Home » , » Ξεσηκωμός! Δεν φεύγουν αν δεν τους διώξουμε εμείς - Δεν θα αλλάξει τίποτα αν δεν το επιβάλλουμε εμείς

Ξεσηκωμός! Δεν φεύγουν αν δεν τους διώξουμε εμείς - Δεν θα αλλάξει τίποτα αν δεν το επιβάλλουμε εμείς

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014 | 12:51 μ.μ.

Διαπραγματεύονται σκληρά. Πιο σκληρά δε γίνεται. Μέχρι τα Παρίσια έφτασαν για να αντιπαρατεθούν στις ιταμές επιδιώξεις τους.
Έχουμε κυβέρνηση, όχι παίξε γέλασε. Έχει βάλει κόκκινες γραμμές! Και στο ασφαλιστικό (να φανταστείς δε δέχονται μειώσεις πάνω από 20%), και στο εργασιακό, όπου οι μαζικές απολύσεις μπορούν να γίνονται αν τις εγκρίνουν και μόνο στους καλούς εργοδότες, και στη συνδικαλιστική, κόκκινη καταπίεση που ρημάζει τους εργαζομένους στους χώρους δουλειάς λένε όχι.

Είναι πολλά τα όχι τους. Μόνο που κάθε φορά που αυτοί, μας λένε τα ΜΜΕ, διαπραγματεύονται σκληρά άλλο τόσο σκληρά μέτρα ακολουθούν. Και φως στον ορίζοντα δε φαίνεται.
Η αξιωματική αντιπολίτευση που τους "έχει ταράξει στην νομιμότητα" κάνει τη μια υποχώρηση μετά την άλλη.

Βουλευτές με ανάστημα να πουν όχι έχουμε εν ανεπαρκεία. Το κόλπο με τους 180 δε θα πιάσει γιατί απλώς υπάρχουν πολλοί, μα πάρα πολλοί, που αγαπούν τη θεσούλα τους και το μισθουλάκο τους και δεν τους αποχωρίζονται. Τι μένει; Η πλήρης ισοπέδωση μας και οι μετέπειτα δικαιολογίες της καμένης γης;

Μήπως είναι καιρός να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας; Να εκπαραθυρώσουμε τους εγκάθετους που μας εκπροσωπούν; Να χτίσουμε ξανά από την αρχή τα όργανα μας που θα είναι σάρκα από τη σάρκα μας, που θα κάνουν ότι αποφασίζουμε, που δε θα διστάζουν να απαντήσουν και να διεκδικήσουν και το μικρό και το μεγάλο και το μερικό και το γενικό και το σημερινό και το αυριανό;

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
 ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

27 Νοεμβρίου 2014 στις 9:22 μ.μ.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΕΟΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟ - ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ...
Στο Παρίσι οι συμμορίες και η μαφία των δανειστών, δε ζήτησαν 2 δις. Ζήτησαν τα πάντα με αντάλλαγμα το απόλυτο τίποτε, και έκαναν σαφές πως δεν παζαρεύουν τίποτε και με κανέναν, φροντίζοντας να θυμίσουν στους πάντες ότι τους έχουν δεμένους χειροπόδαρα...

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2014/11/blog-post_371.html

Τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά απ ότι επιχειρούν να εμφανίσουν τόσο οι πρωταγωνιστές όσο και οι κομπάρσοι αυτής της κακοστημένης παράστασης.

Αυτό που συνέβη στο Παρίσι, δεν ήταν μια ακόμη σφαλιάρα των επικυρίαρχων στα χειραγωγούμενα ανδρείκελα της Αθήνας, που είδαν την επικοινωνιακή παραμύθα τους να καταρρέει σαν χάρτινος πύργος, από τον άσπλαχνο τρόπο με τον οποίο τους αντιμετώπισαν τα ίδια τους τα αφεντικά.

Οι εξελίξεις στο Παρίσι ουσιαστικά σηματοδότησαν πως έχουμε μπει πια στην τελική ευθεία, και αυτό που γράφεται αυτή τη στιγμή, είναι ο επίλογος για την ίδια την Ελλάδα.

Πριν αρχίσουν να σκάνε στον αέρα οι λεπτομέρειες από το ταξίδι αυτοκτονίας στη Γαλλική πρωτεύουσα, ας δούμε πως έχουν τα πράγματα ως προς την ουσία των προβλημάτων.

Το χρέος δεν είναι βιώσιμο. Κι αυτό το ξέρουν καλά οι συμμορίες που το χρησιμοποίησαν ως εργαλείο καθυπόταξης της ίδιας της χώρας. Το γεγονός ότι η συγκυβέρνηση και προσωπικά ο Βενιζέλος, επιμένουν να ισχυρίζονται το αντίθετο, εξαπατώντας ουσιαστικά τον Ελληνικό λαό, τους καθιστά υπεύθυνους για μια κορυφαία εθνική τραγωδία. Διότι ενώ θα έπρεπε να φροντίσουν να αφυπνίσουν το λαό και να τον προετοιμάσουν για...
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2014/11/blog-post_371.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger