους κάτι που θα οδηγούσε σε απολύσεις. Να εφαρμοστεί ο νόμος έλεγε με έμφαση, αλλιώς θα γίνουμε κάτι παραπάνω από Ουγκάντα ..

Η δημοσιολόγος «φως-νερό-τηλέφωνο» (έτσι την αποκαλούσαν στο παρελθόν όταν αμειβόταν ταυτόχρονα από ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ-ΟΤΕ με πρόσχημα ότι δούλευε στα γραφεία Τύπου αυτών των υπηρεσιών) είχε μεταμορφωθεί σε ένα κακέκτυπο της Βούλτεψη.

Την δικαστική τροπή που έχει πάρει αυτή η υπόθεση την παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε.

Αξίζει να παραθέσουμε την τοποθέτηση του δημάρχου  Χαλανδρίου, Σίμου Ρούσου: «Εάν νομίζουν ότι μπορούν να διοικηθούν οι δήμοι με εισαγγελείς, ας το κάνουν. Δεν θα στείλουμε ανθρώπους στην ανεργία μετά από 10 χρόνια, ούτε θα διαλύσουμε τις υπηρεσίες μας», καθώς και του δημάρχου Πάτρας, Κ. Πελετίδη: «Ως Δημοτική Αρχή στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την πάλη των εργαζομένων στους ΟΤΑ και τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στις απολύσεις και την υπεράσπιση της σταθερής απασχόλησης.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger