Home » , , » Δίνουν αυξήσεις και αναδρομικά σε καραβανάδες και μπάτσους ... ζητάν απ' τους εκπαιδευτικούς να δουλέψουν δωρεάν!!!

Δίνουν αυξήσεις και αναδρομικά σε καραβανάδες και μπάτσους ... ζητάν απ' τους εκπαιδευτικούς να δουλέψουν δωρεάν!!!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014 | 6:54 π.μ.


Δεν είναι δυνατόν να διαβάσεις το σημερινό πρωτοσέλιδο σα «ΝΕΑ» και να μην αναρωτηθεί: Είναι στα καλά τους οι άνθρωποι; Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα το υπουργείο Παιδείας διαπιστώνει ότι υπάρχουν στα σχολεία όλης της χώρας 1000 κενές  θέσεις εκπαιδευτικών και  επειδή «είναι αδύνατον να καλυφθούν με άλλο τρόπο, η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας εξετάζει από χθες την ύστατη λύση: να απευθυνθεί στον ανώνυμα εκπαιδευτικό ζητώντας του να εργαστεί εθελοντικά»! Να βρεθούν δηλαδή εκπαιδευτικοί που θα δεχθούν να δουλέψουν χωρίς να πληρώνονται.  Σαν ανέκδοτο δεν ακούγεται αυτό;

Και μάλιστα την ίδια μέρα που η κυβέρνηση δηλώνει ότι δεν έχει λεφτά για την Παιδεία και ψάχνει εκπαιδευτικούς που θα δουλεύουν τζάμπα, έρχεται άλλη εφημερίδα –ο «Ελεύθερος Τύπος»- που πρωτοσέλιδα αναγγέλλει τις «αυξημένες αποδοχές και τα αναδρομικά» που θα πάρουν από τις 27 Νοέμβρη, καραβανάδες –απόστρατοι και εν ενεργεία- και μπάτσοι!!! 

Πραγματικά δεν βρίσκεις λέξεις να σχολιάσεις ….

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
7 Νοεμβρίου 2014 στις 11:42 π.μ.

http://www.nooz.gr/entertainment/die8nos-rezili-i-ellada-apo-ti-gkafa-sto-vinteo-tou-eot Πολλά τυχαία συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό με τους ναζί. mitsos175.

Ανώνυμος
7 Νοεμβρίου 2014 στις 8:00 μ.μ.

Είμαι εκπαιδευτικός και φυσικά θεωρώ απίστευτο το θράσος των αστών να διαλύουν τη σχέση εργασίας και αμοιβής. Όμως νομίζω πως η σύνδεση με τους κακούς μπάτσους που θα πάρουν ίσως 50 ευρώ αναδρομικά είναι τουλάχιστον επιφανειακή και λαϊκίστικη. Η κυβέρνηση καλοπιάνει τους ένστολους με ψίχουλα και στοχεύει στη βλακεία τους. Αυτό πρέπει να επισημάνουμε, όχι να αφήνουμε να εννοηθεί πως οποιοσδήποτε εργαζόμενος δεν πρέπει να αμείβεται. Να μου πείτε ότι είναι όργανα της τάξης και ως εκ τούτου άθλιοι απόλυτα δεκτό. Αλλά τα άλλα, του στυλ "να τα πάρουμε από τους μεν να τα δώσουμε στους δε" είναι βούτυρο στο ψωμί των αστών. Από την πλουτοκρατία να πάρουμε. Αυτό πρέπει να ζητάμε.

8 Νοεμβρίου 2014 στις 1:15 μ.μ.

Συμφωνώ απόλυτα με το παραπάνω σχόλιο του φίλου/ης, παρόλο που έχω φάει πολύ χημικό από τους μπάτσους στις πορείες . Εχω όμως να πω πως το πνεύμα του άρθρου είναι πως όταν προκειται γα τα "δικά" τους παιδιά δηλ. τους ένστολους που πάντα λειτουργούσαν σαν μαντρόσκυλα της εξουσίας, βρίσκουν λεφτά

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger