Home » , » Βουλευτής ΠΑΣΟΚ: «Δεν είναι το θέμα μας να κόψουμε λίγο τους μισθούς και τις συντάξεις. Και όχι λίγο, πολύ. Το θέμα μας είναι να πάψουμε να έχουμε ελλείμματα».

Βουλευτής ΠΑΣΟΚ: «Δεν είναι το θέμα μας να κόψουμε λίγο τους μισθούς και τις συντάξεις. Και όχι λίγο, πολύ. Το θέμα μας είναι να πάψουμε να έχουμε ελλείμματα».

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014 | 11:24 π.μ.

Το τι φρούτα μας έχει φορτώσει ο ΓΑΠ τα οποία πληρώνει πλουσιοπάροχα ο ελληνικός λαός δεν λέγεται. Κάποια όπως είναι τόσο σάπια που ακόμα και εξ αποστάσεως επαφή να έχεις σου φέρνει εμετό.

Και στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για την βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Έλενα Παναρίτη. Ξέραμε περίπου το ποιόν της από τότε που δήλωνε στην ιστοσελίδα του Guardian, σε άρθρο που αναφερόταν στην ελληνική κρίση, ότι: «...δεν είμαι Ελληνίδα, είμαι Αμερικανίδα».
Εντάξει, στην ίδια ρότα με τον πολιτικό της μέντορα ήταν.

Αυτό όμως που είπε σήμερα μιλώντας στη ΝΕΤ fm είναι τουλάχιστον εξοργιστικό: «Δεν είναι το θέμα μας να κόψουμε λίγο τους μισθούς και τις συντάξεις. Και όχι λίγο, πολύ. Το θέμα μας είναι να πάψουμε να έχουμε ελλείμματα».
Ειλικρινά δεν αντέχεται αυτό το πολιτικό σκύβαλο που έχει θησαυρίσει σαν στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας για πάνω από μια δεκαετία, και τώρα λαμβάνει την πλουσιοπάροχη βουλευτική αργομισθία- να μιλάει με τόση απαξίωση για έναν λαό που λιμοκτονεί και έχει φτάσει στα όρια της εξαθλίωσης.

Λεπτομέρεια: Εχει και τεράστιες σπουδές το άτομο:

Πτυχίο Οικονομικής Επιστήμης από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, Μεταπτυχιακά Διπλώματα σε Διεθνή Οικονομικά και Ευρωπαϊκές Σπουδές από το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins στην Ιταλία και στις ΗΠΑ. Δίπλωμα του εκπαιδευτικού προγράμματος «Παγκόσμιες Χρηματοοικονομικές Αγορές και Κρίσεις» από το Πανεπιστήμιο Harvard στις ΗΠΑ. Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο INSEAD στη Γαλλία.
http://www.panariti.eu/cv/
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

18 Δεκεμβρίου 2014 στις 4:10 μ.μ.

Το θέμα μας πάντως. είναι πράγματι να πάψουμε να έχουμε ελλείμματα. Αυτό μπορεί να γίνει με δύο τρόπους: ο πρώτος είναι να συνεχιστεί το ξεζούμισμα των υποζυγίων και ο δεύτερος είναι να πληρώσουν το κάτι τις τους και οι άλλοι... Υπέρ πάντων, ασφαλώς, προέχει η αναστήλωση της κατεστραμμένης παραγωγικής μας βάσης.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger