Home » , » Μαζική και δυναμική η πορεία για την εξέγερση του Πολυτεχνείου (Βίντεο από Mega και Star - Ηχητικό με καταγγελίες για την αστυνομική βία)

Μαζική και δυναμική η πορεία για την εξέγερση του Πολυτεχνείου (Βίντεο από Mega και Star - Ηχητικό με καταγγελίες για την αστυνομική βία)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014 | 7:29 μ.μ.


Σε μια απίστευτα αστυνομοκρατούμενη Αθήνα (με τις ¨προληπτικές προσαγωγές» μα ξεπερνούν τις 40) πραγματοποιήθηκε σήμερα μια απ’ τις ποιο μαζικές διαδηλώσεις για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. (Η αστυνομία εκτιμάει τους διαδηλωτές γύρω στους 20.000 ενώ το ρεπορτάζ της εφημερίδας των Συντακτών τους  υπολογίζει 50.000).

«Αδέλφια ζείτε, εσείς μας οδηγείται», «Τσακίστε τους Ναζί, ο Παύλος Φύσσας ζει», «Ο Τεμπονέρας ζει μαζί με Πέτρουλα-Λαμπράκη μας οδηγεί», «Καρφί και πρόκα σε κάθε Καλαμπόκα» ήταν μερικά από τα συνθήματα που δέσποσαν κατά την διάρκεια της πορείας.

Κάποια μικροεπεισόδια υπήρξαν λίγο πριν από τις 7, στο ύψος του ξενοδοχείου Χίλτον με τους μπάτσους να κάνουν χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης για να διαλύσουν τους διαδηλωτές.
Διαδηλωτές που βρέθηκαν στο σημείο των επεισοδίων έξω από την Αμερικανική πρεσβεία, καταγγέλλουν στον ρ/σ 195,5 στο Κόκκινο την απρόκλητη βία των αστυνομικών δυνάμεων, που επιχείρησαν να σπάσουν την μεγαλύτερη πορεία των τελευταίων ετών.


Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας 902 για την πορεία των μπλοκ του ΚΚΕ - ΚΝΕ

Το ρεπορταζ από Mega και Σταρ

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger