Home » , , » Τρομοσόου: Κακές αντιγραφές παλαιότερων θεατρικών παραστάσεων

Τρομοσόου: Κακές αντιγραφές παλαιότερων θεατρικών παραστάσεων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014 | 4:16 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Η αστυνομία, η κυβέρνηση και κυρίως τα διεφθαρμένα ΜΜΕ, με έκαναν να γράψω αυτό το άρθρο. Βλέπω σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού, ένα άνθρωπο να υβρίζεται και να παρουσιάζεται ως τρομοκράτης, πριν ακόμα γίνει η δίκη του.
Τον κατηγορούν μεταξύ άλλων κι ότι δεν θέλησε να φωτογραφηθεί! Δε θέλησε δηλαδή να πάρει μέρος ως θύμα σε ένα σόου βλακείας και αθλιότητας. 

Δεν μπορώ να μην το συγκρίνω με δυο περιπτώσεις: Την πρώτη με την περίπτωση παιδεραστίας. Εξηγώ, για να δούμε τη σχέση, όσον αφορά την αντιμετώπιση από τα ΜΜΕ. Εκεί που βόλευε την κυβέρνηση να μη δώσει φωτογραφίες κι ονόματα παιδεραστών, τόσο γιατί ήταν "ευυπόληπτοι αστοί" αλλά και να μπορεί να σπιλώσει στο μέλλον όλους όσους εκπαιδευτικούς σκοπεύει να απολύσει, τηρήθηκαν τα δικαιώματά τους. Και σωστά, αφού όσο εμετικό - ειδεχθές κι αν είναι το έγκλημα (και είναι πράγματι), που κατηγορούνται πως έκαναν σε βάρος μικρών παιδιών, πρέπει πρώτα να αποφασίσει το δικαστήριο κατόπιν στοιχείων. Κάθε ένας έχει δικαιώματα. Εκεί τηρήθηκαν.
Ενώ εδώ, πριν καν γίνει δίκη, έχει βγει η απόφαση! Κανένα δικαίωμα υπεράσπισης παρά μια λυσσασμένη προσπάθεια δαιμονοποίησης. Οι απόψεις των Αναρχικών είναι γνωστές κι αυτές στην ουσία ποινικοποιούνται άλλη μια φορά. Τολμώ μάλιστα να κάνω και μια πρόβλεψη: Ότι η ΝΔ όταν δει τα σκούρα, θα αποπειραθεί να συνδέσει και την Αντιπολίτευση με την τρομοκρατία. Το έχει ξανακάνει με το ΠΑΣΟΚ, που σήμερα συνεργάζεται.

Η δεύτερη περίπτωση είναι λιγάκι φαιδρή. Ένας ανώτερος κληρικός, έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα συνοδευόμενος στο αυτοκίνητο από μια όμορφη θεολόγο. Μια τροχονόμος που του έκανε έλεγχο δέχθηκε επίθεση και ύβρεις από το θυμωμένο παπά. Την είπε (νομίζω) "γαϊδάρα" και τη χτύπησε. Ο ίδιος σε συνέντευξή του είπε πάνω κάτω, ότι η αστυνομικός του απάντησε, όταν της ανέφερε, πως δεν κατάλαβε ότι πήγαινε με πάνω από 150, πως δεν πρόσεχε γιατί είχε το μυαλό στην "γκόμενα"! Έδωσε τη δική του άποψη σε κανάλι σε λιγότερο από 24 ώρες. Κατατέθηκαν μηνύσεις κλπ.

Που το πάω. Θέλω να σε ρωτήσω και να μου απαντήσεις με το χέρι στην καρδιά: Αν εσύ που δε φοράς ράσα, βάραγες τροχονόμο, θα έβγαινες στα κανάλια ή θα έτρωγες το ξύλο της αρκούδας από τους συνάδελφους της για αντίσταση κατά της αρχής κλπ -κλπ;
Θα μπορούσες να δώσεις συνέντευξη από τα στούντιο, ή θα σου έπαιρναν ομολογία από το κρατητήριο; Θα έφευγες έτσι απλά με τους υπόλοιπους στο αμάξι, ή θα σας πήγαιναν όλους με βραχιόλια στο τμήμα την ίδια μέρα; 

Η ελληνική "δικαιοσύνη" και η συμπεριφορά των ΜΜΕ έχουν προκαλέσει οργή στον κόσμο. Γι αυτό και τέτοια σόου με "τρομοκράτες" προκαλούν θυμηδία κι όχι τρόμο. Όταν μάλιστα είναι κακές αντιγραφές παλαιότερων θεατρικών παραστάσεων. Θυμάμαι πχ τον Ε. Σκυφτούλη τι είχε τραβήξει από τα ΜΜΕ επί Επίτιμου....
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger