Home » , » Με δικαστές και μπάτσους η κυβέρνηση ελπίζει να καθυποτάξει τις μαθητικές κινητοποιήσεις

Με δικαστές και μπάτσους η κυβέρνηση ελπίζει να καθυποτάξει τις μαθητικές κινητοποιήσεις

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014 | 7:57 μ.μ.

Ζούμε την χούντα την εποχής μας που γράφει και ένα σύνθημα στους τοίχους. Όπως μας ενημερώνουν από την Λαμία χτες το βράδυ πάνω από 40 μπάτσοι κατέφθασαν με οχτώ περιπολικά στο πρώτο Λύκειο Λαμίας που βρίσκεται σε κατάληψη, μπουκάρουν μέσα σαν τραμπούκοι, προκαλώντας υλικές ζημιές και συλλαμβάνουν 9 μαθητές που βρισκόταν στον χώρο της κατάληψης και οι οποίοι κοιμόταν. 
Προσαγωγές μαθητών που βρισκόταν σε καταλήψεις έχουν αναφερθεί και σε άλλα σχολεία όπως π.χ στον Χολαργό.

Παράλληλα σήμερα  από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Γκουτζαμάνη δίνεται εντολή σε όλους τους εισαγγελείς τις χώρας να  «μεριμνήσουν για την κανονική λειτουργία των σχολείων», ώστε «να αποτραπεί η απώλεια διδακτικών ωρών». Στην παρέμβαση της η Ε. Γκουτζαμάνη, στους εισαγγελείς θυμίζει παλαιότερη οδηγία για αυτόφωρη σύλληψη   όσων προκαλούν καταστροφές στα σχολεία. Για την κυβερνητική πολιτική στην παιδεία που καταστρέψει ζωές ούτε λόγος –αναμενόμενο- από την δικαστική «λειτουργό».

Με δικαστές και μπάτσους η κυβέρνηση ελπίζει να καθυποτάξει τις μαθητικές κινητοποιήσεις. Δεν έχει άλλωστε και άλλο τρόπο.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
4 Νοεμβρίου 2014 στις 11:05 μ.μ.

Τωρα μην γελιομαστε! Εδω καθυποταξε ....τους γονεις των μαθητων!! Ειδατε ποτε τους γονεις,να σταθουν διπλα στα παιδια τους, σε τετοιου τυπου αντιδρασεις; Και πριν το 2000,που εγιναν οι μεγαλες απεργιες των καθηγητων,και οι μαθητες εκαναν καταληψεις σε συμπαρασταση,οπως και μετα το
το 2000....μεχρι και την δολοφονια του Γρηγοροπουλου,τα παιδια των σχολειων,που ηλικιακα δεν ειναι πανω απο 18,παντα μονα τους ηταν,και το πολυ-πολυ γυρω απο τα σχολεια,παντα 5-6 κομματικα στελεχοι,να κινουνται ως κορακια!! Οι γονεις ,αφαντοι,ανοργανωτοι,και μονιμως παραπονουμενοι,ποτε ομως εξεγερμενοι!! Ακομα,μαλλον δεν εχει φτασει ,εκεινη η ευλογημενη μερα,που θα καταλαβουμε,οτι ανεξαρτητως ηλικιας,και κομματος,πρεπει ολοι να σταθουμε,ο ενας διπλα στον αλλο,και να δωσουμε την μαχη. Να δω εγω μετα ,ποια Ευτερπη,θα σωσει να μιλησει!! Ειναι πισω ακομα ,και τα δικα μας,βασανα,και των παιδιων μας!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger