Home » , , » Τα ΜΜΕ βλάπτουν σοβαρά την πραγματικότητα

Τα ΜΜΕ βλάπτουν σοβαρά την πραγματικότητα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014 | 3:26 μ.μ.

Θα ακούσατε ή θα διαβάσατε χτες για την «νέα τρομοκρατική επίθεση που απέτρεψε η αντιτρομοκρατική» με τις προσαγωγές –αρχικά τριών που κατά την διάρκεια της νύχτας έγιναν έξι- πολιτών που σύμφωνα με την ιστοσελίδα του κομιστή η οποία επικαλείται αστυνομικές πηγές πρόκειται για «ένα νέο πυρήνα σύμπραξης αντιεξουσιαστών και ποινικών, που έχει σχέση με μέλη της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», ενώ «ερευνώνται οι πιθανές διασυνδέσεις τους με τον Χριστόδουλο Ξηρό».

Στην ίδια κατεύθυνση, ψάλλοντας το τροπάρι που τους είχαν δώσει οι κατασταλτικοί μηχανισμοί ήταν και τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ της Μάνδου, της «κυρίας στρατηγού» κατά κόσμο Μίνας Καραμήτρου και των άλλων δημοσιοκάφρων.

Τι μαθαίνουμε σήμερα τελικά; Οτι στα σπίτια που διέμεναν οι έξι προσαχθέντες βρέθηκαν
ένα καλάζνικοφ ένα πιστόλι και σφαίρες. Σε βάρος τους δεν στοιχειοθετείται η συμμετοχή τους σε οργάνωση μειοψηφικής ένοπλης βίας και έτσι κατηγορούνται απλώς για παράνομη οπλοκατοχή και ένας απ’ αυτούς για πλαστογραφία. (Είχε στην κατοχή του πλαστό δελτίο ταυτότητας».

«Το ψέμα έχει κοντά πόδια», λέει ο λαός μας. Το θράσος, η αναίδεια, η διατεταγμένη υπηρεσία που εκτελούν μια σειρά δημοσιοκάφροι όμως έχουν ανεξάντλητα περιθώρια.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger