Home » , , » "Δικαιώνει" Κασιδιάρη, κυβερνητικός βουλευτής (Βίντεο)

"Δικαιώνει" Κασιδιάρη, κυβερνητικός βουλευτής (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014 | 9:07 μ.μ.

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπάθησε με την παρουσία του στο δελτίο ειδήσεων του Mega για την χυδαία επίθεση που έκανε στην Λιάνα Κανέλλη το νεοδημοκρατικό στέλεχος Γεώργιος Στύλιος.
Μετά τον ορυμαγδό αποδοκιμασιών που δέχτηκε στο πρόσωπό του αναγκάστηκε να ζητήσει μια χλιαρή, υποκριτική συγνώμη και μετά την υπόδειξη Σαμαρά να υποβάλλει την παραίτηση του.

Αν δεν έχεις εμπειρία να ντύνεις με περικοκλάδες το πολιτικό σου λόγο, σου ξεφεύγουν και λες δημόσια αυτά που πραγματικά σκέπτεσαι. Ετσι την πάτησε και ο υφυπουργός Παιδείας Γεώργιος Στύλιος, που απευθυνόμενος στην Λιάνα Κανέλλη της είπε ότι «θέλει Κασιδιάρη».
Hταν η πρώτη φορά που μετά από 62 μέρες στην καρέκλα του υφυπουργού παρουσιάστηκε στην βουλή για να απαντήσει σε ερώτηση –για τον υποσιτισμό των μαθητών- και παρασυρόμενος απ’ αυτά που πραγματικά νιώθει είπε φωναχτά αυτό που σκεπτόταν. Αυτά που επικαλείται τώρα ότι έκανε «λάθος» σε ένα «λεκτικό διαξιφισμό» δεν πείθουν ούτε τα μικρά παιδιά.

Η αναγκαστική παραίτηση του Στύλιου από την καρέκλα του υφυπουργού δεν λέει τίποτα. Το γεγονός όμως το ότι την κυβερνητική πλειοψηφία στηρίζει ένας βουλευτής που έκανε τον Κασιδιάρη να αισθάνεται «δικαιωμένος» για την τραμπουκική επίθεση που έκανε στην βουλευτή του ΚΚΕ λέει πολλά.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
6 Νοεμβρίου 2014 στις 9:38 μ.μ.

Καλύτερα να σφυρούσατε αδιάφορα...

6 Νοεμβρίου 2014 στις 9:54 μ.μ.

Αυτα που είπε ο Στυλιος, δεν ειναι τίποτα μπροστα στους οχετούς εδώ μέσα.
Ίδια φρασεολογία με τους Ναζι.

http://tsak-giorgis.blogspot.se/2014/11/blog-post_3.html

Ανώνυμος
6 Νοεμβρίου 2014 στις 10:05 μ.μ.

Απ' την ιστοσελίδα vathikokkino.gr :

"Γιατί η προερχόμενη από τη νεολαία της Δεξιάς κάτοικος Εκάλης δείχνει πράγματι θράσος όταν μιλάει για σύμπλευση άλλων με το μεγάλο κεφάλαιο."

Υφυπουργός δικαιώνει Κασιδιάρη.
Κασιδιάρης δικαιώνει Βαθύ Κόκκινο και σχολιαστές(αριστερά της Εκάλης).
Βαθύ κόκκινο και σχολιαστές δικαιώνουν υφυπουργό και Κασιδιάρη.
Υφυπουργός δικαιώνει Βαθύ κόκκινο και σχολιαστές.
Βαθύ Κόκκινο και σχολιαστές δικαιώνουν υφυπουργό.

Βαθύ Κόκκινο αποδοκιμάζει υφυπουργό που δικαιώνει Κασιδιάρη.

Βαθύ Κόκκινο τρολάρει.

;)

Ανώνυμος
6 Νοεμβρίου 2014 στις 11:09 μ.μ.

Mια αριστερά που να απλώνει το χέρι στους κολασμένους της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, τους εργάτες, τους ανέργους, τους νέους, έλληνες και μετανάστες. Απαιτώ από τους εργαζόμενους της Δύσης να κάνουν το ίδιο για τους έλληνες που μεταναστεύουν για να βρουν μια καλύτερη ζωή. Δεν είναι οι έλληνες μετανάστες τεμπέληδες, όπως δεν είναι και οι μετανάστες στην Ελλάδα εγκληματίες και «μιάσματα».
Μιάσματα είναι οι καπιταλιστές και οι τραπεζίτες που κλέβουν τον πλούτο που εμείς οι εργαζόμενοι παράγουμε, εγκληματίες είναι οι πολιτικοί και τα κόμματα που μας καταδικάζουν σε μισθούς πίνας και στρατολογούν φασιστικές συμμορίες-μπράβους στην υπηρεσία τους Η κρατική τρομοκρατία δεν μπορεί να μας φοβίσει, αντιθέτως μας κάνει ακόμα περισσότερο οργισμένους και αποφασισμένους να ανατρέψουμε αυτή την πολιτική και τους εκφραστές της. Το δίκιο των ανέργων και των απολυμένων, όλων των εργαζομένων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που καταπιέζονται και λοιδορούνται Με πολιτικό εργατικό κίνημα ρήξης και ανυπακοής σε κόντρα με τον ξεπουλημένο συνδικαλισμό.Για μια αριστερά
της ανατροπής !!!GIANNIS

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger