Home » » Πουλάει και πνεύμα ο δωσίλογος Σταύρος Θεοδωράκης!

Πουλάει και πνεύμα ο δωσίλογος Σταύρος Θεοδωράκης!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014 | 5:51 μ.μ.

Πηγή: vathikokkino.gr

Ήταν να συναντηθεί με τον Τσίπρα ο Σταύρος Θεοδωράκης, αλλά ακύρωσε τη συνάντηση επειδή, όπως είπε, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε συναντηθεί με τον Καμμένο και «η σχέση του Πάνου Καμμένου με τον Αλέξη Τσίπρα είναι προσβλητική για τον κόσμο της Αριστεράς».

Ο υπάλληλος του Μπόμπολα είναι σταθερά ιδιαίτερα προκλητικός. Εμφανίζεται ο υπαλληλίσκος βρόμικων συμφερόντων να νοιάζεται για το κύρος της Αριστεράς. Το οποίο θα παρέμενε υψηλό, αν ο Τσίπρας απέφευγε τη συνάντηση με τον Καμμένο, αλλά πραγματοποιούσε συνάντηση μαζί του.

Μια μέρα αφότου οι ευρωβουλευτές του «Ποταμιού», Γραμματικάκης και Κύρκος, διέπραξαν μαζί με τους ομογάλακτούς τους της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ μια αίσχιστη πράξη που θα τους στιγματίζει εφ” όρου ζωής. Αυτούς και τον ηγέτη τους:

Καταψήφισαν στην Ευρωβουλή την πρόταση του ευρωβουλευτή του κόμματος του Καμμένου, Νότη Μαριά, για απόδοση από τη Γερμανία των αποζημιώσεων που οφείλει στην Ελλάδα από τα χρόνια της ναζιστικής κατοχής, καθιστώντας τους εαυτούς τους νέους δωσίλογους.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
15 Οκτωβρίου 2014 στις 6:59 μ.μ.

Άσχετα από τις όποιες ενστάσεις για τον Θεοδωράκη, πράγματι ο Τσίπρας θα έπρεπε να ντρέπεται:

http://www.efsyn.gr/?p=121596

27/09/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Τα σταγονίδια του Λιμενικού

……………..

Στη στρατιωτική παρέλαση άγημα των Μονάδων Υποβρυχίων Καταστροφών του Λιμενικού παραβιάζοντας τον αντιρατσιστικό νόμο 927/1979, φωνάζει συνθήματα: «Ελληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε γουρούνι Αλβανέ», «Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό» και το ανατριχιαστικό «Τους λένε Σκοπιανούς, τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματα απ’ αυτούς». Η υπόθεση ήρθε στο φως έπειτα από ρεπορτάζ του δημοσιογράφου της «Εφ.Συν.» (τότε στην «Ελευθεροτυπία») Δημήτρη Αγγελίδη, ο οποίος είχε τραβήξει με το κινητό του τη σκηνή σε βίντεο. Η δίκη διεξήχθη σε επεισοδιακό κλίμα τον Δεκέμβρη του 2011. Εξω από το Ναυτοδικείο Πειραιά ομάδες υποστηρικτών (Παναγιώταρος, Σκορδέλλη, Θανάσης Πλεύρης κ.ά.) των κατηγορουμένων φώναζαν ανάλογα τρομοκρατικά συνθήματα.

Υπέρ των κατηγορουμένων κατέθεσαν και ο υποναύαρχος ε.α. Ι. Θεοφανίδης, ο αρχιπλοίαρχος ε.α. Β. Πολίτης και ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ, Φράγκος Φραγκούλης. Το «παρών» είχε δώσει τότε ως μάρτυρας υπεράσπισης των βατραχανθρώπων ο ανεξάρτητος (τότε) βουλευτής Πάνος Καμμένος.

…………………

http://www.iospress.gr/ios2009/ios20090125.htm

…………..
Αμέσως μετά από μία «αναμέτρηση», συλλαμβάνεται ένας δεκαεξάχρονος που τρέχει και κακοποιείται βάναυσα μπροστά στο φακό μιας κάμερας. Ακολουθεί πόλεμος δακρυγόνων, χειροβομβίδων λάμψης και μολότοφ. Ο κύβος είχε ριφθεί. Ο τότε πρύτανης επιτρέπει τα ξημερώματα την άρση του ασύλου. Νωρίς το πρωί, κι αφού η πυροσβεστική σβήνει τις φωτιές, συλλαμβάνονται οι καταληψίες.
………….
Πρόεδρος του δικαστηρίου» ήταν ο κ. Πουλαντζάς, πολιτικοί ενάγοντες ο Τάκης Παππάς, ο δικηγόρος Παύλος Αθανασόπουλος και ο συνταγματολόγος Θεόδωρος Βαής, μέλος του δ.σ. της Ενωσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Συνήγοροι των αστυνομικών ήταν ο βουλευτής Πάνος Καμμένος και ο επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

http://www.iospress.gr/mikro2002/mikro20020119.htm

Επάγγελμα: κυνηγός κεφαλών τρομοκρατών

……………

Ο κορυφαίος σύγχρονος “λιστογράφος” είναι όμως ένας άλλος θιασώτης των συνωμοτικών θεωριών και ΠΑΚοκυνηγός, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Πάνος Καμμένος. Βεβαίως, όποιος έχει διαβάσει το πόνημα του κ. Καμμένου για την τρομοκρατία (“Τρομοκρατία. Θεωρία και πράξη”, “Ελληνική Ευρωεκδοτική”, Αθήνα 1992), δεν περιμένει αξιόπιστα στοιχεία από το συγγραφέα.

Αποκαλύψεις…

Εχουμε ασχοληθεί παλιότερα με τις αντιφάσεις, τις ψεύτικες “πληροφορίες”, τα οφθαλμοφανή λάθη του βιβλίου (20/3/99 και 1/4/01). Ομως ο κ. Καμμένος δεν αρκείται στις παλιές εκείνες αντιτρομοκρατικές του δάφνες. Ξεσπαθώνει τώρα και δηλώνει ότι γνωρίζει τα ονόματα 4 τρομοκρατών
……..

http://www.lifo.gr/now/politics/9167?comments_page=1&comments_order=p

23.4.2012 | 19:13

«Δεν με πλήρωσες για τα βιβλία που σου έγραψα» .

Ο θεωρητικός της χούντας Γεωργαλάς κατηγορεί τον Καμμένο για απλήρωτη εργασία
……………………..


Λ.

Ανώνυμος
15 Οκτωβρίου 2014 στις 11:54 μ.μ.

Αμαν!! Δεν μας εμειναν,ουτε στομαχια ουτε αντερα ,να τους αντεξουμε!! Τοση βρωμα...πως να αντεξεις; Και την ιδια στιγμη,να ακους οτι θα φτασει η τετραμελη οικογενεια να περνα με 400 ευρω. Παιδια,σε λιγο θα δουμε τραγικα γεγονοτα να συμβαινουν γυρω μας. Δεν το λεω επειδη εγω ειμαι πλουσια και δεν εχω θεμα.....δοξα τον θεο ομως,δεν πεινω!! Ομως ,με τα στοιχεια της ΕΛΣΤΑΤ απο την μια,και με το ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα απο την αλλη....νομιαζω,πολλοι απο τους συνανθρωπους μας,θα φτασουν σε απελπιστικα σημεια!! Να γιατι περιμενω ,απο ολους,μα ΟΛΟΥΣ,να κανουν περα τις διαφορες και να παμε για το μεγαλο ντου!! Οχι στο αγ.ορος αγορι μου!! Λαθος δρομο πηρες,και ....θα το πληρωσεις!!!!

Ανώνυμος
17 Οκτωβρίου 2014 στις 10:47 μ.μ.

Άσχετα από τις όποιες ενστάσεις για τον Θεοδωράκη, πράγματι ο Τσίπρας θα έπρεπε να ντρέπεται!!!
αντιληψη κκεδων για συμμαχιες για συγκεκριμενα ζητηματα!!! ρε κκεδες εσεις δεν ντρεπεστε για το 89-90.ο τσιπρας θα ντραπει;

Ανώνυμος
19 Οκτωβρίου 2014 στις 12:08 π.μ.

Ρε κκεδες εδώ δεν ντράπηκε ο Κουτσούμπας που πήγε να βρωμίσει τον Αρη στην Λαμία
Ξεχάσατε ρε το ουτε ψωμί ουτε νερό στον μιζέρια;
Τι πήγε να κάνει το παιδί του κομματικού σωλήνα;.Τρίζουν τα κόκκαλα του πρωτοκαπετάνου ρε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger