Home » » Μαζικές διαδηλώσεις στην σημερινή Πανελλαδική απεργία (Βίντεο)

Μαζικές διαδηλώσεις στην σημερινή Πανελλαδική απεργία (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014 | 5:04 μ.μ.

Πηγή: vathikokkino.gr

Δεκάδες χιλιάδες κόσμου –εκτιμήσεις κάνουν λόγο για50.000 διαδηλωτές- πήραν μέρος στις πορείες που έγιναν σήμερα ενάντια στην κυβέρνηση και τα νέα μέτρα λιτότητας προ των πυλών. Στις κινητοποιήσεις έδωσαν το παρόν ο γ.γ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας που δήλωσε: «Το ΚΚΕ θα δώσει όλες του δυνάμεις για ανασυγκρότηση του εργατικού λαϊκού κινήματος, για την αλλαγή των συσχετισμών -των πολύ αρνητικών συσχετισμών- μέσα στο εργατικό κίνημα, σε αρχαιρεσίες, στις εκλογές, ενάντια σε όσες ηγεσίες υπονομεύουν τη λαϊκή πάλη, υπονομεύουν τη λαϊκή συμμετοχή». (Σχετικό αναλυτικό ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα 902).

Απ’ την πλευρά του, ο πρόεδρος του Σύριζα, Αλέξης Τσίπρας που βρέθηκε στο μπλοκ του ΜΕΤΑ ξαναζήτησε την διενέργεια βουλευτικών εκλογών τονίζοντας ότι  «Είναι αναπόφευκτη και αναγκαία η προσφυγή στις κάλπες … Τώρα είναι η ώρα για το αποφασιστικό βήμα για μια κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας».

Το βίντεο είναι από την ιστοσελίδα  in.gr

>
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
27 Νοεμβρίου 2014 στις 6:29 μ.μ.

Εγινε καταγγελια για την περιφερεια Αττικης και την Δουρου, οτι την σημερινη ημερα της απεργιας θα γινει παρουσιαση καποιου πραγματος της περιφερειας.
Ετσι,λεει η καταγγελια, δειχνει η Δουρου ποσο σεβεται το δικαιωμα των εργαζομενων στην απεργια.
Δηλαδη εννοουν οτι τους βαζουν να δουλευουν την ημερα της απεργιας.
Υπογραφη , απο κκε μερια.

Ανώνυμος
27 Νοεμβρίου 2014 στις 7:35 μ.μ.

......θα γινει παρουσιαση καποιου πραγματος της περιφερειας .....;τι θέλει να πει ο ποιητής για ρίχτω ποιο ελληνικά .Αυτό καρβουνόσκονη μου μυρίζει με υπογραφή κκε στη Δούρου ήμερα απεργίας

Ανώνυμος
27 Νοεμβρίου 2014 στις 9:37 μ.μ.

https://drive.google.com/file/d/0B8Wsk_gCFK85S0w4em1aVkdjRGc/view?pli=1

Ιδου η απαντηση .
Καταγγελια για την Δουρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger