Home » , » Ξεκαρδιστικός Πάγκαλος ,... διδάσκει ιστορία

Ξεκαρδιστικός Πάγκαλος ,... διδάσκει ιστορία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 | 2:15 μ.μ.

Δεν θα λέγαμε ότι μας αιφνιδίασε η καινούργια μπουρδολογία που ακούσαμε από τον Πάγκαλο, αλλά μόνο ότι μας έκανε να μην μπορούμε να συγκρατήσουμε τα γέλια μας. Ο τύπος έχει το ακαταλόγιστο και μάλλον σαν γελωτοποιό τον καλούν να παρουσιαστεί σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές.

Το απίθανο  που ακούσαμε σήμερα από τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ξεπερνάει κάθε φαντασία σε βαθμό να αναρωτηθούμε τι πίνει ο άνθρωπος και την «ακούει» τόσο φευγάτα. Αναφερόμαστε στο ιστορικό «μάθημα» που μας έκανε από την τηλεόραση για τους  Ρώσους μπολσεβίκους που ξεκίνησαν την Οκτωβριανή Επανάσταση. Σύμφωνα λοιπόν με τον Πάγκαλο, οι επαναστάτες ξεκίνησαν με το να πετάνε γιαούρτια  στους πολιτικούς αντιπάλους τους για να φτάσουν τελικά να τους εκτελούν.

Όπως μας είπε ο τιτανομέγιστος Πάγκαλος αυτή την τακτική ακολουθούν και οι … κομμουνιστές του Σύριζα που θα … επιβάλλουν την νεοδικτατορία του προλεταριάτου πάνω στον ελληνικό λαό και θα αρχίσουν να εκτελούν!

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
22 Δεκεμβρίου 2014 στις 3:12 μ.μ.

o χοντρός είναι πονηρός .Περιμένει το οκ να την κάνει μαζί με άλλους εθνοσωτήρες την κατάλληλη στιγμή αφού αποπληρώσει όλα τα γραμμάτια που έχει υπογράψει(συμπεριλαμβ και της προπαγάνδας).Θα είναι κρίμα να χάσουμε το αγριογουρουνάκι από την φάρμα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger