Home » , » Το κόμμα του ΓΑΠ και ο εφιάλτης του Βενιζέλου.

Το κόμμα του ΓΑΠ και ο εφιάλτης του Βενιζέλου.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014 | 4:29 μ.μ.

Πραγματικά θα το απολαύσουμε αν στις επόμενες εκλογές το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου δεν έχει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης βρεθεί εκτός βουλής.
Αμα δε στηθεί και κανένα ειδικό δικαστήριο σε βάρος του για τους τόσους σκελετούς που έχει στην ντουλάπα του τότε θα είναι η αποθέωση.

Και αυτή η εκτίμηση, ότι δηλαδή υπάρχει το ενδεχόμενο να μην συγκεντρώσει το ΠΑΣΟΚ ούτε 3% και να μην μπει στην βουλή το πιθανολόγησε και η Κάτια Μακρή στην ραδιοφωνική της εκπομπή που θεώρησε δεδομένο ότι στις στα τέλη του μήνα ο Γ. Παπανδρέου θα εξαγγείλει την δημιουργία κόμματος του.

Σύμφωνα μάλιστα με τα γραφόμενα του Γ. Παπαχρήστους στα ΝΕΑ το όνομα του κόμματος του ΓΑΠ θα είναι «Αλλαγή» επισημαίνοντας ότι ο πρώην πρωθυπουργός προχώρησε σ’ αυτή την κίνηση γιατί «απηύδησε να περιμένει να πάρει τη ρεβάνς από τον Πρόεδρο Βαγγέλη». Όσο για το αποτέλεσμα της κίνησης Παπανδρέου, η «παλιά φρουρά» του ΠΑΣΟΚ Μ. Παπαϊωάνου, Τηλ. Χυτήρης και Νίκος Αθανασάκης του είπαν: «άστο ρε Γιώργο, θα πάρεις 2,5% στις εκλογές, το κόμμα Βενιζέλου 2% και κάτι, και δεν θα μπει κανένας τους στη Βουλή», σημειώνει το ίδιο δημοσίευμα.

Για να μην μένει καμιά αμφιβολία ότι είναι ειλημμένη απόφαση από τον ΓΑΠ να ιδρύσει κόμμα είναι και το γεγονός ότι ο Μ. Καχριμάκης, που θεωρείται ότι ανέλαβε την οργανωτική συγκρότηση αυτού του πολιτικού φορέα, δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του ονόματα ΠΑΣΟΚικών στελεχών απ’ όλη την Ελλάδα που φέρεται να συμπλέουν μ΄αυτό  το πολιτικό εγχείρημα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger