Home » , » Πόλεμος οικονομικών συμφερόντων πίσω απ' την υπόθεση με τις μίζες του Καρατζαφέρη;

Πόλεμος οικονομικών συμφερόντων πίσω απ' την υπόθεση με τις μίζες του Καρατζαφέρη;

Από giorgis , Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014 | 7:43 μ.μ.

Του Γ. Γ. 

Αν ισχύει το ρεπορτάζ της συνήθως καλά πληροφορημένης Γιάννας Παπαδάκου στο σημερινό «Βήμα», ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ πρέπει να θεωρείται ξεγραμμένος από το πολιτικό σκηνικό, αντιμετωπίζοντας παράλληλα και τα κάγκελα της φυλακής. Εμείς θέλουμε να σταθούμε σε μια αθέατη πλευρά αυτής της ιστορίας, πέρα απ’ τα δημοσιεύματα που φέρουν τον εντοπισμό περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία βρέθηκαν σε λογαριασμούς του Καρατζαφέρη και πιθανόν να προέρχονται από μίζες εξοπλιστικών προγραμμάτων. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπος με τρία κακουργήματα ο Γ. Καρατζαφέρης βάση  τα πρώτα ευρήματα των ερευνών των Ορκωτών Λογιστών για λογαριασμό της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής.

Θα την παρακολουθήσουμε όλη την σχετική εξέλιξη και θα επανέλθουμε. Τώρα θέλουμε να σταθούμε σε μια πτυχή αυτής της ιστορίας που πέρασε σχετικά αθέατη. Είχαμε γράψει για το υπόγειο φλερτ που υπήρχε μεταξύ Σαμαρά - Καρατζαφέρη και στα πλαίσια αυτά η κυβέρνηση, μέσω του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου έκανε ένα τεράστιο δώρο  στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ. Συγκεκριμένα τον Ιούνη του 2014 το ΕΡΣ με μια καραμπινάτη σκανδαλώδη απόφαση –που πέρασε κι αυτή απαρατήρητη- το τηλεοπτικό κανάλι του Καρατζαφέρη ART  (πρώην Τηλεάστυ) πήρε άδεια πανελλαδικής εμβέλειας, φεύγοντας από την κατηγορία του περιφερειακού καναλιού με δυνατότητα εκπομπής μόνο στην Αττική.  Αυτή η άδεια μεταφράζεται σε εκατομμύρια ευρώ.

Αν καταδικαστεί ο Καρατζαφέρης γι’ αυτά που του αποδίδουν χάνει αυτόματα και την άδεια πανελλαδικής εκπομπής του τηλεοπτικού του καναλιού, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα. Και τότε την άδεια διεκδικούν γνωστοί βαρόνοι των ΜΜΕ. Ας μην ξεχνάμε ότι η έρευνα για τις off shore του Καρατζαφέρη ξεκίνησαν από ανώνυμη καταγγελία στον εισαγγελέα. Δεν θέλουμε να κάνουμε αυθαίρετες υποθέσεις αλλά ποιος μπορεί να αποκλείσει  ότι την υπόθεση Καρατζαφέρη δεν την έφερε στον αφρό της δημοσιότητας ένας πόλεμος συμφερόντων που υπάρχει ανάμεσα σε πλουτοκράτες; 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger