Home » , » Ο "παραπλανημένος" πρώην νεοδημοκράτης υπουργός, Θ. Ρουσόπουλος, "αρχιερέας της Αγίας Μπίζνας" ξανά στο προσκήνιο

Ο "παραπλανημένος" πρώην νεοδημοκράτης υπουργός, Θ. Ρουσόπουλος, "αρχιερέας της Αγίας Μπίζνας" ξανά στο προσκήνιο

Από giorgis , Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014 | 7:05 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Σε μια «σοβαρή» αστική δημοκρατία ο Θ. Ρουσόπουλος όπως και οι υπόλοιποι «παραπλανημένοι» υπουργοί θα βρισκόταν φυλακή.
Εδώ όμως ελέω Σανιδά και νεοδημοκρατικής αντίληψης όχι μόνο δεν είναι πίσω απ’ τα κάγκελα αλλά μας το παίζουν και τιμητές της πολιτικής ζωής. O «γιός του ταχυδρόμου», μάλιστα, Θοδωρής Ρουσόπουλος, ο άνθρωπος  που για μια πενταετία κυβερνούσε αυτόν τον τόπο στο όνομα του «κουρασμένου» και μπροστά του βουλευτές και υπουργοί καθόταν «σούζα», δεν μπορούσε να λείψει απ’ την «πανστρατιά» που έχει κηρύξει ο Σαμαράς για να συσπειρώσει την παράταξη του.

Όπως ακούμε απ την τηλεόραση ο γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, κάλεσε τον Ρουσόπουλο να «τιμήσει» με την παρουσία του  την αυριανή εκδήλωση της ΝΔ για τα 40 χρόνια από την ίδρυσή της. Μπορεί ο Α. Σαμαράς στο παρελθόν να είχε αποδοκιμάσει το πρώην «παντοδύναμο» νεοδημοκρατικό στέλεχος (Με την  χαρακτηριστική είναι η δήλωση  του: «Δεν απολογούμαι για το χθες, δεν θα απολογούμαι για νοοτροπίες και συμπεριφορές τύπου Παυλίδη ή Βουλγαράκη ή Ρουσόπουλου»), από τότε όμως κύλισε πολύ νερό στο αυλάκι.

Ο Θ. Ρουσόπουλος σαν υπουργός υπήρξε «παραπλανημένος» και η αστική δικαιοσύνη τον απέδωσε  «πεντακαθαρίδη» στην κοινωνία για το τεράστιο σκάνδαλο του Βατοπεδίου, ενώ ο ίδιος επέλεξε για χρόνια να μην εμφανίζεται στην πολιτική επικαιρότητα.

«Ό,τι έχω πετύχει στη ζωή μου είναι καρπός της εργασίας μου και μόνο», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Θ.Ρ. Και σύμφωνα με δημοσιεύματα αυτός ο «καρπός» είναι πλουσιοπάροχος. Ο Θ. Ρουσόπουλος διατηρεί υψηλό επίπεδο διαβίωσης, με δυο οικιακές βοηθούς, έναν επιστάτη στο Καπανδρίτη, συντηρεί συνολικά 6 σπίτια, αγοράζει (η σύζυγός του) αυτοκίνητο 100.000 ευρώ, πληρώνει δίδακτρα στα σχολεία των παιδιών του και παράλληλα πληρώνει στις τράπεζες μηνιαία δόση 7.300 ευρώ για δάνεια που έχει πάρει για να φτιάξει την πολυτελέστατη βίλα του των 400 τ.μ στο Καπανδρίτι  σε οικόπεδο 3,5 στρεμμάτων με την πισίνα των 133 τ.μ. και τα γήπεδα τένις, ποδοσφαίρου και μπάσκετ …  

Φαίνεται ότι ο πρώην «παραπλανημένος υπουργός» δεν αισθάνεται «κουρασμένος», όπως ο πολιτικός του μέντορας και συστρατεύεται στο κάλεσμα για πανστρατιά της δεξιάς που κάνει ο πρώην επικριτής του Α. Σαμαράς. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger