Home » , » Αλλο ένα κάθαρμα, ελεγκτής εισιτηρίων

Αλλο ένα κάθαρμα, ελεγκτής εισιτηρίων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014 | 8:48 μ.μ.

Ποιο «τυχερή» από τον Θανάση Καναούτη, 19 χρονών, που "δολοφονήθηκε" , στάθηκε η άνεργη Σμάρω όταν χτες ελεγκτής διαπίστωσε ότι δεν είχε πληρώσει εισιτήριο. Η νεαρή άνεργη κοινωνιολόγος που δεν διέθετε ούτε τα 60 λεπτά να πληρώσει το αντίτυπο του εισιτηρίου, δέχτηκε χυδαία λεκτική επίθεση από ελεγκτή, που όντας «μεγάλος» άντρας την συνόδεψε με ένα δυνατό χαστούκι στο πρόσωπο της νεαρής γυναίκας.

Δυστυχώς τέτοια καθάρματα που διαθέτουν μια παράφρονα «εξουσιαστική» λογική δεν απουσιάζουν στις μέρες μας. Δεν έχει σημασία ότι και ο ελεγκτής ένας κακοπληρωμένος μεροκαματιάρης είναι. Είναι κι αυτός ένα τομάρι όπως  και οι μπάτσοι που «τρεις κι εξήντα παίρνουνε τον κόσμο για να δέρνουνε».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
4 Νοεμβρίου 2014 στις 10:53 μ.μ.

Αμα λοιπον διαθετουμε,κομματα αριστερα,και αυτα τα κομματα εχουν και μελη δικηγορους.....καλο θα ηταν να ζητησουν ερευνα,και να εξετασουν την περιπτωση. Να καταλαβουμε ποιπον ολοι μας,πολιτικη,δεν ειναι μονο μεσα στο κοινοβουλια,που μπορει να ειναι και η πιο ασχημη ασκηση της!! Πολιτικη,και μαλιστα επαναστατικη,ειναι να εισαι διπλα στον λαο,για το καθε τι! Απο το πρωι μεχρι το βραδυ! Και για το μελος του κομματος ,και για αυτον που δεν ειναι μελος!! Για τον φασισμο και τις "πρωτοβουλιες" που μπορει να παρει ο καθε τυχαιος εξουσιο-λαγνος μιας και η πολιτεια ,δεν εχει τετοιου τυπου ευαισθησιες!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger