Home » , » Η ιστοσελίδα που διευθύνει ο Παύλος Τσίμας κλέβει ρεπορτάζ

Η ιστοσελίδα που διευθύνει ο Παύλος Τσίμας κλέβει ρεπορτάζ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014 | 3:40 μ.μ.

 Όταν ξεκίνησε η λειτουργία της ιστοσελίδας Huffington Post Greece με έναν απ’ τους βασικούς συντελεστές τον Παύλο Τσίμα είχαμε κάνει μια σχετική ανάρτηση.

Δεν μπορούσαμε όμως να φανταστούμε ότι η ιστοσελίδα, στην οποία εργάζονται είκοσι επαγγελματίες δημοσιογράφοι, κατά δήλωση των ιδιοκτητών της, θα έφτανε στο σημείο να κλέβει ρεπορτάζ και τόσο σύντομα από την μέρα της λειτουργίας της να γίνεται καταγέλαστη στον κόσμο του διαδικτύου.

«Η HuffPost Greece κλέβει ρεπορτάζ» τιτλοφορεί ανάρτησή του η ιστοσελίδα του περιοδικού «Unfollow». Και αναφέρεται στην ανάρτηση που έχει με τίτλο «Υποθέσεις αστυνομικής βίας σε εκπροσώπους του Τύπου και ατιμωρησία».

Πραγματικά, διαβάστε την ανάρτηση απ' την ιστοσελίδα Huffington Post και μετά την πολυσέλιδη έρευνα που δημοσιεύεται στο τεύχος Δεκέμβρη του Unfollow με τίτλο «Τέθηκε στο αρχείο, αφού δεν προέκυψαν στοιχεία από τα οποία να θεμελιώνεται η διάπραξη πειθαρχικού παραπτώματος από αστυνομικό», την οποία παραθέτουμε στο τέλος της ανάρτησής μας.
Είναι ένα πολύ εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ που υπογράφεται από την Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου και τον  Αυγουστίνο Ζενάκο και το οποίο αναφέρεται στην διαχρονική ατιμωρησία των μπάτσων που εγκληματούν αναφέροντας συγκεκριμένες περιπτώσεις (Του Μάριου Λώλου, του Γιάννη Καυκά, του Μανώλη Κυπραίου κ.α).

Με την ανάγνωση των δυο κειμένων είναι φανερό ότι έχει απόλυτο δίκιο το περιοδικό που αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.

Ο συντάκτης του «ρεπορτάζ» της HuffPost Greece, καθώς και η όποια αρχισυνταξία και διεύθυνση της ιστοσελίδας, έκριναν ότι μπορούν να δημοσιεύσουν αυτό που το UNFOLLOW κατ” αποκλειστικότητα αποκάλυψε ως δική τους πρωτότυπη έρευνα … Και ρωτάμε: Αυτή είναι η δημοσιογραφία που ευαγγελίζεται η HuffPost Greece, η ιστοσελίδα που με τόσες τυμπανοκρουσίες παρουσιάστηκε προ εβδομάδων, προσελκύοντας στα κοσμικά εγκαίνιά της πλήθος εκπροσώπων όλων των εξουσιών; .. Ότι θα ενημερώνει το κοινό της με κλεμμένα ρεπορτάζ;

Το ρεπορτάζ των Αλεβιζοπούλου- Ζενάκου για το οποίο τόσος λόγος έγινε
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger