Home » , » Τρεις νέες δημοσκοπήσεις (Βίντεο)

Τρεις νέες δημοσκοπήσεις (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014 | 7:33 μ.μ.

Για αρχειακούς και μόνο λόγους παραθέτουμε σε βίντεο –όπως μεταδόθηκε από το δελτίο ειδήσεων του Alpha- τα αποτελέσματα τριών νέων δημοσκοπήσεων όσο αφορά την πρόθεση ψήφου.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό του ραδιοφωνικού σταθμού «παραπολιτικά» ο Σύριζα προηγείται κατά 5,9% της Ν.Δ.  Προβάδισμα του κόμματος της Κουμουνδούρου δείχνουν και οι δυο άλλες δημοσκοπήσεις, Η μια που έγινε για την εφημερίδα «Παρασκήνιο» -3,1%- και η άλλη για την ιστοσελίδα  tvxs 9.4%.

Δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε το παραμικρό, αφού οι δημοσκοπήσεις δεν είναι τίποτε άλλο παρά εργαλεία –στα χέρια αυτού που της παραγγέλνει, και ως γνωστό ο «πελάτης έχει πάντα δίκιο»-  διαμόρφωσης της λεγόμενης κοινής γνώμης. Αυτός είναι και ο λόγος που παρατηρούμε τόσο τεράστιες αποκλείσεις στα ευρήματα που μας παρουσιάζουν.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
10 Οκτωβρίου 2014 στις 8:41 μ.μ.

Δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε το παραμικρό, αφού οι δημοσκοπήσεις δεν είναι τίποτε άλλο παρά εργαλεία –στα χέρια αυτού που της παραγγέλνει, και ως γνωστό ο «πελάτης έχει πάντα δίκιο»- διαμόρφωσης της λεγόμενης κοινής γνώμης. Ε τότε γιατί τα βγάζετε?

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger