Home » , » Αποχωρούν τρομοκρατημένοι εξαφανίζοντας στοιχεία σε βάρος τους.

Αποχωρούν τρομοκρατημένοι εξαφανίζοντας στοιχεία σε βάρος τους.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014 | 1:53 μ.μ.

Χτες ο δημοσιογράφος Αλέκος Μάρκελος έγραφε στην σελίδα του στο facebook ότι  με εντολή Σαμαρά και διεκπεραίωση των τσάτσων του ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ αρχεία του δημοσίου. Υπογράμιζε μάλιστα ότι «τις τελευταίες ώρες καήκαν πολλές σελίδες προδοσίας και πολλοί σκληροί δίσκοι. Χρησιμοποίησαν για τους σκληρούς υδροχλώριο ενώ τις σελίδες που έριξαν στους ανακυκλωτές, έριξαν καλού-κακού και χλωρίνη. Η τελευταία φουρνιά καταστράφηκε στις 12:05, ήταν η αλληλογραφία (μέρος της), με την Τρόικα».

Σήμερα από την ιστοσελίδα της «Αυγής» μαθαίνουμε ότι δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβέρνησης την οποία υπογράφει ο υφυπουργός Οικονομικών Γ. Μαυραγάνης στην οποία δίνεται το δικαίωμα στον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ Στέλιο Στασινόπουλο, ο οποίος υπήρξε πρώην έφορος της Μεσσηνίας και παράλληλα είναι έμπιστος του Α. Σαμαρά να καταστρέψει όποια έγγραφα και αποφάσεις θεωρεί ότι μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στην απερχόμενη κυβέρνηση και στον ίδιο...

Συγκεκριμένα, στην υπουργική απόφαση που φέρει την υπογραφή του Γ. Μαυραγάνη και δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 3498/29-12-14 (τεύχος Β') αναφέρεται ξεκάθαρα στο άρθρο 1 παρ. Ιδ πως μεταβιβάζεται στον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ η αρμοδιότητα για «έκδοση απόφασης διατήρησης ή καταστροφής εγγράφων και λοιπών στοιχείων των συγκεντρωτικών αρχείων της Κεντρικής Υπηρεσίας του Σ.Δ.Ο.Ε., κατόπιν εισήγησης της αρμόδιας Διεύθυνσης».

«Τέτοιες απελπισμένες κινήσεις από πλευράς της κυβέρνησης είχε στο νου του ο Αλ. Τσίπρας όταν τη Δευτέρα έλεγε: "Μην διανοηθείτε να πάρετε μαζί σας φεύγοντας ούτε ένα δημόσιο έγγραφο. Μην διανοηθείτε να πειράξετε τίποτα από τους φακέλους στα συρτάρια των υπουργείων"», καταλήγει το δημοσίευμα της «Αυγής».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
31 Δεκεμβρίου 2014 στις 4:19 μ.μ.

Καλά και οι πρόγονοι της ΝΔ, οι ναζί, όταν φεύγανε από την Ελλάδα έκαιγαν τα έγγραφα (και άλλο υλικό). Αυτό όμως δεν εμπόδισε καθόλου τη δίκη της Νυρεμβέργης... mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger