Home » , , » Ακροατές της "Ελληνοφρένειας" για τον αγώνα του Ν. Ρωμανού (Ηχητικό) - Σχολιασμός δηλώσεων Τσίπρα (Ηχητικό)

Ακροατές της "Ελληνοφρένειας" για τον αγώνα του Ν. Ρωμανού (Ηχητικό) - Σχολιασμός δηλώσεων Τσίπρα (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014 | 3:26 μ.μ.

Επιλέξαμε και σας παραθέτουμε δυο ηχητικά από την ραδιοφωνική εκπομπή Ελληνοφρένεια. Το πρώτο σχολιάζει με καυστικό τρόπο της δηλώσεις του προέδρου του Σύριζα Αλέξη Τσίπρα. Παραθέτει αποσπάσματα δηλώσεων του στα οποία «κολλάει» και δηλώσεις Σαμαρά και Βενιζέλου, προφανώς για να υποδηλώσει ότι έχουνε συνάφεια.

Στο δεύτερο ηχητικό ακούμε παρεμβάσεις ακροατών της εκπομπής  για τον αγώνα που δίνει ο απεργός πείνας Νίκος Ρωμανός. Είναι εντυπωσιακό ότι όλοι οι ακροατές που τοποθετήθηκαν μόνο θετικά σχόλια έκαναν για την στάση του νεαρού αναρχικού. Κάποιες μάλιστα παρεμβάσεις, ειδικά η αρχική ενός έλληνα μετανάστη,  ήταν οργισμένες  για την στάση που κρατάει η πλειοψηφία του ελληνικού λαού απέναντι στον δίκαιο αγώνα του Νίκου Ρωμανου. Αναμενόμενο ήταν αυτό γιατί όλοι αντιλαμβανόμαστε τον πολιτικό προσανατολισμό των ακροατών της συγκεκριμένης εκπομπής.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
2 Δεκεμβρίου 2014 στις 4:10 μ.μ.

Αντε μπραβο!! Αντε ελληνιδα μανα,παρε μπρος!!! Τα παιδια μας, σκοτωνουν!! Βρε, χωρις ευρω ζουμε!!! Χωρις τα παιδια μας,ζουμε;;;;;;; ΖΟΥΜΕ;;;;;;
Τι αλλο περιμενουμε να γινει για να βγουμε στους δρομους;; Για ποσα ευρω πια,δεχομαστε να μας ακινητοποιουν ,πανω στους καναπεδες;;;;;;;;;
Τελικα,εμεις οι ελληνες γονεις,εχουμε τιμη;;;;; Γιατι ,οχι τιποτα αλλο.....φαγαμε ,τα συκωτια των παιδιων μας,στις διδαχες...''η τιμη,τιμη δεν εχει...."!!!
Εμας,βρεθηκε η τιμη μας;;; Ειναι ,η ζωη του απεναντι παιδιου;;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger