Home » , » ΚΚΕ: «Ο λαός στους δρόμους» αλλά μόνο στα λόγια

ΚΚΕ: «Ο λαός στους δρόμους» αλλά μόνο στα λόγια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 | 4:09 π.μ.

Πηγή: «Πριν»

Νηπιακά βήματα σε ενωτική κατεύθυνση

Τη σωστή διατύπωση ότι «οι εξελίξεις επιβάλλουν την άμεση λαϊκή παρέμβαση» έκανε το ΚΚΕ, σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου για την επίσπευση της προεδρικής εκλογής, η οποία, όπως τονίζει, «είναι ενταγμένη στο σχεδίασμά για κλιμάκωση της επίθεσης σε βάρος του λαού, με νέα βάρβαρα μέτρα τα οποία προωθούνται». Μάλιστα, δίνοντας τόνο επείγοντος, γράφει: «Καμιά καθυστέρηση στη λαϊκή κινητοποίηση, στο όνομα της αναμονής για τη διαπραγμάτευση, για ας ψηφοφορίες στη Βουλή και τις πιθανές εκλογές».

Ο ΓΓ της ΚΕ Δημ. Κουτσούμπας, σε ομιλία του στην Καρδίτσα, την περασμένη Πέμπτη, υπέβαλε -και σωστά- σε κριτική τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τηρεί στάση κινηματικής αποχής. «Και καλά», είπε ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, «η ΝΔ και το ΓΊΑ-ΣΟΚ βγάζουν σπυράκια όταν τους λες ότι ο λαός πρέπει να βγει στους δρόμους. Ο ΣΥΡΙΖΑ; Και σε αυτό τους ακολουθεί και τους αναγράφει, προτού ακόμα γίνει κυβέρνηση».

Ωστόσο την ίδια ημέρα της δημοσίευσης της ομιλίας του στον Ριζοσπάστη δεν υπήρχε καμία αναγγελία συγκέντρωσης ενάντια στην προεδρική εκλογή και στον αντιδραστικό χαρακτήρα που τη συνοδεύει.

Αντίθετα, υπήρχε πληθώρα αναγγελιών κινητοποιήσεων σωματείων και συλλόγων που πρόσκεινται στη «λαϊκή συμμαχία» του ΠΑΜΕ, του ΜΑΣ και άλλων για σημαντικά πλην όμως σε κάθε περίπτωση μερικού χαρακτήρα οικονομικά ζητήματα.

Το ΚΚΕ τους τελευταίους μήνες κινείται προς μια θετική αλλαγή της στάσης του στο μαζικό κίνημα, όπου συμπράττει και με άλλες δυνάμεις -και με την αντικαπιταλιστική Αριστερά- για να υλοποιηθούν περισσότερο μαζικές κινητοποιήσεις ή συνυπογράφει τροποποιήσεις στη Βουλή, για ορισμένα άμεσα ζητήματα, ακόμη και με τον ΣΥΡΙΖΑ ή τους ΑΝΕΛ, όπως στο θέμα του Ρωμανού.

Αυτές όμως οι κινήσεις κοινής δράσης περιορίζονται σε στενά οικονομικά ζητήματα ή σε πολύ οξυμένα αντιδημοκρατικά μέτρα. Τα μείζονα πολιτικά αιτήματα, όπως π.χ. η διαγραφή του χρέους, παρακρατούνται από το μαζικό εργατικό και λαϊκό κίνημα υπέρ του κόμματος και της κοινοβουλευτικής του ενίσχυσης. Ο δρόμος αυτός δεν μπορεί να ενισχύσει τον πολιτικό ρόλο του μαζικού κινήματος. Το καθιστά κομπάρσο του κόμματος. Αυτή η πολιτική αντίληψη αναδεικνύεται ανάγλυφα ειδικά σε κρίσιμες στιγμές όπως η τωρινή.

Αντίθετα, μια πρακτική συντονισμένης κοινής δράσης των μαχόμενων αριστερών δυνάμεων με πολιτικές αντικαπιταλιστικές αιχμές, μπορεί να ενισχύσει τον οικονομικό αγώνα, να φέρει νίκες, αλλά και να αναβαπτίσει τις αριστερές και κομμουνιστικές δυνάμεις στον λαϊκό αγώνα, ενώ αυτά τα πολιτικά αιτήματα θα γίνουν και κριτήριο τόσο της εκλογικής στάσης όσο και μιας εργατολαϊκής αντιπολίτευσης σε ενδεχόμενο διαχειριστικής κυβέρνησης «με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 22 σχόλια

Ανώνυμος
14 Δεκεμβρίου 2014 στις 8:37 π.μ.

Στον οφθαλμίατρο,παλικάρια...

Ανώνυμος
14 Δεκεμβρίου 2014 στις 9:04 π.μ.

Δεν υπαρχει καμμια αριστερα τα παραμυθια αυτα τελειωσανε. οποιος θελει να γινει ουρα του συριζα να παει. Το ΚΚΕ παλευει καθημερινα για ταξικη ενοτητα και ενισχυση της λαικης συμμαχιας με στοχο. Μονομερης διαγραφη του χρεους Εξοδος απο την Ε.Ε Κοινωνικοποιηση των μεσων παραγωγης Κεντρικο σχεδιασμο Εργατικο ελεγχο. Ποτε και πουθενα καμμια κυβερνηση με τους καπιταλιστες στην εξουσια δεν ελυσε κανενα προβλημα. Τραβαμε μπροστα με πεισμα αφηνουμε το ΑΝΤΑΡΙΖΑ με τον Καμμενο αγκαλια στην μοιρα τους

Ανώνυμος
14 Δεκεμβρίου 2014 στις 9:49 π.μ.

"συγκέντρωσης ενάντια στην προεδρική εκλογή"
Δηλαδή ρε παιδιά;
Τι εννοείτε;
Να συγκεντρωθούμε να φωνάζουμε δεν θέλουμε εκλογή ΠτΔ γιατί είναι αντιδραστικός θεσμός?
Μπορείτε να το αναλύσετε λίγο παραπάνω αυτό;

Ανώνυμος
14 Δεκεμβρίου 2014 στις 9:53 π.μ.

δεν υπαρχει καμμια αλλαγη της στασης του ΚΚΕ στο μαζικο κινημα. Πλευουμε για ενισχυση της λαικης συμμαχιας.Στην αθλιοτητα ποιος θα εξαγορασει βουλευτες δεν συμμετεχουμε. Αφηνουμε την δουλεια αυτη στο ανταριζα. ο δελαστικ ηδη εχει μπερδευτει σε ποιο κομμα ανηκει αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ΟΠΟΡΤΟΥΝΕΣ

14 Δεκεμβρίου 2014 στις 1:54 μ.μ.

Χα χα χα ρε τι σας ποτίζουν;

Απο το City τα έφερε ο Μηλιός
Η τα έδωσαν στον Τσίπρα η Αγγελοπουλενα και Λατσενα;

Πανικός στα γενικά επιτελεία των ΑΝΤΑΡΙΖΑ.

Ανώνυμος
14 Δεκεμβρίου 2014 στις 5:44 μ.μ.

δεν θέλουνε να κυβερνήσουνε , ένα 8-9% και δικομματισμό σαν άλλοτε προτιμάνε Το κκε άφησε τους νεοναζί να αλωνίσουν. Πεδίο ελεύθερο και τα σκυλιά δεμένα.Τελικά, ο πανικός του Κουτσούμπα και των υπολοίπων, σχετίζεται με την ώρα των ευθυνών. Ίσως βλέπουν να πλησιάζει και σκιαζόσαστε. Θα προτιμούσα ένα κκε με 19%, παρά τη ΧΑ με 7%. , θα ήταν πολύ ρομαντικό

Ανώνυμος
14 Δεκεμβρίου 2014 στις 6:40 μ.μ.

ουοαου!!!μονο στα λογια! λενε οι συνεργατες του ΣΥΡΙΖΑ στο κινημα.μπραβο παιδια αξιος ο μισθος σας.ακουστε λοιπον αντιληψη για το κινημα: το ΚΚΕ δε θελει κινημα επειδη δεν εβγαλε το λαο στο δρομο για να μη βγει προεδρος.δλδ με το ζορι να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ ρε παιδια?
ειναι εισσωνος σημασιας ζητημα το πανελλαδικο απο 1000 λαϊκες οργανωσεις?μα αγαπητοι "αντικαπιταλιστες" αν εκει υπηρχαν 3000000 λαου θα ειχε πεσει ο Σαμαροβενιζελικος υπαλληλος του κεφαλαιου. θα ειχε ερθει αυτο που τοσο ποθειτε αλλα οι δικες οεγανωσεις λεγανε οτι αυτοι 100000 ηταν κομματικοι υπαλληλοι του Περισσου.αυτοι ειστε εσεις οι "ενωτικοι" που στησατε καποτε κ ενα κακεκτυπο του ΠΑΜΕ που το λεγατε συντονισμο κ τα λεγατε απο πιο κοντα με τον ΣΥΡΙΖΑ.
μονο στα λογια ειναι η ολονυχτια των Συνταξιουχων?μονο στα λογια ειναι η κυριακατικη ;απεργια στα μαγαζια απο εμποροϋπαλληλους?εκει πρωταγωνιστουν οι κομμουνιστες.εκει που δενεται το ατσαλι.εκει που γινεται η πραγματικη λαϊκη αντιπολιτευση.στο δρομο και στους χωρους δουλιας κ για τα ζητηματα που καινε τον λαο κ οχι εναντια σε μια κ μονο εκδοχη αστικης διαχειρισης για να ερθει η αλλη.
ξαναμπραβο.αξιος ο μισθος σας.ωραια συριζιτικη προπαγανδα μαγκες του γλυκου νερου.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΧΜΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΤΖΙΧΑΝΤ

Ανώνυμος
14 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:29 μ.μ.

6.40
Oxι ρε δεν θα βγεί με το ζόρι ο Συριζα.
Θα βγεί με την ψήφο του λαού.Αν εσύ ζορίζεσαι πήγαινε στον Σαμαρά και κλάφτε μαζί τον πόνο σας.

ΜΑΥΡΗ ΧΗΡΑ ΤΩΝ ΙΕΧΩΒΑΔΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΥ

Ανώνυμος
14 Δεκεμβρίου 2014 στις 11:09 μ.μ.

ολονυκτια το κκε!! θαυμα.!!! ο κουτσουμπας ξενυχτησε μεχρι τις 6 το πρωι; μουφααα!

Ανώνυμος
14 Δεκεμβρίου 2014 στις 11:20 μ.μ.

10.29 Ασε τα παραμυθια ρε λεβεντη. και ο χιτλερ με την αστικες ψηφους των Γερμανων βγηκε δεν λεει κατι αυτο. Ταξικο μετωπο ρε οπορτουνα για την ανατροπη του καπιταλισμου.

Ανώνυμος
15 Δεκεμβρίου 2014 στις 1:08 π.μ.

@640 Απο την ιερά μονή Χρυσοποδαρίτισας της Θαυματουργής ζητούνται συνταξιούχοι για ολονυκτίες.Θα προτιμηθούν συνταξιούχοι με ένσημα βαρέα και ανθυειγινά που αντέχουν το ξενύχτι.Δεκτοί επίσης πρώην νυχτοφύλακες και θαλαμοφύλακες.
Προτιμητέες ηλικίες συνταξιούχων 90 και άνω,ανεξαρτήτως φύλου και εθνικότητας.
Οι συνταξιούχοι θα αναχωρούν καθ'εκάστην με λεωφορεία της μονής ώστε το σούρουπο να βρίσκονται στον χώρο της μονής για να αρχίζει η ολονυχτία που θα συνοδεύεται με νηστεία και προσευχή.Καλό είναι οι συνταξιούχοι να διαθέτουν και κάποιο συναξάρι με προσευχές γιατί στην μονή παρατηρείται μια μικρή έλλειψη.
Μετά απο δέκα ολονυχτίες οι τυχεροί συνταξιούχοι που θα έχουν επιζήσει,θα κερδίσουν τα άπαντα του Μαίλη,10 εισητήρια για το φεστιβάλ της ΚΝΕ του 2045,και μια θέση στο νεκροταφείο του Σχιστού με θέα την θάλασσα.
Πληροφορίες οι συνταξιούχοι μπορούν να παίρνουν στα γραφεία της μονής,ή να έρχονται απευθείας σε επαφή με την κ.Λιάνα Κανέλλη η οποία προσφέρθηκε ευγενώς να βοηθήσει την μονή μας σαν καλή χριστιανή και πρωταθλήτρια στις ολονυχτίες του ΜΕΓΚΑ.
Διότι αν δεν κάνεις τουλάχιστον 10 ολονυχτίες σαν συνταξιούχος,δεν δένεται το ατσάλι του Ν.Οστρόφσκι,και μένεις στον υπόλοιπο βίο σου ένας άχρηστος οπορτουνιστής και υπάλληλος του κεφαλαίου που παίρνει άξια τον μισθό του.

Ανώνυμος
15 Δεκεμβρίου 2014 στις 1:42 π.μ.

11.20
Ποιές αστικές ψήφους ρε ΠΑΝίβλακα;Με τις ψήφους του προλεταριάτου και της εργατικής τάξης βγήκε ο Χίτλερ.Οι ψήφοι της αστικής τάξης δεν έφταναν να βγάλουν ούτε καντηλανάφτη,όχι καγγελλάριο στην Γερμανία.
Ο Χίτλερ βγήκε με τις ψήφους της εργατικής τάξης γιατί το Κ.Κ Γερμανίας είχε τότε την ίδια στραβομάρα που έχει το ΚΚΕ σήμερα.Μίλαγε για ''σοσιαλφασίστες'',όπως μιλάει και το κκε σήμερα για τον ''οπορτουνισμό''που δεν το αφήνει να κάνει την ''λαική εξουσία'' την Δευτέρα Παρουσία.Και οι ναζί της Χ.Α ψήφους απο τους εργάτες παίρνουν ρε ΠΑΝίβλακα.Αυτές τις ψήφους που το ψευτοκκε δεν είναι ικανό και άξιο να τις κερδίσει και πάνε στους ναζί.
Αν υπήρχε φιλότιμο στο ξεπουλημένο κκε που οι ναζί παίρνουν διπλάσιο ποσοστό,θα έπρεπε να είχατε αυτοκτονήσει ρε ΠΑΝίβλακα.Ηγεσία και μέλη.
Αλλά που;

Ανώνυμος
15 Δεκεμβρίου 2014 στις 1:53 π.μ.

ολονυχτια οχι το ΚΚΕ΅.οι Συνταξιουχικες οργανωσεις που πρωταγωνιστουν οι κομμουνιστες κι αυτο ειναι που ποναει Τσιπρικο αποβλητο.εσυ δεν ειδα να ησουν πουθενα για συμπαρασταση εστω.....μαλλον θα εσκιζες μνημονιο εκεινη την ωρα με τη Τζακρη τη Δασκαλακη και τους Ελληνες Φαρμακοβιομηχανους.

παντως ενα πολιτικο χαρακτηριστικο του κειμενου ειναι η κηδεμονια της ΑΝΤΑΡΣΥΑς πλεον απο ΣΥΡΙΖεϊκες αυταπατες.ειναι δεδομενη και η σταση Δελαστικ που αππο τα εντυπα του εθνικου Κατασεκευαστη και εθνικου Ναυυσιπλοου λιβανιζει το ΣΥΡΙΖΑ οπου βρεθει κι οπου σταθει.
αλλη η δουλια του Κομμουσνιστη και αλλη του Δημοσιογραφου?να τον χαιρονται τετοιον γραφοντα.και τετοιο στελεχος.
ο Δελαστικ ειναι ενα εξαιρετικο μυαλο.πολυ εμεπιρος για να λεει αυτα που λεει χωρις να ξερει.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΧΜΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΤΖΙΧΑΝΤ

Ανώνυμος
15 Δεκεμβρίου 2014 στις 11:10 π.μ.

1.42 Μη χανεις την ψυχραιμια σου και να διαβαζεις την ιστορια σωστα. το 1918 εγινε επανασταση στην Γερμανια και νικησε Ελα ομως που οι οπορτουνιστες Εμπετ Σαιντεμαν ειχαν αλλη γνωμη. Πηρανε την κυβερνηση απο τους βιομηχανους και τον πριγκιπα ΜΑΞ και φτιαχνοντας τα παραστρατιωτικα ταγματα εφοδου δολοφονησανε την επανασταση και τους ΛΟΥΞΕΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ ΛΗΜΠΝΕΧΤ. ΤΟ ιδιο κανανε και με την εξεγερση στο Αμβουργο και το 1933 βοηθησανε τον χιτλερ να βγει. και ακριβως τα ιδια κανετε και σημερα. βοηθατε την χρυση αυγη να ανεβει για να πνιξετε τον λαο στο αιμα ΑΝ ειχατε φιλοτιμο θα ειχατε αυτοκτονησει αλλα τετοιο πραγμα σε ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΕΣ δεν υπαρχει

ΜΑΥΡΗ ΧΗΡΑ ΤΩΝ ΙΕΧΩΒΑΔΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΎ
15 Δεκεμβρίου 2014 στις 3:14 μ.μ.

Η Μαύρη Χήρα καταγγέλλει τον Δελαστίκ που ο ΧΑΛΙΦΗΣ τον έχρισε υπουργό στην κυβέρνηση της Αριστεράς.
Ο προσκυνημένος δημοσιογράφος υπέκυψε στα μεγαλεία του ΧΑΛΙΦΗ και ετοιμάζεται για το υπουργιλίκι.
Το χειρότερο σύντροφοι του τιμημένου ΚΚΕ,είναι πως ο ΧΑΛΙΦΗΣ προορίζει τον Δελαστίκ για υπουργό Τύπου και ΜΜΕ.
Ακόμα πιό χειρότερο σύντροφοι είναι άλλο.Απο κύκλους προσκείμενους στον Δελαστίκ,γίνεται γνωστό οτι απο τα πρώτα μελήματα του υπουργού Δελαστίκ,θα είναι η περίπτωση ξεπουλήματος της δημόσιας συχνότητας του 902 στον Μαρινάκη μέσω των αμαρτωλών κυπριακών οffshore.
Αν αληθεύουν σύντροφοι του τιμημένου οι πληροφορίες,κάηκε ο κώλος μας.Μας κλαίνε οι ρέγγες στου γιαλού τα βοτσαλάκια.Οσοι γνωρίζουν τον Δελαστίκ,ξέρουν καλά πως ο νέος υπουργός θα τραβήξει την υπόθεση μέχρι τέλους.Θα βγούν στην φόρα όλα τα άπλυτα της συνδιαλλαγής του τιμημένου με τις οffshore,την βοήθεια που είχε το τιμημένο απο υπουργούς της Ν.Δ για να προχωρήσει το ξεπούλημα,και τα στραβά μάτια που έκανε το ΕΣΡ σε όλη την κομπίνα του τιμημένου κατόπιν εντολής Σαμαρά.
Τα πράγματα σύντροφοι του τιμημένου γίνονται πολύ σοβαρά.Ο υπουργός Δελαστίκ μαζί με τον ΧΑΛΙΦΗ έχουν σκοπό να μας εξοντώσουν.Οι οπορτουνιστές είναι ικανοί για όλα.Ο Γιούγκερ βοηθάει όσο μπορεί,η ALPHA BANK βοηθάει και αυτή όσο μπορεί,ο Μοσκοβισί το ίδιο,αλλά ο υπυργός Δελαστίκ δεν καταλαβαίνει απο τέτοια.
Η οργάνωσή μας μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την υπουργοποίηση Δελαστίκ απο τον ΧΑΛΙΦΗ,αποφάσισε να συγκαλέσει πλατιά ολομέλεια ώστε να καθορίσει την αντίστασή μας ενάντια στον Δελαστίκ, την κυβέρνηση της Αριστεράς και τον ΧΑΛΙΦΗ,που θέλουν να φέρουν το τιμημένο προ τετελεσμένων γεγονότων.
Τα αποτελέσματα της πλατιάς ολομέλειας θα ανακοινωθούν άμεσα,ώστε τα εκατομμύρια μέλη μας να είναι έτοιμα για τον πόλεμο που μας κήρυξε ο υπουργός Δελαστίκ.
Δεν θα περάσει ο Δελαστίκ.
Θάνατος στον οπορτουνισμό και τον σοσιαλφασισμό

Ανώνυμος
16 Δεκεμβρίου 2014 στις 5:39 μ.μ.

Παιδιά, ο τίτλος της ανάρτησης, πρέπει να γίνει το ανέκδοτο της χρονιάς!!!!! Χα, χα , χα χα!!! Τελικά, έχετε πολύ πλάκα. Βρε, σε ποιούς απευθύνετε αυτός τον τίτλο? Στο ΠΑΜΕ? Δηλαδή τί λέτε ότι το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ δεν κινούνται, δεν κάνουν αγώνες????? Μέχρι και τα μωρά θα σας πάρουν με τις πέτρες! Και θέλετε να πείτε ότι κινείται ο σύριζα με το 27%??? Ετσι εξηγείται. Ελεγα κι εγώ!!! Τόσα εκατομμύρια κόσμος που κατεβαίνει σε πορείες και διαδηλώσεις, τόσες εκατοντάδες χιλιάδες κόσμος που συμμετέχει σύσσωμος στις απεργίες, τόσες χιλιάδες κόσμος συσπειρωμένος στα σωματεία του και έτοιμος για τα πάντα, από πού στο καλό έρχεται??? Τώρα μου λύθηκε η απορία. Από τον σύριζα!!!! Χα, χα, χα, χα!!! Νάστε καλά με κάνατε και γέλασα. Μανώλης

Ανώνυμος
16 Δεκεμβρίου 2014 στις 8:19 μ.μ.

5.39
Φειδωλός είσαι.Δεν κατεβαίνουν εκατομμύρια σε πορείες του ΚΚΕ.Δισεκατομμύρια καταβαίνουν και καλό είναι να το λέμε.
Και δεν είναι χιλιάδες κόσμος συσπειρωμένος στα σωματεία του ΚΚΕ.Εκατομμύρια είναι και αυτό πρέπει να το λέμε.
Οτι ο κόσμος του ΚΚΕ είναι έτοιμος για τα πάντα είναι αλήθεια.Περιμένει να βγεί ο ΣΥΡΙΖΑ για να ξεκινήσει αγώνα με τις κατσαρόλες.
Μέχρι τότε στηρίζουμε Σαμαρά και Βενιζέλο.

Ανώνυμος
16 Δεκεμβρίου 2014 στις 8:24 μ.μ.

Μανώλη όταν πάρεις χαμπάρι τι θα πει χημικό, τι θα πει κρατική τρομοκρατία, τι θα πει απόλυση από τη δουλειά σου γιατί απέργησες (και όχι όπως όλοι οι παμίτες που δηλώνουν αναρρωτικές) τότε έλα να μας πεις. Αλλά βέβαια, εκεί στην αγκαλιά της αστικής τάξης έχεις την άνεση και να γελάς. (άκου "αποφασισμένοι για όλα". Ρε κακόμοιροι εσείς ούτε ένα σύνθημα δεν μπορείτε να φωνάξετε. Η ντουντούκα μόνη της δίνει τη μάχη)

Ανώνυμος
17 Δεκεμβρίου 2014 στις 11:02 π.μ.

"έτοιμος για τα πάντα"

Έλα ρε Μανώλη!?!?!
Αντέχει ακόμη και την πτώση του Σαμαρά αυτός ο κόσμος;

Ανώνυμος
17 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:36 μ.μ.

Παιδιά, θαύμα, θαύμα!!!!! Κι ο Προβόπουλος έγινε "αριστερός!!!!! Με την "κυβέρνηση της αριστεράς" κι αυτός, μαζί με τον "αριστερό" Μοσκοβισί" του "αριστερού" Ολάντ, που επιτέλους "ο αριστερός και επαναστατικός άνεμος" από την Γαλλία, σάρωσε όλον τον κακό καπιταλισμό και τις κακές Μέρκελ. Εμπρός για τον "αριστερό" καπιταλισμό και τις "αριστερές" Μέρκελ.!!!! Ελατε να υποκλιθούμε σ αυτό το υπέροχο θαύμα!!!!! Μανώλης

Ανώνυμος
17 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:43 μ.μ.

Τι λες ρε τρολακι? Πες μας 1 συνδικαλιστη πλην ΠΑΜΕ που εχει μυνηση στην πλατη απο εργοδοτες?
Αναρωτικες ,ρεπο,απεργοσπασια τα εχετε κανει επιστημη στο ΑΝΤΑΡΙΖΑ. Σε καθε απεργια μονο οι κλαδοι που πλειοψηφει το ΠΑΜΕ εχουν συμμετοχη.

Ανώνυμος
18 Δεκεμβρίου 2014 στις 1:43 π.μ.

12.36
Μανωλάκι πές τους όλους τους αριστερούς.Βάλε και τον αριστερό Γιουγκερ μέσα.Βάλε και τις αριστερές φυλλάδες της Ευρώπης.Ολοι είναι υπέρ του Χαλίφη.Σκίζονται για να γίνει κυβέρνηση.

Υ.Γ Ο Μοσχοβισί ρε μπούφο,δήλωσε πως αν βγεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταστραφεί η Ευρώπη και το ευρώ.Θα διαλυθεί το σύμπαν.Για τέτοια τρομοκρατία μιλάμε.Τόσο πολύ τον πάνε τον Χαλίφη.
Θαύματα θα δείς πολλά σε λίγο.
Υποκλίσεις τέλος στον Σαμαρά.Οτι υποκλιθήκατε υποκλιθήκατε στον Σαμαρά.Μετά μεγάλης σας λύπης μας τελείωσε.
Αντε και στα δικά σας ρέ!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger