Home » , » Ατακτη υποχώρηση της "Αυγής" - Απέσυρε το βίντεο της Τζάκρη

Ατακτη υποχώρηση της "Αυγής" - Απέσυρε το βίντεο της Τζάκρη

Από giorgis , Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014 | 7:54 μ.μ.

Του Γ .Γ. 

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που υπήρξαν στο εσωτερικό του Σύριζα η εφημερίδα «Αυγή» απέσυρε (τώρα εμφανίζεται η ένδειξη ότι «Αυτό το βίντεο είναι ιδιωτικό») από το youtube το βίντεο που είχε ανεβάσει και στο οποίο η Θ. Τζάκρη ισχυριζόταν ότι το ΚΚΕ δεν έχει καμία σχέση με τον λαό.

Η εφημερίδα που πρόσκειται στο κόμμα της Κουμουνδούρου δεν θεώρησε σκόπιμο να δώσει καμιά εξήγηση στους αναγνώστες της ιστοσελίδας της, γιατί προχώρησε σ’ αυτή την ενέργεια, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται άσχετο το γεγονός ότι και η ιστοσελίδα  iskra που εκφράζει τις θέσεις της «Αριστερής Πλατφόρμας», του Π. Λαφαζάνη είχε σήμερα ένα καυστικό κείμενο γιατί η ηγετική ομάδα του Σύριζα υποδέχτηκε με «ανοιχτές αγκάλες», την «ανανήψασα» πρώην υφυπουργός των Εσωτερικών.

Oι τύποι του Σύριζα, επιδιώκουν τυχάρπαστες καιροσκοπικές και τυχοδιωκτικές συνεργασίες απλώς και μόνο για να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις ανάληψης της κυβερνητικής εξουσίας. Δεν αναφερόμαστε μόνο ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιήσουν τον Σύριζα σαν Κολυμβήθρα του Σιλωάμ και να δώσουν άφεση αμαρτιών σε ένα θύτη που εγκλημάτησε σε βάρος του ελληνικού λαού και είναι συνυπεύθυνος για την εξαθλίωση, την μιζέρια την φτώχεια του. Εχουν και το θράσος κάποια στελέχη του, να μας εμφανίζουν σαν "ρεαλισμό" τέτοιες επιλογές.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

Ανώνυμος
27 Νοεμβρίου 2014 στις 8:12 μ.μ.

Ο 902 έχει ανεβασει το βίντεο
https://www.youtube.com/watch?v=2Q6khZbIdzA&list=UUY5SB06XpEcl6F7TCC1l-0g

27 Νοεμβρίου 2014 στις 9:29 μ.μ.

Εσείς μια χαρά το ανεβάσατε (το βίντεο της Τζακρή), με όλα τα σχόλια που το υποστήριζαν, πάντως...

Ανώνυμος
27 Νοεμβρίου 2014 στις 10:47 μ.μ.

Κόκα κόλα: πάει με όλα (τα μέτρα).
Να πούμε και μερικά θετικά. Ο κόσμος σήμερα εξέφρασε την αντίθεση του στην αντιλαϊκή πολιτική. Με συμμετοχή σε μαζικότατες και με έντονο παλμό διαδηλώσεις. Σε αυτές οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονταν τόσο για μέτρα που έρχονται, όσο και γι αυτά που ήδη ισχύουν. Ανάμεσα τους και εργαζόμενοι στην Coca Cola που αγωνίζονται ενάντια στις απαράδεχτες συνθήκες εργασίας, το κόψιμο αποδοχών κοκ.
Μια θετική πρωτοβουλία πήρε σήμερα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου που μπήκε στην αίθουσα της Ολομέλιας κρατώντας ένα κόκκινο μπαλόνι με τη φράση: "Ούτε γουλιά στην Coca Cola" το οποίο στη συνέχεια έδεσε πάνω στο έδρανο, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Άδωνη και των λοιπών δοσίλογων. Η ίδια επιτέθηκε κατά της προέδρου, γιατί "ζήτησε να εξαφανιστεί το κόκκινο μπαλόνι, σύμβολο του αγώνα των εργαζομένων της γνωστής πολυεθνικής, όπως κάποιοι θέλουν να εξαφανιστούν αυτά τα κορμιά που πέφτουν στον βωμό του κέρδους και να κρύψουμε τον αγώνα τους". Μπράβο Ζωή. Πολύ καλή συμβολική κίνηση. Ελπίζω και σε ουσιαστικότερες παρεμβάσεις για το θέμα. Το ότι εκνευρίστηκαν οι ακροδεξιοί ήταν αναμενόμενο. Το κόκκινο χρώμα τους τσαντίζει, όπως κάνει σε όλα τα βόδια.
Μπορεί βέβαια να κατάλαβαν κι εναντίον ποιού ήταν ο συμβολισμός. Η πολυεθνική είναι ιερή για τους φασίστες. Άσε που η συγκεκριμένη εταιρεία έχει δώσει τόσα πολλά φράγκα στα αγαπημένα τους κανάλια. Για να πεις το ζουμί πρέπει να πεισθείς, γιατί όπως το βλέπεις, μάλλον να το πετάξεις θες. Έχουν δώσει πολλά λεφτά, αναψυκτικά σε όλους, εκτός... από την εφορία! Δεν πληρώνουν φόρους! Ναι, γιατί έχουν τόσα πολλά, που δεν υπάρχει κλίμακα να τους φορολογήσει... Πιες τώρα τον ΕΝΦΙΑ κι άσπρο πάτο. Κόκα φόλα: 0% φορολογία, μάξιμουμ κέρδη. Κι ας κάνει τους εργαζόμενους χυμό. Δεν πειράζει, πάει με το κοτόπουλο. Και με τις κότες - βουλευτές. Πιείτε το μίγμα συντηρητικών και χρωμάτων να πάνε κάτω τα φαρμάκια από τα νέα μέτρα.
Αλλά θα πω και το σωστό: Κάνει για να καθαρίζει το πουρί από τη λεκάνη. Βέβαια είναι σχετικά ακριβή γι αυτή τη δουλειά, και παίρνει αρκετό χρόνο, αλλά αφήνει ένα ξεχωριστό άρωμα στο WC, που εξαφανίζει τη φασολάδα και το μπρόκολο... Άντε Άδωνη, Εβίβα!

27 Νοεμβρίου 2014 στις 10:55 μ.μ.

Χα χα χα χα ρε ξευτυλες Ανταρσυες , χειρότεροι απο τους ΤσιπροΛαφαζανιδες καταντησατε απο τον άκρατο αντικομμουνισμο.

Η βρωμοαυγη αναγκαστικές σε αναδίπλωση, εσείς ομως;

Καλα σας το λεει ο Trash.

Οι μέρες ειναι γκαστρωμένος και τα ξεβρακωματα θα έρχονται ταχύτατα

27 Νοεμβρίου 2014 στις 11:02 μ.μ.

Τι θα γίνει παίδες με τις ανορθογραφίες;;;
...υποδέχτηκε με «ανοιχτές αγκάλες», την «ανανήψαντα» πρώην υφυπουργός των Εσωτερικών.
Το σψστό:
...υποδέχτηκε με «ανοιχτές αγκάλες», την «ανανήψασα» πρώην υφυπουργό των Εσωτερικών.

Ανώνυμος
1 Δεκεμβρίου 2014 στις 6:52 μ.μ.

Άντε ρε antonxxx, να γίνει κανένα ξεβράκωμα μπας και δεις κι εσύ πως είναι το σεχ...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger