Home » , » Σε συνεννόηση με τον Σαμαρά ο Μπαλτάκος στήνει την "σοβαρή" Χρυσή Αυγή (Βίντεο)

Σε συνεννόηση με τον Σαμαρά ο Μπαλτάκος στήνει την "σοβαρή" Χρυσή Αυγή (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014 | 10:59 μ.μ.

Στο βίντεο που παραθέτουμε βλέπουμε πώς τα δελτία ειδήσεων Star και Σκάι παρουσίασαν την αναγγελία από τον Μπαλτάκο δημιουργίες πολιτικής κίνησης.

Προσέξτε ένα διάλογο

Π. Τσαπανίδου: Είστε πολύ κοντά στον πρωθυπουργό, τον Αντώνη Σαμαρά. Τώρα που βρίσκεσται σε σχέση μαζί του;

Τ. Μπαλτάκος:  Ξέρει τι κάνω, ξέρω τι κάνει και θα πω μια φράση του Ρίτσου «Καταλαβαινόμαστε τώρα δεν χρειάζονται περισσότερα".

Θυμηθείτε τώρα δυο περασμένες αναρτήσεις μας

Μπαλτάκος και Κασιδιάρης, στήνουν την "σοβαρή" Χρυσή Αυγή, απομονώνοντας τον Μιχαλολιάκο

«Τέλειωσε η περίοδος ψυχρότητας Μπαλτάκου-Μαξίμου. Ο πρώην γ.γ έχει αναλάβει ειδικές αποστολές για το θέμα της συγκέντρωσης των 180 βουλευτών…».

Επί της ουσίας είναι αυτό που λέει ο Κρανιδιώτης. Η κίνηση του Μπαλτάκου έγινε για να «δημιουργήσει ένα φραγμό προς τα δεξιά. Να συγκρατήσει ψήφους για να μην πάνε στην Χρυσή Αυγή. Είναι ευγενής ο σκοπός του».

Δεν χρειάζεται να έχει κανένας ιδιαίτερη πολιτική αντίληψη για να καταλάβει ότι οι κινήσεις Μπαλτάκου γίνονται σε συννενόηση κατευθείαν με τον Α. Σαμαρά. Ασχετα αν η πολιτική κίνηση Μπαλτάκου λάβει μέρος ή όχι στις εκλογές έχουμε την προσπάθεια δημιουργίας ενός ακροδεξιού πολιτικού μορφώματος, μιας «σοβαρής» Χρυσής Αυγής. 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
2 Δεκεμβρίου 2014 στις 1:50 π.μ.

Σεξ και αποστασία
Ψηφίστε πρόεδρο και θα σας κάτσουμε! Εκτός από την ταρίφα των 3 εκατομμυρίων ευρώ, οι διεφθαρμένοι δούλοι της Τρόικας αφήνουν και υπονοούμενα! Βάζουν διάφορα... να μην τα χαρακτηρίσω καλύτερα, της ΠΟΡΝΕΔ να κάνουν δηλώσεις υπέρ εκλογής Προέδρου χωρίς πολλά ρούχα. Χωρίς επιχειρήματα, χωρίς αποτέλεσμα και τώρα χωρίς κιλότα! Αυτή είναι η "ηθική" της Κυβέρνησης. Να τους τρολλάρω λίγο, αφού πάνε γυρεύοντας:
"Περάστε κόσμε. Το μπουρδέλο ΝΔ (Νέα Διαστροφή) άνοιξε και σας περιμένει. "Καυτές" βουλευτίνες της δεξιάς έρχονται στο πολιτικό σου γραφείο και τα κάνουν όλα! Τα δείχνουν και τα βγάζουν όλα. Τα Ψηφίζουν όλα! Ρίξε... φως στο τούνελ τους! Βάλε βαθιά... το "μαχαίρι" σου! Αρκεί να ψηφίσεις κι εσύ Πρόεδρο. Για όσους γουστάρουν "άλλα κόλπα" με τριχωτούς μάγκες υπάρχει ο Βαγγέλης. Τους σαδιστές και μαζοχιστές εξυπηρετεί ο "μπουμπούκος". Για τις κτηνοβάτες απευθυνθείτε στον κ. Αντώνη. Για ραντεβού καλέστε την μαντάμ Άγγελα. Αβίαστα, αβασάνιστα, ψηφίζουμε για Πρόεδρο και νέα ανώμαλα κόλπα με υποβρύχια και ελικόπτερα. ΝΔ γιατί εμείς καταπίνουμε τα πάντα για την Παρτίδα"
Βρε ΟΥΣΤ!
mitsos175.

Ανώνυμος
2 Δεκεμβρίου 2014 στις 11:19 π.μ.

Οι Ρίζες, το νέο κόμμα του πρωθυπουργικού φίλου Τάκη Μπαλτάκου, είναι επίσης ένας αστάθμητος παράγοντας στον χώρο της Άκρας Δεξιάς, καθώς, παρά τις ρητορικές διαφοροποιήσεις από τη Ν.Δ., είναι γνωστό ότι η προσωπική σχέση Σαμαρά - Μπαλτάκου ουδέποτε διαταράχθηκε. Έτσι ο ρόλος που διαφαίνεται ότι θα διαδραματίσει μοιάζει περισσότερο συμπληρωματικός παρά ανταγωνιστικός της Ν.Δ.

● Από τη μια λοιπόν θα προσπαθήσει να μαζέψει τους πατενταρισμένους δεξιούς, οι οποίοι, αν και εγκατέλειψαν τη Ν.Δ., είναι πλέον σφόδρα δυσαρεστημένοι με τα συμμορίτικα χαρακτηριστικά της Χρυσής Αυγής και με την εμπλοκή του ονόματος του Καρατζαφέρη σε μια υπόθεση που βρομάει μίζες. Επειδή και οι δύο υποθέσεις θα χρειαστούν καιρό για να ξεκαθαρίσουν, το κόμμα Μπαλτάκου έχει ξεκάθαρο το τάργκετ γκρουπ στο οποίο απευθύνεται.

● Από την άλλη η στενή και διαχρονική προσωπική σχέση του ιδρυτή του κόμματος με τον νυν πρωθυπουργό – και η συνεργασία τους στο πλαίσιο της διαχείρισης της Χρυσής Αυγής – είναι τόσο ξεκάθαρη ώστε ο Μπαλτάκος χθες, κατά την τηλεοπτική αναγγελία του νέου κόμματος, ερωτηθείς για τη σχέση του με τον Σαμαρά, απάντησε ότι «καταλαβαινόμαστε και δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω». Πράγματι, δεν χρειάζεται τίποτε παραπάνω.

Το ερώτημα είναι αν αυτοί που έχουν διαρρήξει τους δεσμούς τους με τη Ν.Δ. θα φάνε το δόλωμα στηρίζοντας τον Σαμαρά... από την πίσω πόρτα.
http://www.topontiki.gr/article/88999/Enas-Mpaltakos-mesa-sti-soupa-tis-Deksias

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger