Home » , , » Επικοινωνιακό τέχνασμα της κυβέρνησης η υστερία των ΜΜΕ όσων αφορά την "τρομοκρατία"

Επικοινωνιακό τέχνασμα της κυβέρνησης η υστερία των ΜΜΕ όσων αφορά την "τρομοκρατία"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 | 9:02 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Αποπροσανατολισμός και εκφοβισμός είναι μια δοκιμασμένη συνταγή. Τα ΜΜΕ διαπράττουν ένα ακόμη σοβαρό έγκλημα: Προσπαθούν σώνει και καλά να πείσουν για την ενοχή ενός ανθρώπου, θυμίζοντας τους ιεροεξεταστές του Μεσαίωνα σε ένα σύγχρονο κυνήγι μαγισσών.

Μερικά μόνο δείγματα της βλακείας τους: Τα δήθεν στοιχεία που μας λένε, προσπαθώντας να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου είναι ένα σημειωματάριο, από το οποίο λείπουν σελίδες! Αυτό κατά τους ανεγκέφαλους του ANT1 αποτελεί στοιχείο "συνωμοτικότητας"! Ο Αντώνης Σταμπούλος είναι για το κανάλι "πιστός στους κανόνες της συνωμοτικότητας" διότι δεν έχει κινητό και υπολογιστή κι επειδή στο μπλοκάκι του δε γράφει τίποτα!!! IQ ραδικιού.

Κι η μακαρίτισσα η γιαγιά μου ήταν "πιστή στους κανόνες της συνωμοτικότητας": Δεν είχε τηλέφωνο - Η/Υ και κάθε μέρα έγραφε σε ένα μπλοκάκι σημειώσεις και το μεσημέρι τις έσκιζε. Τι έγραφε; Ανάλογα τι ήθελε να ψωνίσει: Ψωμί, καφέ, γάλα, κλπ...
Μιλάμε για τόσο τρανταχτά στοιχεία.

Έτσι όμως δουλεύει η κυβέρνηση: Επειδή λχ είπε ο σαμαράς μέσω των παπαγάλων για Μέγα Αλέξανδρο στην Αμφίπολη, θα ξαναγράψουν την ιστορία και θα βάλουν το Μέγα Αλέξανδρο εκεί. Αν έχει αντίρρηση ο ίδιος ο Αλέξανδρος ας το πει...

Το ίδιο και με την "επίθεση στα γραφεία της ΝΔ" που ποτέ δεν έγινε. Βαφτίζουν κάποιο τρομοκράτη στο όνομα του σαμαρά, θέλει δε θέλει, υπάρχουν, δεν υπάρχουν στοιχεία. Είναι μάλιστα έκδηλη η αγωνία των κολάκων, να "δεθεί" το θύμα τους με κατηγορίες για να ευχαριστηθεί ο πρωθυπουργός και να μη γελοιοποιηθεί ακόμα μια φορά. Είναι δε δύσκολο αφού δεν έχει κινητό, να του βγάλουν κάποιο διάλογο οι δημοσιογράφοι, που θα φαίνεται η ενοχή του. Και δεν έχει κι υπολογιστές να του "φυτέψουν" προκήρυξη στο Word. Ατυχία.

Δικαία η Ι. Κούρτοβικ λέει: «Αυτό το πανηγύρι δεν αντιστοιχεί με τίποτα στο υλικό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του ανακριτή. Αν δίνεται υλικό στα μίντια και όχι στον κατηγορούμενο και στον ανακριτή τότε υπάρχουν σοβαρές παραβιάσεις του νόμου, αλλά και του τεκμηρίου της αθωότητας του κατηγορουμένου».

Έξω από το εφετείο, συγκεντρώθηκαν 70 αναρχικοί (κυρίως) που συμπαραστάθηκαν στον συλληφθέντα, ενώ παρόντες ήταν οι γονείς και η αδελφή του. Η δε "δικαιοσύνη" αποφάσισε την προφυλάκιση, ομόφωνα φυσικά.

Να υποθέσω ότι η δίκη θα γίνει σε στούντιο καναλιού και θα έχουμε και διάλειμμα για διαφημίσεις; Όχι;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

6 Οκτωβρίου 2014 στις 7:17 μ.μ.

Επικοινωνιακό τέχνασμα της κυβέρνησης η υστερία των ΜΜΕ όσον αφορά την "τρομοκρατία"

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger