Home » , » Σχόλια για ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ

Σχόλια για ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 | 6:21 μ.μ.

Από την στήλη Συριζέικη ανθρωπολογία – «Δρόμος της Αριστεράς» 

Έχετε δει κάτι εικόνες σε βιβλιαράκια ιεχωβάδων που δείχνουν πρόβατα, λύκους, λιοντάρια και ανθρώπους να σουλατσάρουν ευτυχισμένοι όλοι μαζί στον Παράδεισο; Πού το θυμήθηκα, θα μου πείτε; Ακούγονταε συχνά δηλώσεις στελεχών μας, από τις οποίες φαίνεται ότι όλοι θα είναι ευχαριστημένοι. Φτωχοί, πλούσιοι, Ευρωπαίοι, Αμερικάνοι, αγορές. Όλα καλά.

Δεν είναι μόνο ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ που δε μπορεί να ανεχτεί με τίποτα το ενδεχόμενο επιστροφής Φώτη και ΔΗΜΑΡιτών. Κάθε τόσο όλο και κάποιος συγγενής ή συνάδελφος θα με πάρει τηλέφωνο να με ρωτήσει: «Δεν πιστεύω να τους μαζέψετε πίσω;» θα Βάλω προώθηση κλήσεων στην Κουμουνδούρου να ησυχάσω μου φαίνεται.

Η κυρία Παπαρήγα το δήλωσε πεντακάθαρα: «Αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ, αποτέλεσμα κάλπης θα είναι, όχι όμως αποτέλεσμα λαϊκών αγώνων, θα είναι προϊόν πτώσης και κατάπτωσης του κινήματος του 2012 και όχι αποτέλεσμα αγώνων». Των αγώνων που τόσο ολόψυχα είχε στηρίξει το ΚΚΕ. Πόσο συστημικός πρέπει να είσαι για να περιμένει την ώρα μιας ενδεχόμενης προσαρμογής για να βρεις λόγο ύπαρξης και για να ξεστομίσει το ανακουφιστικό «εμείς τα λέγαμε»;

Και διά στόματος Παφίλη: «Οι μετακινήσεις που γίνονται ανάμεσα στα αστικά κόμματα δεν συνιστούν από πολιτική και ουσιαστική άποψη αποστασία... Δεν συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε τέτοιες λέξεις». Μπράβο στον θ. Παφίλη για το μάθημα ετυμολογίας. Το παν είναι να χρησιμοποιούμε τις κατάλληλες και ορθές -πολιτικά και επιστημονικά- λέξεις.

Εκείνος ο Σταθάκης, πάντα άνετος, χαμογελαστός και ευδιάθετος στα τηλεοπτικά πάνελ. Χαλαρά και ωραία θα κάνουμε τη διαπραγμάτευσή μας και όλα μέλι-γάλα. Οι μελέτες του το αποδεικνύουν περίτρανα. Πραγματικά, όταν τον βλέπω στην τηλεόραση, ξεχνάω τα προβλήματα και πέφτω σε μια γλυκιά κατάσταση μέθης για κάνα δυο ώρες. Μετά συνέρχομαι. «Όχι σε όλα τα ναρκωτικά», που λέει κι η ΚΝΕ...
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

13 Δεκεμβρίου 2014 στις 9:55 μ.μ.

Γιατι μυ μυρίζει πανικό;
Η ΑΝΤΑΡΣΥΟ συνιστώσα του προβοκάτορα Λαφαζαν
Ειναι γυμνή.

Ρε που πάτε ξεβρακωτοι στ αγγούρια ρεεεε!

Ανώνυμος
14 Δεκεμβρίου 2014 στις 2:44 π.μ.

@@@Antonxxx @@Εχεις δικιο ….δεν ξερεις τι λες ,,,,,Κουτσουμπας ΓΓ την ωρα των φαντασματων…….ωραια τα ψεματα…....σου.Που καλυπτετε ψευτοδημοκρατες της δεξιας για να περνει το κκε τα μπραβω απο τους Μπουμπουκους κ Βοριδιδες Προβοκατορες αφηστε ρε την αλητεια

14 Δεκεμβρίου 2014 στις 7:51 μ.μ.

2:44

Οι πλακιτσες τέλος παλληκαριά.
Σε λίγο το ξεβράκωμα θα γινεται μέρα μεσημέρι και τα ανανεωτικά παραμύθια του σοσιαλισμού με στάδια θα γίνονται χίλια κομμάτια.

Τότε το σχέδιο προβλέπει τον καπετάν Λαφαζαν να γινεται λαγός και ελαφριά πηδηματάκια μαζί με τη συνιστώσα της Ανταρας να γίνονται ο καινούργιος αριστερός ΣΥΡΙΖΑ.
Ο δε αμπιτσακης θα γράψει ενα καινούργιο βιβλίο για το σοσιαλισμό του λαγού.

Ε ρε γλέντια!

Ανώνυμος
15 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:07 π.μ.

Από που αντλείς όλο αυτό το θράσος βρε antoni?
Μάλλον από την βλακεία σου...

Ανώνυμος
15 Δεκεμβρίου 2014 στις 8:58 μ.μ.

7.51
Για το κονέ με την ALPHA BANK θα μας πείς τίποτα ρε Αντωνίαχχχχ;
Μίλα ρε,γιατί αλλοιώς θα σου πάρει το σπίτι ο Λαφαζάν.
Υ.Γ Τον Μπιτσάκη μην τον πιάνεις στο στόμα σου.Είστε πολύ μικροί και τιποτένιοι για να βρωμίζετε τέτοιους ανθρώπους.

Ανώνυμος
17 Δεκεμβρίου 2014 στις 8:40 μ.μ.

8.58
Επειδη μας τα ζαλισες με την Αλφα σε ολα τα ποστς θα σου πω εγω τι γινεται να σου φυγει η καψα...
Στην Αλφα λοιπον, φυλαμε τις μετοχες του Γερμανου και τους τιτλους των offshore.
Ικανοποιηθηκες ΠΑΓΚΑΛΕ?
Αντε γελοιοι, ξεπερασατε τα χρυσαυγουλα στο γκεμπελισμο...
Χ.Κ

15 Φεβρουαρίου 2015 στις 1:28 π.μ.

Ο σύριζα δεν δέχτηκε να ψηφίσει κανένα από τα νομοσχέδια της προηγούμενης κυβέρνησης συμπεριλαμβανομένου και του- ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα-......:(-προβλέπει την ανακούφιση των αδύνατων οικονομικά ομάδων του πληθυσμού όπως- ανέργων, και πολύ χαμηλόμισθων μέχρι κάποιο όριο- και μηνιαία αμοιβή για μεμονωμένο άτομο- ορίστηκε- στα 200 ευρώ μηνιαίως η 2400 το χρόνο, για ζευγάρι στα 300 ευρώ η 3600 το χρόνο + 50 ευρώ μηνιαίως για κάθε προστατευόμενο μέλος -).......του οποίου οι πρώτες πληρωμές ξεκινούσαν βάσει ανακοινώσεων περί τον απρίλιο. Ζητώ να υψώσουμε την φωνή μας για να μην καταργηθεί έστω και αν επιβλήθηκε ως νόμος του κράτους από την τρόικα :(στα προαπαιτούμενα βάσει μνημονίου), ο επαναστατικότερος στα ελληνικά χρονικά νόμος για αρκετή ανακούφιση των φτωχότερων στρωμάτων του ελληνικού πληθυσμού.!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger