Home » , » Εκαψαν φλάντζα κάποιοι ΠΑΣΟΚοι.

Εκαψαν φλάντζα κάποιοι ΠΑΣΟΚοι.

Από giorgis , Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014 | 11:23 μ.μ.

Του Γ. Γ. 

Εδώ είναι που ταιριάζει γάντι η έκφραση: «Τι πίνουν και δεν μας δίνουν». Αναφερόμαστε στις αντιδράσεις των οπαδών του ΠΑΣΟΚ στην εκδήλωση που έκανε στο Ζάππειο το ΙΣΤΑΜΕ για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.

«Πολλοί από τους φίλους του ΠΑΣΟΚ που βρίσκονταν στην αίθουσα εκτός από τις αποδοκιμασίες προέβησαν και σε άσεμνες χειρονομίες», με αποδέκτη τον Ευάγγελο Βενιζέλο, διαβάζουμε στο enikos.gr που μας πληροφορεί επίσης ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «αναγκάστηκε πολλές φορές να διακόψει την ομιλία του».

Κι ενώ οι οπαδοί του Γ. Παπανδρέου έδειχναν την «εκτίμηση» με χειρονομίες και αποδοκιμασίες στον ηγέτη του κόμματος τους, όταν ανέβηκε στο βήμα της εκδήλωσης το «ίνδαλμα» τους το αποθέωσαν με το σύνθημα  «Γιώργο γερά να πέσει η Δεξιά».
Εδώ είναι πια που η λογική παραδίδεται.

Αν είχαμε την αντίληψη του Π. Καμένου, θα λέγαμε ότι τους ψεκάζουν. Είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι να επιδοκιμάζουν τον αρχιτέκτονα της παράδοσης του λαού και της χώρας στις διαθέσεις ντόπιου και αρπακτικού κεφαλαίου, αυτόν που στηρίζει αμετάκλητα τις ταξικές-μνημονικές επιλογές της συγκυβέρνησης; 

Αδικο τώρα έχει ο μπουμπούκος που τους παίρνει στο δούλεμα;


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger