Home » , » Υπόθεση χρηματισμού βουλευτή των ΑΝΕΛΛ: ... πολύ λάδι και τηγανίτα τίποτα. (Βίντεο)

Υπόθεση χρηματισμού βουλευτή των ΑΝΕΛΛ: ... πολύ λάδι και τηγανίτα τίποτα. (Βίντεο)

Από giorgis , Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014 | 3:36 π.μ.

Του Γ. Γ

Χωρίς να μάθουμε κάτι καινούργιο παρακολουθήσαμε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΚΟΝΤΡΑ και την μεταμεσονύχτια εκπομπή του Αιμ Λιάτσου τις καταγγελίες της βουλευτού των ΑΝΕΛ, Σταυρούλας Ξουλίδου, σύμφωνα με τις οποίες, κάποιος με παρότρυνση της ηγεσίας της Ν.Δ προσπάθησε να την δωροδοκήσει για να ψηφίσει πρόεδρο δημοκρατίας.

Τίποτα το νέο δηλαδή πέρα από το ότι είχαμε, με αφορμή αυτό το γεγονός, καινούργια αστικά ξεκατινιάσματα σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Η αίσθηση που μας δημιουργείται είναι ότι .. πολύ λάδι και τηγανίτα τίποτα. Δηλαδή απ’ ότι παρακολουθούμε υπάρχουν ανταλλαγή  κάποιων μηνυμάτων στο φ/β που νομικά δεν έχουν καμιά αξία. Κι απ την άλλη ειλικρινά δεν καταλαβαίνουμε αυτό που γράφουν «έγκριτες» ενημερωτικές ιστοσελίδες ότι με την άρση  του τηλεφωνικού απορρήτου που διάταξε ο εισαγγελέας θα αποδειχθεί η βασιμότητα των καταγγελιών της βουλευτού των ΑΝΕΛΛ.

Σύντροφος δικηγόρος μας είπες –έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην νομική του κατάρτιση-  ότι με την άρση απορρήτου –και αφού πριν δεν υπάρχει εισαγγελική εντολή στην ΕΥΠ για παρακολούθηση του τηλεφώνου- το μόνο που μπορεί να διαπιστωθεί είναι ποιες τηλεφωνικές συνομιλίες υπήρξαν και πόσο διάρκεια είχαν. Όχι τι λεγόταν σ’ αυτές τις συνομιλίες.

Οπότε σαν να μας δουλεύουν δεν είναι με όλο αυτό το σκηνικό που παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες;
>/center>
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
28 Νοεμβρίου 2014 στις 9:51 π.μ.

Σα πολύ χαλαρός δεν είσαι Βαθύ Κόκκινο; Καλά για μαλάκες τους περνάς αυτούς που δίνουν τα εκατομμύρια (ή που λένε ότι θα τα δώσουν); Τι περίμενες, να σου ετοιμάσουν την δικογραφία που θα τους χώσεις μέσα κανένα 20άρι χρόνια; Εδώ υπάρχει ένα πολιτικό γεγονός Βαθύ, δεν είναι ξεκατίνιασμα. Και το πολιτικό γεγονός είναι ότι η συγκεκριμένη συγκυβέρνηση εφαρμόζει όλα τα μέσα (ο-λ-α) για να παραμείνει στην εξουσία και ΚΥΡΙΩΣ να αποτρέψει τυχόν αλλαγή πολιτικής.

Φυσικά εσείς οι επαναστάτες κάτι τέτοια τα μασάτε, αλλά για εμάς τους οπορτούνες έχει την σημασία του αυτό γιατί δείχνει ότι μόνο "ομαλή" δεν θα είναι η μετάβαση, αν αυτή γίνει. Εσείς από την άλλη, οι επαναστάτες, θα πρέπει να μας πείτε: Αυτό το βλέπατε και παλιά; Θέλω να πω υπήρχε τέτοια αντίδραση και πανικός κι όταν γινόταν η εναλλαγή ΠΑΣΟΚ/ΝΔ; Μήπως υπήρξε τέτοιος πανικός ακόμη και ΕΝΤΟΣ του μνημονίου, όταν ήταν να βγει ο Σαμαράς; Γιατί λοιπόν υπάρχει τώρα αφού κατ' εσάς ένα αστικό κόμμα έρχεται να πάρει την θέση ενός άλλου; Έχετε να δώσετε κάποια ερμηνεία στον εαυτό σας για όσα γίνονται εν όψει της ανόδου στην εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ;

Ανώνυμος
28 Νοεμβρίου 2014 στις 3:27 μ.μ.

Πολυ σωστα το λες οτι μας δουλευουνε. Μηπως τα πηρε απο αλλους για να κανει αυτη την καταγγελια. Ρωταω μηπως

Ανώνυμος
29 Νοεμβρίου 2014 στις 10:54 π.μ.

Παιδιά, τα ίδια λέει και ο Τράγκας, οτι δεν έγινε τίποτα κλπ. Υπάρχει ζουμί σε αυτή την υπόθεση. Και φυσικά τα έχουν πάρει - με τον ένα ή τον άλλο τρόπο - όσοι στήριξαν τις μνημονιακές κυβερνήσεις. Ψάξτε λίγο το θέμα Σούκουρα...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger