Home » » Το κλαψούρισμα του φασίστα.

Το κλαψούρισμα του φασίστα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 | 3:38 μ.μ.

Πηγή: Στάθης- enikos.gr

Ηλίας Κασιδιάρης. Η στρίγγλα που έγινε αρνάκι. Ή ο φασίστας που έγινε κότα. Για αυτά τουλάχιστον προσπαθεί να μας πείσει ο κ. Κασιδιάρης με συνέντευξή του σε ιστότοπο (www.bankingnews.gr)

ο κ. Κασιδιάρης δεν απαρνείται μόνον, αλλά καταγγέλλει τον ναζισμό! Ας ηχήσουν οι σάλπιγγες, ας δακρύσουν οι Βαλκυρίες, το θαυμαστό αυτό παιδί της κτηνώδους μπουνιάς δεν ήταν ένας νεοναζί, είναι μια μπαλαρίνα. Πιθανόν, σνιφ σνιφ, να είναι και αντιφασίστας, πιθανόν τα βράδια όταν δεν πλανάται μέσα στην κασίδα του (ήγουν το κεφάλι του) το φάντασμα του Χίμλερ, να ανάβει κεράκι στους ίσκιους των Εβραίων και των κομμουνιστών που εξόντωσαν οι ναζί στα κρεματόρια. Διότι

ο κ. Κασιδιάρης καταδικάζει τον εθνικοσοσιαλισμό. Κι αφήνει κάγκελο όσους φασίστες τον είχαν για πρωτοπαλλήκαρο! Κοκωβιός το πρωτοπαλλήκαρο. Διότι ο κ. Κασιδιάρης καταδικάζει τον ναζισμό και μαζί του τον ίδιο τον κ. Κασιδιάρη που έγραφε ύμνους υπέρ του εθνικοσοσιαλισμού! Θρηνήστε, βάφεν Ες Ες κι εσύ Μεραρχία Νιμπελούγκεν τρίψε με στάχτη απ’ τους νεκρούς του Αουσβιτς τα μαλλιά σου! Ο Κασιδιάρης κιότεψε, ο Κασιδιάρης πάει.

Δεν καταδικάζει όμως μόνον τον ναζισμό ο «στρατιωτικός διοικητής» των παραστρατιωτικών Ταγμάτων Εφόδου της Χρυσής Αυγής, κ. Κασιδιάρης, καταγγέλλει και τον Χίτλερ! Ως εγκληματία! Την πατήσαμε, Αδόλφε! Κλούβιο το αυγό του φιδιού. Σκουληκάκι ο όφις! Ουρσουλίνα ο ϋμπεργκρουπενφύρερ σου. Απ’ το βήμα της χήνας που τον εκπαίδευσες, κατέληξε στο βήμα της κότας. Βεβαίως ο κ. Κασιδιάρης

προδίδει τον φύρερ του και τον χαρακτηρίζει εγκληματία, αλλά με τον συνήθη διάκοσμο περί Στάλιν και τα λοιπά γνωστά χυδαία της θεωρίας των δύο άκρων. Τα ίδια, εξισώνοντας Χίτλερ και Στάλιν, θα έλεγε και ο κ. Μπαλτάκος ή ο κ. Πάγκαλος, ή ο κ. Σαμαράς, δεν είναι δα προς έκπληξιν, ουδέ δα προς θάνατον.

Αλλά να λέει εγκληματία τον Χίτλερ ο κ. Κασιδιάρης, είναι υπεράγαν. Θα μου πείτε, ο άνθρωπος βρέθηκε πίσω απ’ τα σίδερα της φυλακής και πέρδεται μέντες. Ούτε μαχαιρώματα μες στις νύχτες εκ του ασφαλούς πλέον, ούτε ξυλοδαρμοί και μπουγελώματα γυναικών - έρρει τα κάλα, και τώρα

ο κατά φαντασίαν Σπαρτιάτης κάνει καλά αυτό που ξέρει ο κάθε υπομείονας: προδίδει! Να τον χαίρεσθε όλοι οι εθνικιστές οπαδοί του. Ομοιος Θανάσης Διάκος. Μόλις είδε τη σούβλα ο κ. Κασιδιάρης είπε του Πασά να βάλει ένα κοκορετσάκι στην πυρά και να κάτσουν να το συζητήσουν το πράγμα. Οι παρεξηγήσεις είναι για να λύνονται... Τέτοια ξεφτίλα! Ο άνθρωπος (ο κ. Κασιδιάρης με την καλή έννοια) ούτε τη συμφωνία του με τον Διάολο δεν μπόρεσε να τηρήσει. Του πούλησε την ψυχή του, όταν έγινε φασίστας, αλλά στα πρώτα δύσκολα άρχισε τα μυξοκλάματα: δεν είμαι φασίστας, είμαι εθνικιστής, καταδικάζω τον ναζισμό και τον εγκληματία Χίτλερ - να τον σιχαίνεται δηλαδή ακόμα και ο Εωσφόρος.

Μεγάλες στιγμές της Χρυσής Αυγής. Η οποία, πάντα κατά τον κ. Κασιδιάρη, έχει κάνει «άπειρα λάθη». Μπα;!; έκανε λάθη ο φύρερ Μιχαλολιάκος;!! Τς τς τς! Ατραπόν πονηρά, ως άλλος Εφιάλτης, ακολουθεί ο Ρούντολφ Ες της φακής. Δεν έχει το αλάθητο ο φύρερ; Δεν εκτελούνται οι διαταγές του (και οι αντίπαλοί του) άνευ δεύτερης σκέψης και ετέρας; Σε ποιους επικίνδυνους δρόμους εξευτελισμού της πεμπτουσίας του φασισμού έχεις μπει, τρέσσα μου;

Ακόμα και τον αγκυλωτό σταυρό που ο κ. Κασιδιάρης έχει χαράξει με ανεξίτηλο τατουάζ στον ώμο του, τον ξεφτιλίζει λέγοντας ότι έλκει την καταγωγή του απ’ τον... διπλό μαίανδρο της Αμφίπολης. Σιγά μην είν’ κι απ’ τη  ροζ καλτσοδέτατης Ασπασίας. Εχω δει στη ζωή μου γελοίους και γελοίους, θρασίμια κι ανιστόρητους με το καντάρι, αλλά φασίστα που να λέει ότι ο αγκυλωτός σταυρός είναι ορχιδέα, ο Χίτλερ εγκληματίας και ο ναζισμός μια κακιά στιγμή σ’ ένα λούνα πάρκ, πρώτη φορά βλέπω.

Ντρέπομαι που ένας τέτοιος ψοφοδεής είναι αντίπαλός μου. Παραδέχομαι ότι ο κ. Κασιδιάρης είναι κατηγορούμενος. Και ως εκ τούτου έχει το δικαίωμα να μετέλθει κάθε τρόπο για να υπερασπισθεί τον εαυτόν του. Ο τρόπος του, αλλά κι αυτό που είναι (αν είναι εγκληματίας ή όχι) θα κριθεί στο Ακροατήριο. Εδώ κρίνονται οι ιδέες του, η πολιτική του, αυτά που λέει. Κι ο άνθρωπος προδίδει. Προδίδει αυτό που ήταν κι αυτά που έκανε, προκειμένου να σώσει ό,τι μπορεί να του απομείνει.

Τι θα του απομείνει; ο θεός και η ψυχή του. Ή μάλλον ο Διάβολος και η ντροπή του. Διότι αν ο κ. Κασιδιάρης είχε δει στο κελλί του το φως, ως άλλος Σαούλ καθ’ οδόν προς τη Δαμασκό, αλλοιώς θα μιλούσε. Με δάκρυα στα μάτια για τα θύματα του ναζισμού, με λόγια μετρημένα και πειστικά. Ομως ο κ. Κασιδιάρης

σκούζει για τα αντίθετα όσων υπερασπίσθηκε με τον ίδιο αμοραλισμό, το ίδιο στρεψόδικος, το ίδιο πονηρός. Ενα ποντίκι που νόμιζε ότι ήταν υπεράνθρωπος, έδρασε σαν υπάνθρωπος και τώρα κλαψουρίζει ζητώντας οδό διαφυγής απ’ τα επίχειρα των έργων του.

Ο κ . Κασιδιάρης γονάτισε. Και εναντίον του ουδέν άλλο θα γράψω -απ’ όταν αρχίσει η δίκη του και ώσπου να βγει η απόφαση- αλλά γονάτισε σαν να ’ναι φτιαγμένος από λάσπη. Και γλίτσα. Απ’ αυτό που είναι φτιαγμένος ο ναζισμός: αίμα, Υβριν, τρόμο, σκότος, φόνο, όνειδος και δειλία.



ΥΓ.: Οταν κλαψουρίζει ο φασισμός, δικαιώνονται οι δίκαιοι. Γίνεται ξανά η Γκουέρνικα ένας περίπατος των παιδιών την Κυριακή. Οταν ταπεινώνεται ο φασισμός και πνίγεται μέσα στη λάσπη του, μας ευλογούν οι ψυχές των θυμάτων του, Εβραίων και τρελών, κομμουνιστών και χριστιανοδημοκρατών, ομοφυλόφιλων και αιχμαλώτων πολέμου. Οταν ξεφτιλίζεται ο φασισμός, γιορτάζουν τα γράμματα και στεφανώνει ο ανθρωπισμός τον άνθρωπο. Ομως η ανάγκη είναι επείγουσα. Ο φασισμός σήμερα, ακόμα κι αν χαθεί απ’ τα πεζοδρόμια, θάλλει στα σαλόνια. Της εξουσίας. Εκεί, κυρίως, φωλιάζει το θηρίο. Στα λόμπυ και τα επιτόκια, στους αντεργατικούς νόμους, στην αποτίμηση της εργασίας στα 300 ευρώ, στη ζούγκλα των αγορών, στον νόμο της επικράτησης του ισχυρότερου εναντίον του ασθενέστερου. Κάνδανος είναι οι κατασχέσεις σπιτιών και Δίστομο το ολοκαύτωμα των ανέργων. Οταν ταπεινώνεται ο φασισμός στους δρόμους, ευφραίνονται θυμίαμα οι άγιοι, οι ήρωες και οι αντάρτες, ξαναγίνεται ανέμελος πιτσιρικάς ο «Μικρός Ηρωας», αλλά ώσπου να ξεριζωθεί το θηρίο από τα ζοφερά δώματα της εξουσίας, πάντα στους Φιλίππους θα εκτίθενται οι ζωές μας...
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2014 στις 5:04 μ.μ.

Είμαστε από τους πρώτους που γράψαμε για τη θρασυδειλία των ναζί. Ότι άμα τα "φίδια" δουν τα σκούρα, αλλάζουν δέρμα και κρύβονται στις σκοτεινές τους τρύπες. Ότι κάνουν τον "καμπόσο" με άοπλους, αδύναμους και γυναικόπαιδα. Ότι αν βρουν αποφασιστική αντίσταση θα λακίσουν τρομαγμένοι. Κι ότι τα κάνουν αυτά γιατί είναι κομπλεξικοί και ύπουλοι.
Δεν κάνει λοιπόν καμία εντύπωση σε εμάς, που ξέρουμε τι καθάρματα είναι, η συμπεριφορά τους απέναντι στους δικαστές. Όταν είναι στις συγκεντρώσεις τους με άλλα "ούγκανα" τότε προκαλούν, βρίζουν κάνουν το μάγκα. Αλλά η μαγκιά φεύγει μόλις αντιληφθούν, όταν υπάρχει περίπτωση να πληρώσουν για τα εγκλήματα τους.
Πρώτος διδάξας την υποκρισία ο ίδιος ο Χίτλερ. Άλλωστε το δρόμο του πήραν και παρόμοιο τέλος θα έχουν. Ο Αδόλφος λοιπόν υποκριτικά μιλούσε για ειρήνη την ώρα που εξόπλιζε "ως τα δόντια" τις συμμορίες των SS. Αν ακούγατε σήμερα τις δηλώσεις του πριν τον Β' Π.Π. προς τους ηγέτες των χωρών που τελικά επιτέθηκε, θα πιάνατε την κοιλιά σας από τα γέλια. Μιλούσε για ειρήνη επειδή ήθελε χρόνο να εξοπλιστεί περισσότερο.
"Τους κορόιδεψα όλους". Είχε πει με καμάρι στους ναζί αξιωματούχους για τις συμφωνίες που υπέγραφε. Ο Βρετανός πρωθυπουργός Νέβιλ Τσάμπερλεν ανέμιζε επιδεικτικά στους δημοσιογράφους το κουρελόχαρτο της συμφωνίας του Μονάχου ένα μόλις χρόνο πριν οι ορδές των φασιστών εισβάλουν στην Πολωνία. Ο Τσόρτσιλ του είχε πει "ανάμεσα στην ατίμωση και τον πόλεμο διαλέξατε την ατίμωση και θα έχετε τον πόλεμο".
Όσο προχωρούσαν έκαναν θηριωδίες, γενοκτονίες, πλιάτσικο και βασανισμούς που δεν περιγράφονται με λέξεις. Όσο περισσότερο δυνατοί αισθάνονταν, τόσο περισσότερο σκότωναν και κατέστρεφαν.
Τι έγινε όμως μετά όταν οι Ρώσοι μπήκαν στο Βερολίνο γεμίζοντας ατσάλι τα ναζιστικά οπίσθια; Οι ηγέτες των ναζί εξαφανίστηκαν. Προσπάθησαν να το σκάσουν, να κρυφτούν. Τι μεγάλη διαφορά με τους κομμουνιστές που έφτυναν κατάμουτρα τα εκτελεστικά αποσπάσματα και τους βασανιστές της Γκεστάπο! Οι αξιωματούχοι των ναζί από λιοντάρια έγιναν χήνες. Δεν υιοθέτησαν αυτό το βάδισμα για πλάκα.
Ο Μουσολίνι πριν κρεμαστεί ανάποδα προσπάθησε να το σκάσει κρυφά, αυτός που το έπαιζε "νέος Ιούλιος Καίσαρας". Εκείνος που διέταξε το θάνατο εκατομμυρίων, που ήταν υπεύθυνος για τις επιθέσεις εναντίον φτωχών χωρών, που κατέστρεψε την ίδια του τη χώρα και πολλά ακόμα κράτη προσπάθησε να κρυφτεί μπροστά στη δική του δίκαιη τιμωρία.
Ο Χίτλερ και ο Γκέμπελ αυτοκτόνησαν, όταν βρέθηκαν σε αδιέξοδο. Ούτε καν τόλμησαν να παρουσιαστούν μπροστά στους εχθρούς τους, που τόσο υποτίμησαν. Άλλοι λιγότερο γνωστοί την κοπάνησαν για το εξωτερικό, παίρνοντας μαζί τα λάφυρα που έκλεψαν σφαγιάζοντας αμάχους, αφήνοντας τους απλούς γερμανούς στρατιώτες (που πολλοί ήταν πλέον παιδιά ή ηλικιωμένοι), να πεθάνουν σε ένα μάταιο και άδικο πόλεμο. Ευτυχώς πολλούς τους ξεπάστρεψαν στη δίκη της Νυρεμβέργης, όμως πάρα πολλοί έκαναν συμφωνίες και δούλευαν πλέον για τους Αμερικάνους.
Όπως κι εδώ: Μετά την κατοχή οι δοσίλογοι θεωρήθηκαν συνεργάτες κατά του ΕΑΜ ΕΛΑΣ κι όχι μόνο ξεπλύθηκαν από τα ειδεχθή εγκλήματα τους αλλά συγκυβέρνησαν μαζί με τους φαύλους. Στη Χούντα δεν έγινε το ίδιο; Δεν κρύφτηκαν μετά στα αστικά κόμματα περιμένοντας την ευκαιρία να ξαναβγούν στο φως; Καμία έκπληξη λοιπόν συνεχίζουν την βρωμερή τους "παράδοση". Μέχρι και τον ιδρυτή τους το δικτάτορα - συνεργάτη των SS, τον Παπαδόπουλο θα φτύσουν προκειμένου να σωθούν οι ίδιοι. Περιμένει κανείς τσίπα και ίχνος αξιοπρέπειας ή θάρρους σε αυτούς; Κανένας! mitsos175.

Ανώνυμος
1 Νοεμβρίου 2014 στις 11:30 μ.μ.

Ξεχνάμε μήπως κάτι; ΄Οτι ο Χίτλερ κι ο ναζισμός δεν ήρθαν σαν κεραυνός εν αιθρία; ΄Οτι ο Χίτλερ χρίστηκε καγκελάριος της Γερμανίας απ' τον Χίντεμπουργκ και χρηματοδοτήθηκε και υποστηρίχτηκε απ' τους πλούσιους της εποχής του κυρίως τους εμπόρους όπλων που έβλεπαν στην επεκτατικότητα του Χίτλερ έναν πολύ καλό πελάτη; Να θυμίσουμε ότι ο ναζισμός δεν βάζει θέμα για την ιδιωτική πρωτοβουλία ούτε για κατάργηση του καπιταλισμού ΑΚΡΙΒΩς ΓΙΑΤΙ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ; ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΚΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ. Γιατί σε εποχές κρίσης καπιταλιστικής όπως το 1930 κι η σημερινή ο ναζισμος κι ο φασισμος είναι τα καλύτερα φιλαράκια της υπεράσπισης των υπερκερδών των μονοπωλίων. Οπότε δεν φτάνουν κάποιες ροζουλί κυβερνήσεις που θα πάνε δήθεν να διαπραγματευτούν στην ΕΕ και.... θα την αλλάξουν. (Στα όνειρά τους ή άντε σε κάποιες λίμνες Κόμο). Ούτε οι υγιείς κι οι μη υγιείς επιχειρηματίες που ξαφνικά τους ανακάλυψε κι η ΝΔ μετά το Σύριζα. ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΡΓΑΤΙΚΉ ΤΑΞΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΄Ολα τα αλλα είναι για τη δευτέρα παρουσία.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger