Home » » Οι άδικες συλλήψεις συνεχίζονται

Οι άδικες συλλήψεις συνεχίζονται

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 | 3:59 μ.μ.

Στις 3 Οκτωβρίου συνελήφθη ο Mustafa Lafci στη Θεσσαλονίκη. Ο Mustafa είναι πρόσφυγας από την Τουρκία. Εδώ και περίπου 20 χρόνια ζει στην Ελλάδα. Εδώ και 10 χρόνια δεν έχει σχέση ούτε καν με την επιτροπή αλληλεγγύης. Το μόνο που κάνει είναι ότι προσπαθεί να βγάλει το ψωμί του πουλώντας κουλούρια και συμμετέχει σε πορείες και διαδηλώσεις. Παρόλ’αυτά χωρίς καμία λογική τον συνδέουν με την υπόθεση της Τριανδρίας και τον συλλαμβάνουν.
Η σύλληψη αυτή παραβιάζει τα όρια της στοιχειώδους λογικής αλλά της στοιχειώδους δικαιοσύνης.

Εδώ και 3 τρία χρόνια παραβιάζουν όλους τους νόμους που προστατεύουν τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα των προσφύγων και των αγωνιστών. Χωρίς κανένα στοιχείο προφυλακίζουν αγωνιστές, οργανώνεται απαγωγή στο κέντρο της Αθήνας, ποινικοποιούν την αλληλεγγύη  προφυλακίζοντας τον Ερκάν και τις δύο συντρόφισσες και τώρα το ποτήρι παραξεχείλησε με τη σύλληψη ενός ανθρώπου που παλεύει μόνο για το μεροκάματό του.

Όσο και να συνεχιστούν αυτές οι άδικες συλλήψεις εμείς δε θα σταματήσουμε τον αγώνα μας. Συνεχίζουμε τον δημοκρατικό και κοινωνικό μας αγώνα. Καλούμε όλους τους φορείς, τους αγωνιστές και τους απλούς ανθρώπους να στηρίξουν δυναμικά τον αγώνα μας.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger