Home » , , » Για χαζούς ψάχνει ο Λοβέρδος.

Για χαζούς ψάχνει ο Λοβέρδος.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014 | 12:54 μ.μ.

Γράφει ο  mitsos1745.

Ζητούνται ψώνια που θα δουλευθούν τσάμπα! Πραγματικά μ' αυτό ο κλαψιάρης ξεπέρασε τον εαυτό του. Μετά την ΕΔΕ από τον υπουργό Ανδρέα Λοβέρδο για τον κοπανατζή Ανδρέα Λοβέρδο, του ήρθε η τρελή ιδέα να χρησιμοποιήσει "εθελοντές" καθηγητές που θα εργάζονται τσάμπα! για να καλύψει τα κενά στα σχολεία!!!
Ξεπέρασε ακόμα και την Άννα Διαμαντοπούλου την πρώην υπουργό παραπαιδείας, τη γνωστή ως Άννα της φωτοτυπίας.

Δε θα πω αυτά που λένε κάποιοι άσπονδοι κομματικοί του φίλοι, ότι ξεμωράθηκε από μια αιθέρια ύπαρξη, μια νεαρά, πάντως αυτά είναι δείγματα, ότι απώλεσε και το κουκούτσι που είχε για εγκέφαλο. Για να σου δώσω να καταλάβεις τι θέλει, σου λέω το εξής:
Αναπληρωτής σημαίνει ότι μπορεί να τοποθετηθεί εκπαιδευτικός σε σχολείο μακριά από το σπίτι του, ακόμα και σε άλλο νομό. Το ίδιο και ωρομίσθιος, που η διαφορά είναι στο ωράριο και (ως τώρα) στις αποδοχές. Πράγμα που σημαίνει ότι αν βρεθούν κορόιδα - εθελοντές, όχι μόνο δεν θα πληρώνονται αλλά θα "ξηλώνονται" κανονικότατα! Που θα τα βρίσκουν; Δεν ξέρω, μάλλον όμως θα τρώνε μόρια για μεσημεριανό και αέρα κοπανιστό για δείπνο, που είναι κι ελαφρύ.

Γιατί θα τους μοριοδοτήσει λέει. Μοριοδότηση στη βλακεία πρώτη φορά ακούω. Ανδρέα, θα ερχόμουν κι εγώ εθελοντής, αλλά θα πρέπει να μοριοδοτήσεις και κάποιους άλλους: Το φούρναρη, το μπακάλη, το μανάβη και το σπιτονοικοκύρη που θα μου νοικιάσει το σπίτι. Γιατί αυτοί θέλουν φράγκα, δε δουλεύουν εθελοντικά. Στο λέω για να μπορώ να στέκομαι όρθιος, όταν θα διδάσκω, μην ξαπλώσω ανάσκελα από την πείνα και τρομάξουν τα παιδιά...

Το επόμενο βήμα θα είναι ο πλειστηριασμός κάθε θέσης εργασίας. Όχι μόνο δεν θα πληρώνονται όσοι δουλεύουν αλλά θα παίρνει τη θέση εκείνος που κάνει την πιο συμφέρουσα προσφορά για τον καπιταλιστή εργοδότη. Αυτό ρε είναι καπιταλισμός: Αφού δουλεύεις πρέπει και να πληρώνεις! Να μη δουλέψεις αν δεν έχεις ρε, μείνε άνεργος! Όπως εγώ. Θα δούλευα, αλλά δεν έχω μία. Πως;

Δουλεύεις για να πάρεις λεφτά, όχι να δώσεις; Για να μπορέσεις να ζήσεις; Αυτά είναι παλιές "κομμουνιστικές" αντιλήψεις. Εδώ έχουμε νέα πράγματα. SEX SS Story.

Τελικά γι αυτό τους πληρώνουμε ακριβά τους υπουργούς. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ. Αν νομίζεις ότι είναι αστείο το να γίνεσαι λούμπεν, αν πιστεύεις στο σαμαρά, αν θεωρείς ότι αυτό δεν είναι παγίδα για να μειώσουν κι άλλο τα εισοδήματα εργαζομένων, αν είσαι ξευτίλας νεοδημοκράτης, δήλωσε ΤΩΡΑ εθελοντής. Πάρε τα μόρια κι ένα φάσκελο να χεις.

Επίσης μόλις έμαθα ότι ζητούνται εθελοντές δεξιοί για να πέσουν στο γκρεμό ή να πνιγούν στη θάλασσα. Η προκήρυξη των παραπάνω θέσεων θα βγει μετά τις εκλογές . 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
7 Νοεμβρίου 2014 στις 1:32 μ.μ.

http://e-oikodomos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_7.html?m=1

Kαποιο σχολιο επ'αυτου θα δουμε? Γιατι καποιοι βγηκαν τις πρωτες μερες να προβοκαρουν το ΚΚΕ σε οτι αφορα τις μαθητικες κινητοποιησεις αλλα τελικα τη στιγμη που η ΚΝΕ τις στηριζει με καθε τροπο καποιοι αλλοι βαζουν πλατη στις διωξεις μαθητων!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger