Home » , » Ενα πιθανό ενδεχόμενο

Ενα πιθανό ενδεχόμενο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014 | 12:29 π.μ.

Θα σας μεταφέρουμε μια πληροφορία την οποία αν και δεν στάθηκε δυνατόν να την διασταυρώσουμε θεωρούμε ότι προέρχεται από αξιόπιστη πηγή.
Τις τελευταίες μέρες, δημοσιογράφος, στέλεχος του Σύριζα και θεωρούμενος ότι βρίσκεται στο στενό περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα, έκανε πρόταση σε γνωστό  διανοούμενο ο οποίος πρόσκειται στην εξωκοινοβουλευτική αριστερά –χωρίς να έχει οργανωτική σχέση μαζί της- να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Σύριζα στην επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο συγκεκριμένος διανοούμενος με πολύχρονη παρουσία στην κομμουνιστική αριστερά επιφυλάχτηκε να απαντήσει  χωρίς να προβάλλει κατηγορηματική άρνηση στην πρόταση που του έγινε.

Αν τυχόν, πάντως, συμβεί  το ενδεχόμενο να βρεθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας το άτομο που αναφέρουμε θα πρόκειται για έκπληξη πρώτου μεγέθους με δεδομένο ότι ο πολυγραφότατος αυτός διανοούμενος μέσα από την αρθρογραφία του έχει ασκήσει δριμύτατη κριτική στις πολιτικές θέσεις του Σύριζα.

Υ.Γ Πριν κάνουμε αυτή την ανάρτηση ζητήσαμε μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων από δημοσιογράφο και διανοούμενο να μας επιβεβαιώσουν ή να μας διαψεύσουν την πληροφορία που είχαμε. Απάντηση δεν πήραμε και αυτό ίσως κάτι λέει.  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 13 σχόλια

Ανώνυμος
27 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:41 π.μ.

μυστήριο.

εκεί που πάει το μυαλό μου, καλά πάει ?

που ξέρεις θα μου πεις που πάει.

δεν νομίζω ο Τσίπρας να κάνει συμβολική επιλογή από τα αριστερά.

"κάποιος σύντροφος"

27 Δεκεμβρίου 2014 στις 2:22 π.μ.

Μας ήρθαν αρκετά σχόλια σ’ αυτή την ανάρτηση τα περισσότερα με ένα κοινό γνώρισμα. Ότι αυτό που αναφέρουμε είναι ευρύτερα γνωστό. Επίσης σχολιαστής του μπλοκ μας αναφέρει ότι παρόμοιες προτάσεις από την ηγετική ομάδα του Σύριζα έχουν γίνει και σε άτομα που έχουν αποχωρήσει ή διαγραφή από το ΚΚΕ. Αποδίδει αυτές τις κινήσεις του κόμματος της Κουμουνδούρου στην επιθυμία του να αμβλυνθούν οι εσωτερικές αντιδράσεις που υπάρχουν στον Σύριζα για την εκλογική συνεργασία που θα έχει με την ΔΗΜΑΡ.
Δεν θεωρούμε σκόπιμο να δημοσιευτούν αυτά τα σχόλια γιατί αναφέρονται σε συγκεκριμένα ονόματα και περιστατικά που δεν ξέρουμε αν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ανώνυμος
27 Δεκεμβρίου 2014 στις 8:19 μ.μ.

Η Πληρης δικαιωση για το ΚΚΕ που ξεβρωμισε απο τα ΒΑΡΙΔΙΑ τους δηθεν υπερασπιστες του 15ου Συνεδριου που ταχα μου παραβιαστηκε και σε ποιο βουρκο θελανε να σπρωξουνε το ΚΚΕ

Ανώνυμος
27 Δεκεμβρίου 2014 στις 8:49 μ.μ.

Η πλήρης δικαίωση του λαού απο τα σταλινικά βαρίδια,θα έρθει τώρα με τις εκλογές που το κκε δεν θα καταφέρει να μπεί στην βουλή.

Ανώνυμος
28 Δεκεμβρίου 2014 στις 1:36 μ.μ.

8.49 Βεβαια καποια στιγμη πρεπει να αποφασισετε αν ειμαστε μπολσεβικοι οι τροτσκιστες. Σιγα σιγα μην βιαζεσαι Οπορτουνα οτι σου πουνε τα αφεντικα σου

Ανώνυμος
28 Δεκεμβρίου 2014 στις 4:06 μ.μ.

1.36
Η πλήρης δικαίωση για το ΚΚΕ θα έρθει όταν ο ΠΑΝ τελειώσει το λεξικό.
Ολα τα άλλα είναι απλές οδοντόκρεμες για τους Οπορτούνες.

Ανώνυμος
28 Δεκεμβρίου 2014 στις 4:16 μ.μ.

Προς ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ.

Οσο και να προσπαθείτε να το κρύψετε,όλοι καταλάβαμε ποιόν Διανοούμενο εννοείτε.
Θα είναι η μέγιστη τιμή για τον ΣΥΡΙΖΑ να τεθεί επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας ο Διανοούμενος που τιμά και τις στήλες του ΒΑΘΥ.
Ενας είναι ο Διανοούμενος.Ενας είναι ο ΠΑΝ!! ΠΑΝ ΠΑΝ ΠΑΝ ολέ,ολέ ολέ.
Φανερώστε λοιπόν το όνομα του ΠΑΝ και μην κρατάτε σε αγωνία τα εκατομμύρια των οπαδών του.
Κανείς δεν πάει χαμένος.Ο ΠΑΝ τώρα δικαιώνεται!!

Λέσχη Φίλων ΠΑΝ
28 Δεκεμβρίου 2014 στις 8:04 μ.μ.

Θεωρούμε σκόπιμο ότι πρέπει σε αυτό το σημείο να παρέμβουμε ώστε να σκορπίσουμε τις φήμες που προβοκατόρικα διακινούνται μέσα από τις στήλες του ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ ότι ο Μεγάλος Δάσκαλος πρόκειται να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Οι φήμες αυτές είναι ανυπόστατες για δύο κυρίως λόγους:

α) Ο Δάσκαλος είναι απασχολημένος νυχθημερόν με τη συγγραφή του ΠΑΝκόσμιου Λεξικού κατά του Οπορτουνισμού και δεν μπορεί ν΄αφήσει το γάμο και να πάει για πουρνάρια

β) Ο Δάσκαλος είναι σαν τον καπετάνιο. Πρώτα θα φύγουν όλοι οι άλλοι από το Κόμμα, ο Δάσκαλος θα τους καταγγείλει και μετά θα φύγει αυτός καταγγέλοντας τον εαυτό του

Μια που μιλάμε για το Λεξικό, πάντως, θα αποκαλύψουμε μια παγκόσμια πρωτοτυπία. Το ΠΑΝκόσμιο Λεξικό δε θα αρχίζει από το Α, αλλά από το Ο (Όμικρον) και συγκεκριμένα από τη λέξη που γέννησε την ιδέα της συγγραφής αυτού του Τιτάνιου Έργου: τη λέξη ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΗΣ.

Ήδη, η λέξη αυτή είναι σχεδόν έτοιμη από τους επιστημονικούς συνεργάτες μας και τη θέτουμε σε δημόσια διαβούλευση.

ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΗΣ: Φίδι κολοβό με δύο κέρατα. Δούρειος ίππος του καπιταλισμού και πέμπτη φάλαγγα μέσα στο σοσιαλιστικό κίνημα. Νεροκουβαλητής στο μύλο της αντίδρασης, εχθρός της εργατικής τάξης, προδότης της εμπιστοσύνης του Λαού και δολοφόνος της Ρόζας Λούξεμπουργκ. Η σύγχρονη εκδοχή του είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, τα τσιράκια του της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και κάποια άλλα γκρουπούσκουλα.
Τελικός σκοπός του οπορτουνιστή, πίσω από το λαοπλάνο λόγο του, είναι να πλήξει το Γνήσιο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας ή ΓΚΚΕ που εδρεύει στον Περισσό και έχει Γ.Γ το Δ.Κουτσούμπα και πριν από αυτόν την Αλέκα Παπαρήγα που καμάρωνε σα γύφτικο σκεπάρνι όταν συναντούσε τον Γκορμπατσόφ και πριν από αυτήν το Χαρίλαο Φλωράκη που συνομιλούσε με το Λ.Κύρκο μπαίνοντας μαζί του στην Οικουμενική Κυβέρνηση μαζί με ΝΔ στην αρχή και με το ΠΑΣΟΚ στη συνέχεια. Τους υπόλοιπους Γ.Γ του Κόμματος δεν τους αναφέρουμε γιατί έχουν διαγραφεί από το Κόμμα άλλος γιατί ήταν Σταλινικός, άλλος γιατί ήταν Οπορτουνιστής, άλλος για λόγους που δεν ήξερε ούτε καν το Κόμμα που τους διέγραφε.

Όλες οι παρατηρήσεις- διορθώσεις-προσθήκες είναι ευπρόσδεκτες. Συνεχίζουμε, μέχρι την τελική νίκη κατά του Οπορτουνισμού

Ομιλος Προβληματισμού Μανώλης
28 Δεκεμβρίου 2014 στις 9:32 μ.μ.

Καταγγέλλω τον βρώμικο και προβοκατόρικο ρόλο των ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΩΝ που τόλμησαν να σπείρουν την ψευδή είδηση ότι ο ογκόλιθος του Μαρξισμού - Λενινισμού και στυλοβάτης του ελληνικού Κομμουνιστικού κινήματος, ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΝ, δήθεν θα τεθεί επικεφαλής του οπορτουνιστικού ψηφοδελτίου επικρατείας του Σύριζα.
Με τέτοια φτηνά κόλπα οι ΟΠΟΡΤΟΥΝΕΣ τάζουν ΦΟΥΜΑΡΑ στο εργατικό κίνημα για να πάρουν στα χέρια τους την ΚΟΥΤΑΛΑ και να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του ΧΑΛΙΦΗ.
Αλλά δεν θα τους περάσει....
Ο Δάσκαλος ΠΑΝ, το ΚΚΕ, και ο Αντώνης ο Σαμαράς δεν θα επιτρέψουν ποτέ η χώρα να πέσει στα χέρια των ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΩΝ.
Δεν μασάμε!

Ανώνυμος
28 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:23 μ.μ.

Αγαπητοί σύντροφοι της Λέχης Φίλων ΠΑΝ
Συντρόφισες και σύντροφοι γενικά.

Τελικώς δεν πρόκειται περί φημών ούτε για προβοκάτσια.Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής απο το περιβάλλον του Διανοητή,αναφέρουν πως πράγματι ο Δάσκαλος θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.Χωρίς να έχουμε διάθεση διαφωνίας με τους συντρόφους της Λέσχης,τους διαβεβαιώνουμε οτι οι πηγές μας είναι καθ'όλα αξιόπιστες,και τους καλούμε να χαρούν και αυτοί μαζί μας για το κοσμοιστορικό γεγονός.

Με άγρια χαρά υποδεχτήκαμε σύντροφοι τα συγκλονιστικά νέα.Νοιώθουμε υπερήφανοι,όπως φανταζόμαστε θα νοιώθουν και οι σύντροφοι της Λέσχης,επειδή συμβάλλαμε με τις ταπεινές μας δυνάμεις στην αναγνώριση και καταξίωση του Δάσκαλου.

Το ΠΑΝκόσμιο Λεξικό σύντροφοι είναι έτοιμο.Βρίσκεται ήδη στον εκδοτικό οίκο που θα το εκδώσει,και ο Δάσκαλος βάζει τις τελευταίες πινελιές.Δεν αποκαλύπτουμε ποιός είναι ο οίκος απο τον φόβο της μαζικής προσέλευσης οπαδών του Δάσκαλου,που θα ζητούν αυτόγραφα και θα θέλουν να φωτογραφηθούν μαζί του.Κάτι τέτοιο,όπως καταλαβαίνετε σύντροφοι δεν το επιθυμεί ο Διανοητής λόγω της ταπεινοφροσύνης που τον διακρίνει....

Σύντροφοι εδώ θα κάνουμε πάλι μια συγκλονιστική αποκάλυψη,που μας ήρθε απο την ίδια αξιόπιστη πηγή την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές.
Το ΠΑΝκόσμιο Λεξικό σύντροφοι έγινε η αιτία ώστε ο Διανοητής Δάσκαλος να κερδίσει την ύψιστη τιμητική διάκριση που λίγοι έχουν την χαρά να την γευτούν.
Γιατί η ζωή παίζει κάποτε παιχνίδια που ξεπερνούν και την πιό αχαλίνωτη φαντασία......Ετυχε στον οίκο που πρόκειται να εκδοθεί το Λεξικό του Διανοητή,να περάσει κάποιος τυχαίος που και πάλι τυχαία πρόσεξε τα γραπτά που περίμεναν έκδοση,και έμεινε άφωνος.Κουφάθηκε ο άνθρωπος! Εχασε την λαλιά του ο τυχαίος και κόντεξε να πάθει εγκεφαλικό.Του κόπηκαν τα ούρα του τυχαίου! Λόγων τιμής!....Ρώτησε ποιανού είναι το Τεράστιο Εργο,ποιό είναι αυτό το αγλάισμα της μαρξιστικής-λενινιστικής σκέψης,που κατάφερε αυτόν τον Αθλο.Ποιό είναι αυτό το χαλύβδινο κράμα αγωνιστικότητας πνεύματος και θέλησης.Μόλις τον πληροφόρησαν πως πρόκειται για τον Διανοητή Δάσκαλο,έδωσε άμεσα εντολή να μην χαθεί το κελεπούρι.Διέταξε να προχωρήσει η διαδικασία υποψηφιότητας χωρίς να χαθεί ούτε λεπτό.
Γιατί ο τυχαίος περαστικός απο τον οίκο,ήταν συντρόφισες και σύντροφοι ο ίδιος αυτοπροσώπως ο ΧΑΛΙΦΗΣ!! Ναί σύντροφοι ο ΧΑΛΙΦΗΣ όσο και αν φαίνεται απίστευτο.Ο Δάσκαλος κατάφερε να μαγέψει ακόμα και τον ΧΑΛΙΦΗ και να τον αναγκάσει να τον θέσει επικεφαλή του Επικρατείας.
Ο ΧΑΛΙΦΗΣ αναγνωρίζοντας την τεράστια αξία του Διανοητή Δάσκαλου,κατάλαβε πως μόνο με ενα τέτοιο Διανοητή έχει τύχη να κερδίσει τις εκλογές.
Τα ευχάριστα νέα κυκλοφόρησαν γρήγορα και στο γραφείο του Διανοητή τα συγχαρητήρια τηλεγραφήματα και οι ευχές,έπεφταν βροχή.

Σύντροφοι θα σας κρατάμε συνεχώς ενήμερους,τόσο για την πορεία της υποψηφιότητας του Δάσκαλου,όσο και για την ροή των ευχητηρίων τηλεγραφημάτων.

(Κάποιοι κακεντρεχείς και κακόπιστοι διαδίδουν πως όλο αυτό το σκηνικό είναι το σατανικό σχέδιο του Δάσκαλου για να διεισδύσει στα ενδότερα των οπορτουνιστών και να τους πολεμήσει αποτελεσματικότερα εκ των έσω.Να γίνει κολλητός του ΧΑΛΙΦΗ και στην πρώτη ευκαιρία να τον ξεκάνει.Να του ρίξει αρσενικό και παραθείο στην ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ ή να ελευθερώσει τον ιό της ΧΟΛΕΡΑΣ που πάντα κουβαλάει πάνω του.Ισως να βάλει κάποιο ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΟ να τον ξεσκίσει τον οπορτουνιστή.Μπορεί την ώρα που κοιμάται να του πετάξει κατακέφαλα ένα ΚΟΜΟ,ένα ΤΕΞΑΣ,ένα ΣΕΒ ή και τα τρία μαζί και να τον αφήσει στον τόπο τον οπορτουνιστή!Ομως θεωρούμε πως πρόκειται για μίζερους και παλιανθρώπους που απλά ζήλεψαν την δόξα του Δάσκαλου Διανοητή.)

ΦΡΑΞΙΑ ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ ΤΩΝ ΛΕΞΙΚΩΝ.

Ανώνυμος
29 Δεκεμβρίου 2014 στις 2:10 μ.μ.

O ένας μας λέει ότι ο ΠΑΝ θα κατέβει με το ΣΥΡΙΖΑ και ο άλλος πως πρόκειται για προβοκάτσια.

ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ!

Ανώνυμος
29 Δεκεμβρίου 2014 στις 3:25 μ.μ.

2.10 Oι πληροφορίες είναι ακόμα συγκεχυμένες.Πολλά ακούγονται.Πολλές φήμες κυκλοφορούν που συσκοτίζουν ακόμα περισσότερο αυτήν την ούτως ή άλλως συγκλονιστική ιστορία.
Γεγονός αδιαμφισβήτητο είναι πως ο ΠΑΝ δέχεται πιέσεις απο πολλές πλευρές.Ενθεν κακείθεν.Απο που,δεν είναι ώρα ακόμα να το ανακοινώσει ο Διανοητής.Ετσι εύλογα δεν μπορεί να πάρει θέση ακόμα,αν δεν ξεκαθαρίσει το τοπίο,και δεν ανιχνευθούν πλήρως οι προθέσεις των ενδιαφερομένων.
Την τελεσίδικη απόφασή του ο Διανοητής θα την ανακοινώσει μέσω των Φίλων Λέσχης,του Ομίλου Μανώλη ή του Κίτρινου Πυρετού,που εμπιστεύεται ο Δάσκαλος.
Κάθε άλλη πληροφορία δεν πρέπει να γίνεται πιστευτή,και σίγουρα προέρχεται απο τους εχθρούς του Διανοητή.
Μείνετε κολλημένοι στα ραδιοφωνάκια σας για τις επικείμενες εξελίξεις.

ΦΡΑΞΙΑ ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ ΤΩΝ ΛΕΞΙΚΩΝ

Ανώνυμος
30 Δεκεμβρίου 2014 στις 4:16 μ.μ.

Τελευταίες πληροφορίες απο το μέτωπο υποψηφιότητας του ΠΑΝ.

Απο το επικοινωνιακό τήμ του ΠΑΝ,γίνεται γνωστό πως ο Δάσκαλος σήμερα δέχθηκε νέα πρόταση για μια θέση επικεφαλή στο ψηφοδέλτιο
Επικρατείας,απο το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου την γνωστή σε όλους ''Τελεία''.Ως γνωστόν ο αγωνιστής κομμουνιστής Απόστολος είχε κοσμίσει παλαιόθεν τα ψηφοδέλτια του κώματος μαζί με τον Ζουράρις τον ζουρλό,και για λόγους συναισθηματικούς αλλά και ιδεολογικής συγγένειας,ο Διανοητής εξετάζει σοβαρά και αυτήν την πρόταση.
Καποιο μικρό πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τους Κεντρώους του Βασίλη Λεβέντη,που εποφθαλμιούσαν και αυτοί τον Διανοητή για επικεφαλή στο δικό τους Επικρατείας,διευθετήθηκε άμεσα με παρέμβαση του Δάσκαλου,και με μια ντουζίνα πίτσες με μανιτάρια.
Σύντροφοι.Οπως καταλαβαίνετε ο Διανοητής γίνεται ανάρπαστος.Αλλά καμμιά απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμα.Τίποτα δεν είναι οριστικό.Στα εκατομμύρια αγωνιούντων οπαδών του Διανοητή,συνιστούμε υπομονή ψυχραιμία και σύνεση.Να έχουν εμπιστοσύνη στον Δάσκαλο,όντες βέβαιοι πως πάντα ο Δάσκαλος έχει σαν γνώμονα το καλό του κώματος και του μαρξισμού.

ΦΡΑΞΙΑ ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ ΤΩΝ ΛΕΞΙΚΩΝ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger